Şimdi Ara

Pilsiz el feneri ; Brando Battery-Free Flashlight / iPod Shuffle a giysi ; iPod Shuffle Wrappers

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Brando Battery-Free Flashlight ; Pilsiz el feneri!

    Karanlık ortamda yol bulmak yada tamir esnasında karanlık köşeleri aydınlatmak için el fenerleri basit fakat vaz geçilmez elektronik eşyaların başında geliyorlar. Fakat hepimizin yaşadığı genel sorun el fenerlerinin tam işe yarayacakları zaman geldiğinde ya pilinin olmayışıdır yada içindeki pilin bayatlamış olmasıdır. Genelde bu sorunlar yüzünden o an geldiğinde el feneriniz bir işe yaramayacaktır.

    Brando Battery-Free el feneri, sizi böyle tatsız durumlardan kurtarmak için pillerden kurtulmuş, üzerinde basit ve oldukça etkili mekanik şarj mekanizması içeren bir cihaz.

    Cihazın şarj mekanizması 10 saniye ritmik şekilde sıkılıp gevşetildiğinde sekiz (8) dakika boyunca ışık sağlıyor, 30 saniye şarj işlemi yapılırsa 15 dakika, 60 saniye şarja devam edilirse 25 dakika sürekli, ışık verebiliyor. Verdiği ışık ampül kullanan elektirikli versiyonlar kadar olmasada etrafı aydınlatmaya veya küşeleri görmeye yetecek düzeyde. Cihaz yurtdışında 15$ fiyatla satılmakta.

    Alet çantasında ve acil durumlarda kullanmak üzere arabanızda olması gerekli bu akılcı pilsiz el feneri 10.000 saat kullanım ömrü ile uzun bir süre karanlıkta kalmanızı önleyecektir.

    iPod Shuffle Wrappers ; Ufaklığı giydirme zamanı geldi Konu iPod olunca büyük küçük fark etmiyor bir çok firma çeşitli aksuarlarla pazardan pay kapmak için yarışıyorlar. iPod Shuffle serinin en ufak ve hafif üyesi, fonksiyonellik ve genişletilebilirlik açısından ise en kısıtlı olanı. Durum böyle oluncada aksesuar olarak sadece taşıma çantaları düşünülebilir. Peki Shuffle'ınız için güzel bir giydi koleksiyonuna ne dersiniz.

      

    Tanesi 10$ dan satılan bu güzel kılıflarla beyaz plastik yapılı iPod Shuffle'a oldukça renkli ve karizmatik bir görünüm kazandırabilirsiniz. Her ne kadar tuş takımı içeride kalsada kullanıcıların bunu pek önemseyeceğini sanmıyorum. 25.000 e yakın çeşidiyle iPod Shuffle Wrappers ürünlerini http://wrappers.typepad.com/ adresinden inceleyebilirsiniz.








  • Bana nedense ilk telefonları hatırlattı..

    Hani telefonu santrale bağlaman önce telefonun yanındaki kolu cevirirlerdi ya...

    Tersten bir durum tabii
  • bunun bi de sallamalı olanları war onlar dahi iyi...
  • valla fener çok hoşuma gitti, burda bulsam alırım.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: mus_efe

    bunun bi de sallamalı olanları war onlar dahi iyi...


    Sallamalı versiyonlarda çok güçlü manyetik alan olduğundan hem yakınındaki manyetik alana hassas cihazlara zarar verme durumu var hemde bu el fenerine oranla verimleri daha düşük. Ayrıca bazı versiyonlarda sallarken cihaza hasar verme durumu dahi olabilmekte.
  • ben zamanında sallamalı bi tane aldım iğrenç bi işe yaramıyor. dandik çin malı fenerler bile daha çok ışık veriyor. 156 dolar vermiştim bide. tabi çok acil durumlar için iyi yinede.
  • sallamalısı war hic ısık wermiyor dogru duzgun....
  • Bu alet bende 1 senedir var muhteşem bi şey bunun bi de enrji sini kolla çevrilip sağlayanı var daha buyuk... ampulleri özel beyaz ışık veriyor...gayet iyi ışık veriyor uzun ömürlü. Japon bi müştrim türkiyede pazarlayabilirmiyiz diye numune bıraktı 15$ fiyatla türkiye satılabilir ama benim sektorum olmadığı için, turk insanın bu okadar para edermi deyip bu ürünü satın almayacaklarını düşündüğüm için getirmedik......



