Selam arkadaşlar Yukarıda adlarını verdiğim iki moniitörden birini novadan alacağım.Fakat danışmak istediğim konular var 1-Samsungun dvi+vga çıkışlı olması fark yaratır mı? 2-Hangi marka ürünlerinin arkasında daha çok duruyor(İki model özelinde ölü piksel garantisi mesela)?
Asus P5K Deluxe WiFi-AP|| INTEL E4300@3,0 Ghz(cooling by TT Big Typhoon)|| HI LEVEL(2*1)GB DDR2 667MHz || 250GB SAMSUNG || Palit 8600GT Sonic+|| SAMSUNG 19''932Bplus || SKYSTAR 2 TV|| CREATIVE 4400 4.1|| ASUS TA-250 || Airties RT-205 + Wus 300 || 18x LG Dwd-RW ||İnform 600A UPS || HIGH POWER 500W ||
Diz çök ey zorlu nefs, önümde diz çök! Heybem hayat dolu, deste ve yumak. Sen, bütün dalların birleştiği kök; Biricik meselem, Sonsuza varmak... üstad..NFK..
lg ve samsung gibi markalar bazı istisna ürünler hariç ölü piksel garantisi vermezler. garanti olursa da açıklamasında mutlaka belirtirler. genelde piyasaya yeni giren markalarda ölü pik.garantisini görüyoruz.biraz yer edindikten sonra tabi bitiriyorlar.
lg 2 ms felam degil ya ghosting var 2 ms olsa ghosting olurmu o monitörde aç bir iyi çözünürlüklü film insanların suratına bak 2ms yazmışlar 50 ms den beter :D gülerim
lg 2 ms felam degil ya ghosting var 2 ms olsa ghosting olurmu o monitörde aç bir iyi çözünürlüklü film insanların suratına bak 2ms yazmışlar 50 ms den beter :D gülerim
lg dunyanın en buyuk elektronık fırmalarından bırı ve mılyonlarca sayıda urettıklerı monıtorlerıne yanlıs teknık bılgı verıceklerıne ınanmıyorum. eger varsa bır kanıtın soyle burda hepımız ınanırız ama su durumda senın gıbı bırıne ınanmaktansa tabıkı lg nın teknık verılerıne ınanırız.
ayrıca senın samsung markasıyla ne gıbı bır ılıskın var acıklarsan sevınırım. yorumlarına dıkkat ettımde hep samsungu yuceltıcı , dıger markaları yerın dıbıne gecırıcı bır tarzın var
bende çok daha eski ve tepki süresi uzun olan L1952T modeli var ve 2-2,5 yıldır kullanıyorum...bahsettiğim üründe bile, ghosting olmuyor (720p filmler dahil) ve bugüne kadar hiç sorun çıkarmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldshark -- 28 Eylül 2008; 20:46:55 >
1960sr-bf yerine 1960tr bf bulabilirsen daha iyi olur dvi çıkışı var, bu model için konusuyorum ghosting var diyen yalan söyler, vatanda bizzat gözlemleyerek aldım.