Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ESET NOD32 İLE SAĞLIĞINIZ KORUMA ALTINDA !

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Basın Bültenleri >> ESET NOD32 İLE SAĞLIĞINIZ KORUMA ALTINDA ! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Nod32

9 Eylül 2008; 12:00:32 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ESET NOD32 İLE SAĞLIĞINIZ KORUMA ALTINDA !

Antivirüs pazarında yolunda hızlı ve başarılı bir şekilde devam eden ESET NOD32 AV yine bir ilke imza attı!

Gelişen bilgisayar güvenlik tehditlerine karşı kalıcı ve kapsamlı koruma sağlayan yazılım çözümleri geliştiren ESET NOD32 AV eylül ayından itibaren ,bayilerine bireysel ve kurumsal ürünlerinde  MEDLINE işbirliği ile ücretsiz sağlık poliçesi hediye ediyor.

20 kutu ESET NOD32 veya ESET SMART SECURITY alan her bayisine ve ESET NOD32 AV veya ESET SMART SECURITY BUSINESS EDITION ürününden 10 kullanıcı ve üzeri ürün alan her firmanın bilgi işlem yetkilisine ücretsiz olarak hediye edilecek olan poliçe tıbbi danışmanlık ve acil sağlık hizmetleri içeriyor.

CoreXXX

9 Eylül 2008; 21:22:01 

cracklısını indirsek de verirmi acaba

Q9300-3.3 ghz,Asus Maximus Formula,HisICQ3turbo 3870,4gbMuskhin1066Ddr2,Thermaltake 750psu,2X500NcQ raid0 seagate ,Samsung2232bw,logitech z5500,Sb x-fi platinum
DARTH_BLACK

Sisteme Gözat

10 Eylül 2008; 2:16:31 

Nod iyi hoş ama bazı virüslerde tökezliyor.Misal olarak alttaki resmi göstereyim;
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Alman.nab virüsüne karşı yeni versiyon nasıl acaba çok merak ediyorum.Nodu kötülemek için söylemiyorum ama çok yüksek derecede bir koruma sağlayamıyor nod32.Sistemi yormuyor ancak yukarıdaki örnekde olduğu gibi temizleme yada silme yapamayacağı virüslerde var malesef.Ben yukarıdaki görüntüyü ancak kaspersky 2009 kullanarak temizleyebilrdim.Kasper bu yıl gerçekten hem yüksek korumalı hemde sistem gereksinimi olarak evelki versiyonlara göre çok hafif bir yazılım yazmış.Nod32 yıllardır süregelen "sistem gereksinimi istemeyen sağlam yazılım" etiketini bu yıl kaybedebilir.
G-UNITSOLDIER

10 Eylül 2008; 16:25:46 

bende de busıness edıtıon var çok memnunum!! sessiz ve kasmadan çalışması önemli benim için

Q6600core2Quad2.4 //ASUS P5E3 X38chipset//MSİ8800GTXOC//2 GB OCZ GOLD DDR3 1333mhz@1600//22'lg 226wtq 2ms//700W OCZ SLI PSU

ozzzy222

Sisteme Gözat

10 Eylül 2008; 21:26:45 

bende deneme sürümün 16 milyon gün olanı war komedi o kadar yaşarsak iyi

2003 Clio SYMBOL 1.5 DCİ AC Authentique 65 bg.
DeHsHeT
Uzaklaştırılmış

Cezası bitmiş fakat kullanıcı giriş yapmamıştır

11 Eylül 2008; 5:12:11 

Çok güzel haber.
Lakin hala aramış olduğumuz programı bulamadık. Sanırım en sonun da biz yazacaz bitecek iş.

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Basın Bültenleri >> ESET NOD32 İLE SAĞLIĞINIZ KORUMA ALTINDA ! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
MSI X-Slim X340 Lansmanı
MSI'ın Dünyanın en ince dizüstü bilgisayarı olarak lanse ettiği X340'ın tanıtım gecesindeyiz!
Samsung LED TV Lansmanı
Samsung Satış ve Pazarlama Müdürü Kerim Kılıç ile söyleşi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir