Bu laptopda herhangi bir fabrika çıkış hatası var mı acaba ? Sadece internete girilecek belki film falan seyredilir arada, şu anda kampanyada 560 YTL. Ya da bu fiyatlarda önerebileceğiniz laptoplar var mı arkadaşlar ? Asus ee pc gibi minik laptopları düşünmüyorum ama.
crea dan uzak durmanızı kesinlikle tavsiye ederim...
birçok modelini inceledim bizzat, en basitinden klavyenin bi tuşuna basıyosun tüm tuşlar ayağa kalkıyor resmen... malzeme kalitesi sıfır. el konulan kısım kısa zamanda rengini atıyor ve cok kötü gözüküyor.
dell-toshiba-lg-sony-asus gibi firmalardan şaşma tercihini bunlardan kullan... yakın fiyatlara bu markalarında ürünlerini bulabilirsin... olaya sırf ucuz diye bakma, kalite, özellik ve teknik desteğide kat seçim şartlarına.
arkadaşım b en crea aldım NU4 serisinden. carrefourdaki kampanyadan.sonuncuydu ve hiçbir carrefourda kalmamıştı. tabi çok büyük bi beklentim yok performans olarak.küçük boyutlu olması internet için ideal.rahatça film fln izlersin. arkadaşların kötülediği gibi değil bence.ama tabii git sen yinede kendin gör. Fiyata göre kalitesi gayet uyumlu....