Arkadaşlar son bir kaç gün içinde benim 2004 yılında aldığım phlips lcd resimlerde görüldüğü gibi bir problem çıkarmaya başladı.. TV yi açıp belli bir süre beklediğimde sorun düzeliyor.. Her zaman bu problem tekrarlanmıyor.. TV ye herhangi bir darbe falan gelmedi evde çocukta yok ama birden bire bu problem ortaya çıktı.. Garanti bitmiş durumda.. Bu tarz problem yaşayan arkadaşlar ya da bunun sebebini ve bedelini :) bile arkadaşlar var ise çok sevineceğim..
Arkadaşlar 1 haftalık inceleme sonucunda yetkili servis tarafından tamirinin çok pahalı olacağı tarafıma bildirildi.. Bunun yerine Philips tüketici haklarını korumak adına 2004 sonunda aldığım lcd tv yi benden alarak 450 YTL ödemem kaydı ile bana yine sıfır ve garantili 26" PFL5322 modelini vermeyi teklif etti, bende kabul ettim.. Sattığı ürünün arkasında durduğu için Philips e teşekkürler :)
Arkadaşlar 1 haftalık inceleme sonucunda yetkili servis tarafından tamirinin çok pahalı olacağı tarafıma bildirildi.. Bunun yerine Philips tüketici haklarını korumak adına 2004 sonunda aldığım lcd tv yi benden alarak 450 YTL ödemem kaydı ile bana yine sıfır ve garantili 26" PFL5322 modelini vermeyi teklif etti, bende kabul ettim.. Sattığı ürünün arkasında durduğu için Philips e teşekkürler :)
saygılar..
Öncellikle yeni televizyonunuz hayırlı olsun. İyi günlerde seyredin. Philips'e de burdan kocaman bir AFERİN diyorum. Darısı diğer tüm TV üretcilerine, onlarda bu olaydan ders alsınlar. Yaşasın tüketici. Hem bizler olmasak onlara kime mal satacak değil mi?
Selamlar, saygılar...
Helal olsun philips'e.Bozuk tv'yi yaklaşık 700-750ytl'ye senden almışlar.Keşke biraz daha bastırıp(100-200ytl daha verip) 32" bir model isteseydin .Hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
bencede 32" yapman iyi olur..
SaRı sokakların LaCiVeRT gangsteri...NoBoDY LiKeS uS BuT We DoN't CaRe... Toshiba 46ZF355DG HTPC ;Athlon 64 X2 Dual-Core 4600+ AM2 2.4 GHz 65W - Gigabyte MA78GM-S2H - 2x 1GB Kingston 1066MHz DDR2 HYPREX PC2 8500 CL5 RAM
arkadaşlar daha adam sözünü bitirmeye fırsat bulamadan '32" yapın farkı neyse vereyim...' dedim ama philipsin bu durumlarda birebir değişim politikası olduğundan bu tarz bir değişim olamayacağından bahsetti.. Zaten çok da problem değil, izlerken lcd ile aramızda max1-1.5 metrelik bir mesafe var.. Oda dikdörtgen şeklinde tv ve biz dikdörtgenin uzun kenarlarında (karşılıklı) bulunuyoruz..