Şimdi Ara

## MSI'dan GeForce 9300 Yonga Setli P7NGM Serisi Anakartlar ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  ## MSI'dan GeForce 9300 Yonga Setli P7NGM Serisi Anakartlar ##


    Nvidia'nın MCP7 kod adlı GeForce 9300 yonga seti sonunda gün ışığına çıktı. Firmanın uzunca bir süredir üzerinde çalıştığı ve geçtiğimiz Mayıs ayında duyurmayı planladığı GeForce 9300 yonga seti ve bu yonga setini kullanan anakartlar birkaç aylık gecikme ile anons edilmeye başlandı. Anakart dünyasının önde gelen isimlerinden MSI, P7NGM serisi dahilinde GeForce 9300 yonga setli iki yeni anakartını duyurdu. Firmanın yeni anakartları belirttiğimiz üzere Nvidia'nın Intel platformu için hazırladığı en yeni yonga seti çözümü olan GeForce 9300+nForce 730i çözümünü kullanıyor.

    P7NGM Digital ve P7NGM olmak üzere iki modelden oluşan seri dahilindeki anakartlar Intel'in LGA775 formundaki Core 2 Extreme / Quad / Duo, Pentium Dual-Core ve Celeron serisi işlemcileriyle kullanılabiliyor ki bunlara 45nm üretim teknolojisine sahip Yorkfield ve Wolfdale serisi çift ve dört çekirdekli modeller de dahil. Kullanılan yonga seti itibariyle anakartların öne çıkan özelliği sahip olduklar entegre grafik işlemcileri. Nvidia'nın GeForce 9 serisinin karakteristik özellikleri ekseninde hazırladığı DirectX 10 destekli entegre grafik işlem birimi yüksek tanımlı videolar için donanımsal hızlandırma yapabilmenin yanı sıra CUDA desteğine de sahipler.

    Intel platformunu Hybrid SLI teknolojisiyle tanıştıran yeni yonga setinden güç alan MSI'ın anakartları GeForce 8400 ve 8500 serisi ekran kartlarıyla birlikte ilgili kurulumu gerçekleştirebiliyorlar. Görüntü aktarımı için DVI, VGA ve HDMI konnektörüne sahip olan anakalart 4 adet DIMM slotu üzerinden 8GB'a kadar DDR2-800MHz bellek desteği sunuyorlar. Micro-ATX formunda olan ve HTPC'lere de göz kırpan anakartlar kullanılan katı kapasitörleriyle de dikkat çekiyorlar. Farklı RAID konfigürasyonlarını destekleyebilen 6x SATA-II konnektörüne sahip olan MSI'ın yeni modelleri pasif soğutma ile geliyorlar.

    8 kanal yüksek tanımlı ses ve gigabit ethernet gibi özelliklere sahip olan anakartların önümüzdeki günlerde satışa sunulması beklenirken fiyatları hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Hybrid SLI 8500gt veya 8400 yerine orta segment bir kartla yapılabilse ;

    Güzel Ankart Fizik İşlemlerini onboard ekran kartına yaptırabileceğiz .
  • güzel anakartmış. fiyatı da belli olsa daha iyi olabilirdi belki.
  • O kadar bekledik bekledik Ben Geçen hafta G31 aldıktan sonra şimdi çıkarıyorlar..

    Ama yinede ben 54$ a aldım bunu şimdi 100$ dan aşağı satmazlar..50$ fazladan ankarta vereceğime üzerine 20$ daha ekleyip 70$ paraya gayet iyi bir ekran kartı alınır anakart üzerindeki yongaya göre çoook daha hızlı ve kaliteli olur :)
  • güzel anakart olmuş her zaman msi'a güvenim tam
  • güzel kart bakalım piyasaya ne kadara gelecek
  • Bunlar DDR2 mi destekliyor acaba?
  • Sata'lar çok içeride mi olmuş ne
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.