Şimdi Ara

Hayatımın En Berbat Günü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 22 Şubat 2010; 19:50:47 >

• Off hocam naptın ya Valla fena oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Full#Throttle

Off hocam naptın ya Valla fena oldum

+1..

• Benim gibi bir vaka daha varmış demekki bende kendimi yalnız hissediyordum...
  • bir duygu daha iyi anlatılamazdı...
  • nolmuşki ona gelen çocuğada hayatını mahhetti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaşadığın üzücü gerçekten.yaşın kaç bilmiyorum ama daha yaşayacağın onca şeyler olacak hayatında.üzüleceksin,güleceksin..dua et en berbat günün bu olarak kalsın.hayatta gönül işlerinden daha önemli,insanı kahreden olaylar da yaşanıyor.
    gününü değerlendirirsen tabiki kötü olmuş rastlaman.görmemiş gibi farzedilmez ama sen öyle say.yoksa üzüldüğünle kalırsın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: can0bjk

nolmuşki ona gelen çocuğada hayatını mahhetti

pardon sevgilinmiş üzüldüm hemde 4 sene niye ayrıldın 4 senelik aşkından
  • tramvaya koşma sahnesini çok merak ettim. hareket halindemiydi ve sen atlarken kadir inanır bakışı yaptınmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

tramvaya koşma sahnesini çok merak ettim. hareket halindemiydi ve sen atlarken kadir inanır bakışı yaptınmı?

Tramvay gelmemişti.Tramvay derkem istasyon demek istedim.Zaten ters yönde ilerlemiştik grup ile.Ayrıca yüzüne bile bakamazken nasıl arkama bakabilirdim? O an çok kötüydüm.Konuşamıyordum bile.Oysa en yetenekli olduğum iştir konuşmak.
  • Sana şunu söyleyeyim aşık olunca kendini yiyip bitirme. Çünkü senin değer verdiğin sana değer veriyorsa o zaman herşey güzel.
  • Böhürüüüüüüüüü
  • quote:

Orjinalden alıntı: DARK TOWER

Sana şunu söyleyeyim aşık olunca kendini yiyip bitirme. Çünkü senin değer verdiğin sana değer veriyorsa o zaman herşey güzel.

Kendinle çelişiyorsun. Aşk kavramı çok farklıdır. Eğer gerçekten aşık olduysan kendini yiyip bitirirsin. Bunun dönüşü yok. Karşında ki sana değer veriyor mu vermiyor mu bakmazsın bile... Ne yazık ki..
  • üzülme arkadaşım bu da gelir bu da geçer. mutluluk yakındır. her zaman arkadaşlarınla ol. yalnız kalma kendinle daha çabuk atlatırsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: You and Me

quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

tramvaya koşma sahnesini çok merak ettim. hareket halindemiydi ve sen atlarken kadir inanır bakışı yaptınmı?

Tramvay gelmemişti.Tramvay derkem istasyon demek istedim.Zaten ters yönde ilerlemiştik grup ile.Ayrıca yüzüne bile bakamazken nasıl arkama bakabilirdim? O an çok kötüydüm.Konuşamıyordum bile.Oysa en yetenekli olduğum iştir konuşmak.

Bugün benim de moralim çok bozuldu. 1. si bir arkadaşın babası hasta bugün beraberdik çok neşeli biridir normalde ama morali çok bozuktu ona gerçekten çok üzüldüm. 2. darbeyi de sen indirdin gerçekten okurken kendimi kötü hissettim.

• benim bildiğim normalde kızlar ağlayıp tramvaya koşar ama devir değişti demekki vay be
  • Süper yazmışsın.Umarım çabucak unutursun.

ugr7

İmzandaki Arçelik Tüplü TV ye çok güldüm tam oturmuş,hele yanındaki çok süper olmuş

ne diyorum ben süper yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: _sude_

yaşadığın üzücü gerçekten.yaşın kaç bilmiyorum ama daha yaşayacağın onca şeyler olacak hayatında.üzüleceksin,güleceksin..dua et en berbat günün bu olarak kalsın.hayatta gönül işlerinden daha önemli,insanı kahreden olaylar da yaşanıyor.
    gününü değerlendirirsen tabiki kötü olmuş rastlaman.görmemiş gibi farzedilmez ama sen öyle say.yoksa üzüldüğünle kalırsın..

+1
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.