İkinci el mesajı:184
Katılım zamanı: 10 Mayıs 2005; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda değil
11 Eylül 2008; 10:27:27
herkes fiyattan şikayetçiydi. ama tabi ulaşım masrafı bilmemnesi eklenince fiyat ne yazık ki 15 lira oluyordu. biraz indirim yap alayım tadayım diyen pm'lerden kutu doldu taştı elden bir şey gelmiyordu. bu sefer kendimin bi yere gitmesi gerekiyordu ve valizimin bir kısmını oreolara ayırdım. 9 kutu getirebildim. hepsini alana 60 Ytl yapıyorum. tane fiyatı da 7.5 Ytl
İkinci el mesajı:184
Katılım zamanı: 10 Mayıs 2005; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda değil
9 Eylül 2008; 23:41:57
bunun fanatikleri fln var, epeyce ünlü bi bisküvi zaten. çoğu evden de eksik olmuyor. kimi direk böyle, kimi iki bisküviyi ayırıp kremasını ayrı bisküvisini ayrı, kimi de süte batırarak fln seviyo. kişiye göre değişir ben şahsen süte batırmalı bayılıyorum. kutular duruyor şimdi böle açmamak için de zor duruyorum kendim orda epey yedim zaten
Referanslarım: Cenks (aopen güç kaynağı sattım), archer1907 ve [C_a_N_e_R] (a4tech webcam sattım), Lèon (blueorb 2 aldım), @NTARES (StarWars Dvd sattım, Sata Hdd aldım), Mene (Kingston ram aldım), fastfurious (abercrombie t-shirt aldım), Josh (Coolermaster neon sattım), Odrin34 (sidewinder gamepad sattım), Opt ve magunes117 (Oreo bisküvi sattım), Meneme2002 (İntel Stok Fan sattım), upeh (Speedtouch modem sattım), someday__55 (Zyxel modem yolladım HAVALE YAPMADI UZAK DURUN!)