İkinci el mesajı:2
Katılım zamanı: 13 Ocak 2007; Şehir: Ankara Durum: Forumda değil
8 Eylül 2008; 11:29:35
Merhaba,
Mayis 2007 Vatan Bilgisayar cikisli HP Paviliyon TX1125ea model TABLET PC'mi MacBook'a gecmek istedigimden satiyorum.
Ilgilenenler bana telefonla ulasabilirler : 90 555 204 9218
Garantisi devam etmektedir,
Fiyat : 1400 YTL
TEKNIK OZELLIKLER: İşlemci : DUAL CORE AMD Turion 64 X2 Mobile TL-52 1600 MHz Sistem belleği : 1 GB DDR (2x512 MB) , maks. 2GB Ekran Kartı : Nvidia Geforce Go 6150 128 MB Turbo Cache Ses Kartı : 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik Altec Lansing® hoparlörler Sabit Disk kapasitesi : 120 GB 5400 RPM SATA Batarya : 6 Hücreli + Seyahat Bataryasi Ekran : 12,1 WXGA HD Parlak Ekran (1.280 x 800) / Dokunmatik Ekran / Web Kamera İşletim sistemi : Windows Vista Home Premium Agirlik : 1,92 kg Geliştirilmiş Port'lar : 3 x USB 2.0, 1 x S-Video TV çıkışı, Parmak izi okuyucusu Kablosuz haberleşme : Intel® Wireless LAN 802.11a/b/g Mini PCI card, Bluetooth Bellek Kart Okuyucu : 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu
DIGER OZELLIKLER: - 3 Mayis 2007 Ankara VATAN Bilgisayar cikislidir. - Garantisi 2 yildir ve devam etmektedir. - Son derece temiz kullanildigi icin bir tek cizik bile yoktur, sifirindan farksizdir, etiketleri bile soyulmamis sekilde durmaktadir. - Normal bataryasina ek olarak bir de seyahat bataryasi dahildir. - Uzaktan kumanda - 1 ay kadar once Wifi donaniminda bir sorun cikti, yogunlugum nedeniyle ve bilgisayar programcisi oldugum icin servise goturemedim o yuzden gecici olarak kullanmaniz icin bir de ASUS USB Wi-Fi adaptor gonderiyorum yaninda (WL-167G modeli) - Ankara'da oturuyorsaniz test edebilir, elden teslim alabilirsiniz, tercihimdir. - Alindigi gunku gibi kutusunda butun aksesuarlari dahil ve hicbir sekilde yipranmamis olarak gonderilecektir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.