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 20 Nisan 2005, 9:46:32 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: El_domingo

    Bu alet bende 1 senedir var muhteşem bi şey bunun bi de enrji sini kolla çevrilip sağlayanı var daha buyuk... ampulleri özel beyaz ışık veriyor...gayet iyi ışık veriyor uzun ömürlü. Japon bi müştrim türkiyede pazarlayabilirmiyiz diye numune bıraktı 15$ fiyatla türkiye satılabilir ama benim sektorum olmadığı için, turk insanın bu okadar para edermi deyip bu ürünü satın almayacaklarını düşündüğüm için getirmedik......


    Neden almasınlar? Şahsen yanlış düşündüğünüze inanıyorum. Eğer getirseydiniz ben bunlardan alırdım iki (2) adet. Biri ev diğeri ofis için bence muhteşem cihazlar.




  • Bu fenerin benzerlerini bizim Almancılar 15-20 yıl öncesinden beri getirirler... Ama bu ürünün esas özelliği çok az mekanik şarj ile çok uzun süreler aydınlatılma sağlanması... Eskilerde aralıksız mekanik şarj yapmak gerekiyordu...
  • 2 sene önce sallamalısını almıştım.önünü zor görüyordun karanlıkta.speedstep bunlar daha verimli demiş.nerden o kanıya vardı bilmiyorum.verdiği ışık hakkında teknik bir bilgi yok haberde?aksine "elektirikli versiyonlar kadar olmasada etrafı aydınlatmaya veya küşeleri görmeye yetecek düzeyde" yazıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: klonajinsky

    2 sene önce sallamalısını almıştım.önünü zor görüyordun karanlıkta.speedstep bunlar daha verimli demiş.nerden o kanıya vardı bilmiyorum.verdiği ışık hakkında teknik bir bilgi yok haberde?aksine "elektirikli versiyonlar kadar olmasada etrafı aydınlatmaya veya küşeleri görmeye yetecek düzeyde" yazıyor.


    Verimli kelimesi sallamalı versiyonlara göre daha az hareketle daha iyi şarj olabildikleri anlamında kullanıldı. Bu cihazlardan hiçbir zaman pil ile çalışan yüksek güçte ampüllere sahip elfenerlerinin aydınlatma kapasitesi beklenmemeli. Zor durumlarda kullanılmak üzere oldukça aktif iş göreceklerdir. Zifiri karanlık bir ortamda Cep telefonlarının ekranları dahi iş görüyorken bence yeterli geleceklerdir.




  • bu o kadar yeni birşey değil ki 2 yıl önce falan aynı yolla çalışan bir el fenerini almanya' da ki dedemde görmüştüm
  • shuffle linki geçersiz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: MegriM

    shuffle linki geçersiz


    Tekrar deneyin bir sorun gözükmüyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Speed-Step


    quote:

    Orjinalden alıntı: MegriM

    shuffle linki geçersiz


    Tekrar deneyin bir sorun gözükmüyor.



    No problem
  • shuffle wrapperler harika !
  • güzel çözümler dahası da mutlaka olacak ama düşünce güzel....
  • evet güzel fikir!
  • arkadaslar ne yaparsanız yapın sakın ipod almayın ben aldım aldıgıma alacagıma pısman oldum sunu soyluyorum hem pahalı hem ozellıklerı kotu
    hemde servıslerı berbat bı servıse gotursenız sızı kıvrandırıyorlar o paraya baska marka daha guzel bır mp3 caolar alınabılır ha bu arararada ipod cok kolay bozuluyor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.