Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Philips LCD de problem başladı (resimli) ***SON GELİŞMELER***

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Philips LCD de problem başladı (resimli) ***SON GELİŞMELER*** Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tb549

8 Eylül 2008; 15:45:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar son bir kaç gün içinde benim 2004 yılında aldığım phlips lcd resimlerde görüldüğü gibi bir problem çıkarmaya başladı..
TV yi açıp belli bir süre beklediğimde sorun düzeliyor..
Her zaman bu problem tekrarlanmıyor..
TV ye herhangi bir darbe falan gelmedi evde çocukta yok ama birden bire bu problem ortaya çıktı..
Garanti bitmiş durumda..
Bu tarz problem yaşayan arkadaşlar ya da bunun sebebini ve bedelini :) bile arkadaşlar var ise çok sevineceğim..

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tb549 -- 19 Eylül 2008; 14:20:34 >

tb549

8 Eylül 2008; 15:50:14 

Bir de bazen hemen açıp kapayınca şu şekilde kalıyor..

Ekteki dosya (1)

ogameci

8 Eylül 2008; 15:52:17 

dostum servis çağırmak şart bence

// Pioneer 5080XA Plazma // Panasonic 50PX8E Plazma // Bose Cinemate //

> > < <
tb549

8 Eylül 2008; 15:54:08 

aslında öyle yapacağım :)
ama işin ilginci dün akşamdan beri tv açık hanım evde kontrol ediyor şu anda hiç bir problem yok

N 6297

8 Eylül 2008; 18:51:34 

hep zaten servisi çağırırsın gelir ve bi bakarsın servis elemanının yanında hiçbir problem çıkarmaz tv ( Bu bende genelde hep PC de başıma gelmiştir )

ogameci

8 Eylül 2008; 18:56:04 

quote:

Orjinalden alıntı: N 6297

hep zaten servisi çağırırsın gelir ve bi bakarsın servis elemanının yanında hiçbir problem çıkarmaz tv ( Bu bende genelde hep PC de başıma gelmiştir )

en azından bu screenshotları gösterir gelince

// Pioneer 5080XA Plazma // Panasonic 50PX8E Plazma // Bose Cinemate //

> > < <
tb549

19 Eylül 2008; 9:09:10 

Arkadaşlar 1 haftalık inceleme sonucunda yetkili servis tarafından tamirinin çok pahalı olacağı tarafıma bildirildi..
Bunun yerine Philips tüketici haklarını korumak adına 2004 sonunda aldığım lcd tv yi benden alarak 450 YTL ödemem kaydı ile bana yine sıfır ve garantili 26" PFL5322 modelini vermeyi teklif etti, bende kabul ettim..
Sattığı ürünün arkasında durduğu için Philips e teşekkürler :)

saygılar..

tcuneytb

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

19 Eylül 2008; 10:01:56 

quote:

Orjinalden alıntı: tb549

Arkadaşlar 1 haftalık inceleme sonucunda yetkili servis tarafından tamirinin çok pahalı olacağı tarafıma bildirildi..
Bunun yerine Philips tüketici haklarını korumak adına 2004 sonunda aldığım lcd tv yi benden alarak 450 YTL ödemem kaydı ile bana yine sıfır ve garantili 26" PFL5322 modelini vermeyi teklif etti, bende kabul ettim..
Sattığı ürünün arkasında durduğu için Philips e teşekkürler :)

saygılar..

Öncellikle yeni televizyonunuz hayırlı olsun. İyi günlerde seyredin. Philips'e de burdan kocaman bir AFERİN diyorum. Darısı diğer tüm TV üretcilerine, onlarda bu olaydan ders alsınlar. Yaşasın tüketici. Hem bizler olmasak onlara kime mal satacak değil mi?

Selamlar, saygılar...

PS3 60GB PAL

PSN ID: tcuneytb
Bitirilen Oyun: COD 3, Resistance FOM Oynanılan Oyun: Genji: Days of the Blade, Motorstorm, Virtual Tennis 3, Warhawk, Ninja Gaiden Sigma, LAIR, NFS Prostreet, COD 4, UDF ve Vegas2
n1ghtfall

19 Eylül 2008; 11:30:05 

Helal olsun philips'e.Bozuk tv'yi yaklaşık 700-750ytl'ye senden almışlar.Keşke biraz daha bastırıp(100-200ytl daha verip) 32" bir model isteseydin .Hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

caution

19 Eylül 2008; 11:43:54 

quote:

Orjinalden alıntı: n1ghtfall

Helal olsun philips'e.Bozuk tv'yi yaklaşık 700-750ytl'ye senden almışlar.Keşke biraz daha bastırıp(100-200ytl daha verip) 32" bir model isteseydin .Hayırlı olsun iyi günlerde kullan.

bencede 32" yapman iyi olur..

SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri...NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe...
Toshiba 46ZF355DG HTPC ;Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W - Gigabyte MA78GM-S2H - 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM
tb549

19 Eylül 2008; 14:22:22 

arkadaşlar daha adam sözünü bitirmeye fırsat bulamadan '32" yapın farkı neyse vereyim...' dedim
ama philipsin bu durumlarda birebir değişim politikası olduğundan bu tarz bir değişim olamayacağından bahsetti..
Zaten çok da problem değil, izlerken lcd ile aramızda max1-1.5 metrelik bir mesafe var..
Oda dikdörtgen şeklinde tv ve biz dikdörtgenin uzun kenarlarında (karşılıklı) bulunuyoruz..

serkanky

19 Eylül 2008; 15:07:36 

philips i kutlarım

SONY KDL 40S4000K Lcd Tv İncelemem
PHILIPS X800 Detaylı İncelemem
Sony Ericsson W350i İncelemem
Lütfen PM atmadan önce mesaj ayarlarınızı kontrol ediniz
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Philips LCD de problem başladı (resimli) ***SON GELİŞMELER*** Sayfa: [1]
Buraya git: