ARKADAŞLAR BU TELEFONU ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA KARARSIZIM
DİGİMAX NASIL MARKA ACABA BİLEN WAR MI BU TELEFON ÇİN MALI FELAN MIDIR AMA ÖZELLİKLERİ BAYA İYİ BİDE BU SAR DEĞERİ FELAN WAR AMA BİLMİYORUM YANİ SİZ NE DERSİNİZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
BİDE ANYCOOL İLE DİGİMAX I KARŞILAŞTIRIRSAK HANGİSİ İİDİR ACABA TEŞKLER...................
BUNU ADI N99-N99İ- D2000- İNİFTİ- VS BİR ÇOK ADI VAR ..ÇİN MALIDIR.CEHİNE MOBİLENİN MALIDIR.....ALINMAZ .....299 YTL YE DAHA İYİ TELEFONLAR ALABİLİRSİN.....İYİCE ARAŞTIR.ÇİN MALLARI BELLİ BİR ZAMAN SONRA ELİNDE KALIR...KALTESİZ MALLARDIR....AMA İSRARLIYCAN GARANTİLİ AL G.G. SİTESİNDEN ALMA
acaba bu çin malı telefonları kullanan war mı arkadaşlar içinizden memnunmusunuz
bide bana çift hatlı 300 ytlyi geçmeyen bi telefon önerebilirmisiniz
Abicim, ALMA.
Bunun yerine sony ericsson un 3G li umts li telefonları var. Onlar da olmazsa General mobile ın çift simli 3G li bir modeli var ona bak. Ama bu telefonu ALMA. Zira bildiğimiz N99 un üzerine marka basılmış halidir, bunun gibi sana on küsür marka sayabilirim.
SÖYLENECEK SON SÖZ ROBOTİCA TARAFINDAN SÖYLENMİŞTİR...SEVGİLER
quote:
Orjinalden alıntı: robotica
quote:
Orjinalden alıntı: murat366
acaba bu çin malı telefonları kullanan war mı arkadaşlar içinizden memnunmusunuz
Abicim, ALMA.
Bunun yerine sony ericsson un 3G li umts li telefonları var. Onlar da olmazsa General mobile ın çift simli 3G li bir modeli var ona bak. Ama bu telefonu ALMA. Zira bildiğimiz N99 un üzerine marka basılmış halidir, bunun gibi sana on küsür marka sayabilirim.
SÖYLENECEK SON SÖZ ROBOTİCA TARAFINDAN SÖYLENMİŞTİR...SEVGİLER
quote:
Orjinalden alıntı: robotica
quote:
Orjinalden alıntı: murat366
Abicim, ALMA.
Eyvallah arıkan abi, maalesef halkımız bu telefonların TV sine kanıyor... Halbuki başka hiç bir esprisi olmayan cihazlar.
MARKA BİLE DENEMEZ MARKA OLMASI İÇİN KENDİSİNE AİT BİR ÖZELLİĞİNİN OLMASI GEREKİYOR.YADA KENDİNE ÖZGÜ İŞLETİM SİSTEMİ OLMASI GEREKİYOR .MENÜLERİNİ İNCELERSEN-- NOKİA------USB KABLOSU VE ÇALIŞMA ŞEKLİ- SAMSUNG---DİĞER MENÜLERDEKİ ALT MENÜLER -MOTOROLA DAN ÇALINMA YANLIZCA BİR TV KOYMUŞLAR NERDE VE NE ZAMAN İZLENECEK HALA ANLAMIŞ DEĞİLİM. YURDUM İNSANIDA ÇUK DİYE ATLIYOR......ELLERİNDEKİ 150-200-300 YTL Yİ VERİYOR. DİĞER BİR KONUDA ---NOKİA BUNU YAPSA 2000 YTL DEN AŞAĞI OLMAZ DİYORLAR........NOKİA BUNU YAPSA BİR DAHA TELEFON YAPMAYA VE DE SATMAYA KALKIŞAMAZ.NOKİA BUNU YAPSA İNSANLAR NOKİA YI DEFE KOYARLAR.....TELEFONU KIRARLAR VE DE NOKİA YI REZİL EDERLER. BU 2000YTL YALANINADA KAIYOR YURDUM İNSANI ..... HALBUKİ TV Sİ HARİÇ BUNDAN KALİTELİ VE DE AYNI PARAYA BİR ÇOK NOKİA-S.E--SAMSUNG VAR...SEVGİLER
peki arkadaşlar çiftsim+kamera+bluetooth bu özellilerde 300 ytl civarın da iyi telefon war mı arkadaşlar tv felan önemli deil ama ben bulamadım mecbur çin mallarına bakıyorum
peki arkadaşlar çiftsim+kamera+bluetooth bu özellilerde 300 ytl civarın da iyi telefon war mı arkadaşlar tv felan önemli deil ama ben bulamadım mecbur çin mallarına bakıyorum
General Mobile ve Samsung' un çift hatlı modelleri var.
