Şimdi Ara

QNAP TS-409 Pro Turbo NAS video inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
6.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sadece ofisler değil artık evlerimizde de birden fazla bilgisayar bulunuyor. Birden fazla bilgisayar demek internet ve dosya paylaşımı için bir ağ kurulumu ihtiyacını da doğuruyur. İnternet paylaşımı en kolay konu fakat konu dosya paylaşımı olduğunda büyük sıkıntı yaşanıyor. Zira dosyanın hangi bilgisayarda olduğunun bulunması gerekli. Sonrasında ise dosyanın alınacağı bilgisayarın açık olması gerekiyor ki siz bu dosyalara ulaşın.


    Ağ diskleri bu konuda en iyi çözümü sunuyorlar. Sürekli açık kalan ve bir bilgisayara göre çok daha az enerji tüketen bu cihazlar bilginin tüm bilgisayarlar tarafından sürekli erişilebilir olmasını sağlıyor. Ayrıca modern ağ diskler bilgi paylaşımı yanında bir sürü ek özellikle geliyor.


    <p>Bu videomuzda ağ diskleri üzerine uzmanlaşmış bir firma olan QNAP'ın TS-409 Pro Turbo NAS modelini inceliyoruz. TS-409 ağ diski özelliği yanında; yazıcı sunucusu, PHP ve MySQL destekli WEB sunucusu, IP kameralarınızı kontrol edebileceğiniz ve görüntü kaydı yapabilen güvenlik merkezi, FTP sunucusu, dosya indirme sunucusu gibi bir çok özellikle donatılmış bir ürün.</p>
    <p>
    </p>
    <p><img onclick="showImage('5f6bdb7218e88c0b0b34e84bea50dd0f-26342481', 'https://forum.donanimhaber.com/store/5f/6b/db/5f6bdb7218e88c0b0b34e84bea50dd0f.gif', 0, 0)" class="dh-image-class" src="http://www.donanimhaber.com/resimler/image.aspx/tavsiyeeder2008.gif">alt="QNAP TS-409 Pro Turbo NAS video inceleme" </p>







  • Video problemli galiba
  • video da problem yok..
    cok kullanışlı bi alete benziyor
  • quote:

    Orjinalden alıntı: istanbul2007

    Video problemli galiba


    Firefox veya opera kullanıyorsanız internet explorer ile izlemeyi deneyin.
  • torrrnt destrği varmı acaba
  • @blackmagicman

    videoda belirtiliyor fakat gözünüzden kaçtı sanırım. Torrent dosyalarını destekliyor. Üyeklik gerektiren torrent sitelerinden de download yapabiliyorsunuz.
  • QNAP TS 109 II SATA2 NAS SERVER ile 409 arasinda tek fark raid ise 109 ev kullanicilari için daha ekonomik olabilir emin değilim ama 109 II modelinde sanırsam fanda yok :S haber editörlerimizin imkanlari varsa 109 modelinide tanıtsalar ev kullanıcıları için daha iyi olabilir..... hem fiyat hem özellik bakımından ev kullanımı için biraz tuzlu bir model bu .....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Speed-Step


    quote:

    Orjinalden alıntı: istanbul2007

    Video problemli galiba


    Firefox veya opera kullanıyorsanız internet explorer ile izlemeyi deneyin.

    GOOGLE Chrome da ekleyebiliriz..
    Alet baya kullanışlı bir şey..Farklı bir ürün incelemesi olmuş...Emeğinize ve Bilginize sağlık...




  • @a1ps

    QNAP TS109 II SATA2 NAS'ın özellikleri, TS409 ile aynı sayılır. Güvenlik kamerası kaydı, Raid seçenekleri ve Geri dönüşüm gibi ince ayrıntılar yok. Fan olmadığı için de tek sorun disk gürültüsü oluyor :)

    Yazıcı sunucusu, WEB sitesi sunucusu, FTP sunucusu, dosya indirme sunucusu gibi ana özellikler kullanılabiliyor. Ev kullanıcıları için yeterli olacaktır.

    http://www.qnap.com/pro_detail_hardware.asp?p_id=91
  • lakin bu alet 900 lira civari bi fiyatla satilio ülkemizde bu paraya orta durumlu bi kasa toplanıp server amaclı kullanılablr ama kendi dalinda hoş alet :)
    ben hala QNAP TS 109 II SATA2 NAS SERVER diyorum gerek yoq 4 disk raide feln hem 109 II 400 lira :D yada 209 war ondada 2 disk raid war 500lira civari oda...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1ps -- 9 Eylül 2008; 22:35:53 >
  • Peki fiyatı ne kadar?

    Google Chrome kullanmışsınız videoyu çekerken.
  • güzel bir şey ama pekde bize gelmez
  • çok güzel bişi ya
  • görüntü acisindan güzel ama acaba bt torrent özelliği ne kadar kurcalanabiliyor.... download ettiği dosyalari bittikten sora seed'e isteğe bağlı olarak devam edebiliyormu malum torrent'ta ratio dalgasi var....bla bla bla kurcaladıkca yeni bişeyini görüorm kullandığı file systemin ext3 olmasi bize sorun cıkarırmı(max filesize'da sorun yok sanırsam) bu kdr detaya inen birine galba mini sessiz bir pc lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a1ps -- 10 Eylül 2008; 13:20:55 >
  • Güzel Aletmiş Teşekürler video için



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkem9000 -- 10 Eylül 2008; 16:46:08 >
  • Videoyu seyredemiyorum hiçbi internet denetleyicisi açmıyo ve özellikle yapıyo donanimhaber bunu çunki firefoxta videoları indirme özelliği var özellikle!! :@
  • firefox ile sorunsuz izledim ben :S
  • Bu tür NAS destekli veri depolama ürünleri incelendiğinde , en çok merak edilen konulardan biri olan bittorent desteği detaylı bir incelenmeye alınmaz.Oysaki ev kullanıcılarının önemli bir bölümü bu tür ürnlerdeki bittorent desteğinin ayrıntılarına önem veriyor.
  • Orjinal ürün. Ofis için çok güzel fakat ev için fazla şimdilik.
  • TS-201 kullaniyorum 1 seneyi gecti, ne zaman TRye gelecek diye merak ediyordum. ev ortaminda raid destekli NAS arayanlara tavsiye ederim.
    Alte USB uzerinden external disk takmak mumkun, kisisel olarak torrent download islemleri icin external diski kullanmanizi oneririm, internal diskleri de daha onemli datalari backuplamak icin kullanmak mumkun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.