O fiyata alabileceğin en iyi MP3çalar Samsung U3'tür,üstüne biraz daha katabilirsen Cowon F2 alabilirsin sanırım. Bunun dışında,100YTL civarına kadar düşmüştü Creative Zen V'ler.Bu modeli de düşünebilirsin.
O fiyata alabileceğin en iyi MP3çalar Samsung U3'tür,üstüne biraz daha katabilirsen Cowon F2 alabilirsin sanırım. Bunun dışında,100YTL civarına kadar düşmüştü Creative Zen V'ler.Bu modeli de düşünebilirsin.
samsung yp-u3 modeli dimi tam olarak 2gb öz. falan var... çok beyendim aleti hem de 2gbmış.. fiyatıda iyi.
PHILIPS GoGear SA3115/02 1GB FM RADYO MP3/MP4 PLAYER iPOD SHUFFLE (3. NESİL) 1GB MP3 PLAYER SONY NWD-B103 1GB MP3 PLAYER
bu üçüyle kıyaslarsak hangisi daha iyidir ? hemen hemen yakın fiyatları.. phılıpsin ses kalitesinden şikayetçi olanlar vardı... ipodla sony bilmiyorum..
çok teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x0x -- 7 Eylül 2008; 22:22:25 >
biraz daa katabilirsen üstüne, zen stone 2gb alabilirsin, genellikle arkadaşlar sorunlu yerlerini yazmışlar foruma ama gerçekten de rakiplerine göre üstün özellikleri, boyutu ve tasarımıyla göz kamaştırıyor
Ψ 2007 Formula 1 Dünya Şampiyonu Ψ ψ Kimi Raikkonen ψ
ARkadaşım ben satıyorum mesela 2.el bölümünden bakabilirsin ipod shuffle 3.nesil 10 numara SEsi falan çok iyi ben 1 ay önce aldım orjinal. fazla kullanmadım ama acil satmak istiyorum para lazım. düşünürsen 2.el bölümünden ilanı görebilirsin. veya benmle irtibata geçebilirsin. sıfırları 108 lira civarında. 1GB, kutusu var garantisi var. 65 liraya acil satıyorum