Şimdi Ara

ALTEC LANSİNG FX5051 SES SİSTEMİ İÇİN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Altec Lansing fx5051 almayı düşünüyorum ama kafamda hiçbir soru işareti kalsın istemiyorum. Ses sistemlerinden çok iyi anlamam ama sesten müzikten anladığımı söyleyebilirim. Şunu söylemek istiyorum, kötü bir ses duyduğumda rahatsız olurum.

    Bunun için forumu inceledim ve ödeyebileceğim fiyat aralığında bu modeli uygun gördüm, yalnız bu modele benzer sony, philips logitech veya diğer bir çok markanın 100ytl lik birçok modeli var.

    Gerçekten buna değer, farkı çok fazla hissedersin derseniz, bugün ürünü sipariş edeceğim, tersini söylerseniz, yani git 100 liralık birşey al çok büyük farklar olmaz derseniz neden 150 lira fazladan vereyim. Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler.



  • kesinlikle hissedilir bi fark olur çok kaliteli bi sistem fiyatına göre ses kartıda iyi iş görüyormuş içindeki kesinlikle tavsiye ederim alın dinledim sistemi
  • Doğrudan usb bağlantısıyla bilgisayara bağlanması beni cezbediyor fakat bu işlem kaliteyi çok düşürür mü acaba? Bir de çoğu ürüne göre toplam watt miktarı çok düşük kalıyor.
  • Bir not daha ekleyeyim, illaki bu parayı vereceksen şu model daha iyidir diyen var mı? Ama bu fiyatın üstüne çıkamam, ilginiz için teşekkür ederim.
  • aliemre99 arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum, bende alacağım ama kararsız kaldım. bende altec lansing vs3251 almayı düşünüyordum, forumda yapılan yorumlara göre o üründe çok başarılı bir sistemmiş. ancak okuduğum yorumlarda bass gücünün yeterli seviyede olmadığını düşündüğüm için bende bu ürüne yöneldim. bilgisayarımda ses kartı yok şuanda, bu ürünü alırsam ses kartınada ihtiyacım kalmayacak, ama fx5051 in fiyatıda 200ytl nin üzerinde.
  • parasını hak ediyor kesinlikle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ecrasniann

    aliemre99 arkadaşım bende senin gibi düşünüyorum, bende alacağım ama kararsız kaldım. bende altec lansing vs3251 almayı düşünüyordum, forumda yapılan yorumlara göre o üründe çok başarılı bir sistemmiş. ancak okuduğum yorumlarda bass gücünün yeterli seviyede olmadığını düşündüğüm için bende bu ürüne yöneldim. bilgisayarımda ses kartı yok şuanda, bu ürünü alırsam ses kartınada ihtiyacım kalmayacak, ama fx5051 in fiyatıda 200ytl nin üzerinde.


    Hah güzel arkadaşım aynı şeylere bakmışız. Ben de vs3251'e baktım, almışken iyisi olsun diyorum ama bir yandan da çok gerek yoksa paramı sokağa atmak istemiyorum. Sonuçta apartman dairesinde yaşıyoruz, çok yüksek bass oranları gereksiz gibi görünüyor. En önemlisi orta seviyeli seslerde kaliteli, temiz sesler alabilmek.

    Aleti tam olarak kullanabileceğimi düşünsem şartlarımı zorlayıp en iyisini alacağım ama kullanamayacaksam da orta seslerde kaliteyi arıyorum. Hangimiz önce alırsak diğerini haberdar edelim. Güzel bilgiler edinirsen bana da ulaştır lütfen, birkaç gün erteleyeyim almayı.




  • tamam bende zaten ya fx5051 yada vs3251 alacağım. aldığımda izlenimlerimi burda yazarım.
  • forumda ürünün incelemesi ve hakkındaki yorumlar var,belki size bie nebze yardımcı olur...

    http://forum.donanimhaber.com/m_25809466/tm.htm
  • Aliemre99 arkadaşım geçen gün Altec Lansing vs3251 ve Creative audigy value 7.1 ses kartını sanalmarketim.com dan aldım. yrnsı gün geldi kargo.
    Altec Lansing vs3251 fiyatı çok uygundu benim için, tabi benim için en büyük özelliği kumandasının olması, yattığım yerden filim izlerken sesini, bası, arka hoparlörleri falan açabiliyorum. arka hoparlörleri duvara monteledim, 12metre kare benim oda zaten, çok rahat kablosu yetti. ürünü kurdum, tabi yorumları okuya okuya ürünü almadan nelerle karşılaşacağımı bildiğim için şaşırmadım. subwoofer baya uzun duruyor, kaliteli malzemesi falan. daha önce 2.0 hoparlör kullandığım için bass ların karakteristiği benim için daha değişik geldi. bazen uğultu yapabiliyor uzun atımlı subwoofer olmasından kaynaklanıyor sanırım, ses kartının egualiyzerını ve medya playerın egualiyzerını iyi bir şekilde ayarladıktan sonra sesi sonuna kadar dayadım, evi sallıyor basslar, ve bozulma da yok. ancak egualiyzerdan bassları yükseltirsen boğulma ve uğultu şeklinde bozulma olabiliyor. ancak apartman da kullanan birisi için o ses gerçekten çok fazla. benim için düşük seslerde kaliteli bass vermesi önemliydi, bunu da başarabiliyor, sesi çok açmasam bile bası kumandadan yükselttiğimde odamın kapısı titremeye başlıyor. tizleri ve midleri söylendiği kadar kaliteli. bilen arkadaşlar vardır şuanda incesaz dinliyorum, kanun ve udun sesleri gerçekten kaliteli, tabi burda onbord ses kartı olsaydı sonuç ne olurdu bilemiyorum. sonuç olarak benim için yeterli bi sistem Altec lansing vs3251, yorumları ile yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.