Almayın bu Çin' li telefonları. Göz boyamak için tv özelliği koymuşlar başka da bir şey yok. Bluetooth sorunlu, bilgisayar bağlantısı sorunlu (bilgisayar bazılarını tanıyor bazılarını tanımıyor). Yazılım desteği yok. Teknik destek bulmak çok zor. Müzik ve kamera kalitesi çok kötü. Batarya süresi çok kısa. Radyo veya tv' yi kullanırken bataryası anormal şekilde ısınıyor. Menüler karışık. Malzeme kalitesi kötü. TV özelliğini çıkarın; geriye ne kalıyor? Hiç bir şey. Sırf tv özelliği var diye özellikleri bu derece kötü olan bir ürünü ne kadar ucuz olursa olsun almak mantıksızlık bence. Ayrıca bu tv merakı nedir anlayamıyorum. İki gün sonra tv özelliğinden hevesinizi alırsınız sonunda elinizde kalitesiz bir ürün kalmış olur. Kimisi de bu Çin' li telefonlardan süper diye bahsediyor. Karşıt fikir belirttiğinizde de özelliklerine göre fiyatının çok ucuz olduğunu söylüyorlar. Nokia böyle bir cihaz üretse 1000 YTL' den aşağıya satmaz diyorlar. Biz zaten gidin Nokia alın demiyoruz ki. Para sıkıntısı olan kişilerin çift hatlı telefonla ne işi olur onu da anlamak güç.
Bende şuan bu tel ile ilgileniyorum. Telefonda ardığım özellikleri 6630 da buldum. İçerisine birçok pdf kitap java uygulamsı yüklüidi. İşlemci hızı gayet yüksek bir telefon. Beni hiç üzmedi. Fakat tek hatlı ve sarj soketini kırdım. Artık yeni bir çift simli telefon almak istiyorum. ufak bir araştırma yaptım.
1 GENERAL MOBILE DST10 ÇİFT SİM KART ( 512 MB HAFIZA KARTI HEDİYE ) = 165 ytl sadece telfon. şarjı iyi gidiyor. Sık kullandığm fonksiyonlarda java ve bluethoot yok. Bence en büyük eksiği. Kamera önemli değil. Çoğu cep fotoğraf makinem kadar çekemez.
2 GENERAL MOBILE DSTW1 ( Microsoft Windows Mobile 6 Crossbow Pocket PC Edition + Çift Sim Kartlı ) = 760 ytl Aslında PDA ama wi fi yok GPS de yok. okadar para şimdili verilmez zaten yenisi yoldadır.
3 DIGIMAX D100 Çift Hatlı + TV + Çift Kameralı + TV den Kayıt ( 2 GB KINGSTON HAFIZA KARTI HEDİYE )= 240 ytl Özellikleri iyi. java bluetooth var. Bence en büyük eksisi güvenilir marka değil. Mesela samsung gibi değil. Aslında fotoğraf makinesi modeli isminden esinlenilmiş gibi. İsmi bile çakma geliyor. Ayrıca googledan aratım böyle bir marka yok. Herhalde distribütorün koyduğu isim.
Arada bir sürü model var. fiyat performasa baktım 1 ve 3 arasında kaldım. Diğerleri kadar çok para vermek istemiyorum. zaten çift simli 3G olan 2 model var ama 3g Türkiyede yaygınlaşıncaya kadar birkaç yıl geçer. Vede 3G baya pahalı olur. Ben şimdilik işimi görecek bir şey istiyorum.
DIGIMAX D100 hakkında biiligisi olan varmı? Kullanan varmı?
Bunlardan hangisi alınır? Veya uygun fiyatlı java ve bluethoot olan bir model varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesif35 -- 9 Eylül 2008; 23:17:04 >
ARKADAŞIM BU TELEFON N100 ---N99 DİYE SATILIYOR .FORUMDA BU KONUYLA İLGİLİ TONLARCA BİLGİ VAR.BİR İNCELE .... ALMANI TAVSİYE ETMİYORUM..... G.MOBİLE--SAMSUNG UN ÇİFT HATLI MODELLERİNİ TAVSİYE EDERİM SEVGİLER BUNU ADI N99-N99İ- D2000- İNİFTİ- VS BİR ÇOK ADI VAR ..ÇİN MALIDIR.CEHİNE MOBİLENİN MALIDIR.....ALINMAZ .....299 YTL YE DAHA İYİ TELEFONLAR ALABİLİRSİN.....İYİCE ARAŞTIR.ÇİN MALLARI BELLİ BİR ZAMAN SONRA ELİNDE KALIR...KALTESİZ MALLARDIR....AMA İSRARLIYCAN GARANTİLİ AL G.G. SİTESİNDEN ALMA
2 GENERAL MOBILE DSTW1 ( Microsoft Windows Mobile 6 Crossbow Pocket PC Edition + Çift Sim Kartlı ) = 760 ytl Aslında PDA ama wi fi yok GPS de yok. okadar para şimdili verilmez zaten yenisi yoldadır.