Fenerbahçe'yi evinde 4-3'lük skorla geçen Beşiktaş'da soyunma odasında tatsız anlar yaşandı. Son 20 dakika Beşiktaş kalesini koruyan Pancu, 4.golü atan Koray'ın üstüne yürüdü. Olayı araya giren arkadaşları büyümeden önledi.
Pancu'nun, Koray'a:
- "Hani gol atan kaleyeydi? Neden gol attıktan sonra kaleye geçmedin şerefsiz. Bi tane de ben çakacaktım90+5de!"
diye çıkıştığı öğrenildi.
Olayla ilgili açıklama yapan Teknik Direktör Rıza Çalımbay: "Olmaması gereken bir hadise. Her ailede böyle şeyler olur. Bu tip olayların önüne geçmek için bir takım düşüncelerimiz var. Bundan sonra Fener maçlarında ya dönüşümlü kalecilik sistemi getireceğiz yani herkes 10 dakika kalede duracak. Veya Fener maçlarına kalecisiz çıkmayı da düşünebiliriz" şeklinde konuştu.
Maçtan Notlar:
Maçın 90+4üncü dakikasında ilginç bir gelişme yaşandı. Kalede durmaktan sıkılan Gabriel Daniel Pancu:
-"Kaleci oyuncuyummm,kaleci oyuncuyuuuuum."
diye bağırarak Fener sahasına doğru hücuma geçti. Fekat arkadaşları "Ayıp olur karşı takım zati zayıf. Çıkma" diye onu kaleye geri gönderdiler.
yazan ilker1903.de
Yok Böle Bi Diyalog Beah...
vaaayy düper yaaa
bu Korayda çok terbiyesiz kardeşim. madem öle anlaştınız geçsene kaleye..
Yazık ya biz şampiyonluğa oynarken adamlar avrupa kupalarına gitmek için uğraşıyorlar. Feneri yendiler diye kına sürmedikleri yer kalmadı. Az daha küme düşecektiniz be
quote:
Orjinalden alıntı: bernardoromeo
SENE SONU GÖRÜRÜZ
kızma
eminim sende yerlere yığılmışsındır gülmekten
quote:
Orjinalden alıntı: ahmypc
Yazık ya biz şampiyonluğa oynarken adamlar avrupa kupalarına gitmek için uğraşıyorlar. Feneri yendiler diye kına sürmedikleri yer kalmadı. Az daha küme düşecektiniz be
bu sene içinde ikinci oldu yalnız bu... bu arada ne zaman küme düşecektik biz pardon?klavyen sürçtü herhalde
quote:
O yuzden bu kadar sevinip bayram ettiler degme sevinsinler!
quote:
avrupa kupalarına gitmek için mi uğraşıyoruz? senelerce avrupaya gidemeyen biz miyiz?
Ya arkadaslar onlarda insan sevinme hakklari war birakin sevinsinler
Fenerbahçe ne kadar büyük bir takmmış ki onu yenen takımın taraftarları 7 gün 7 gece bayram ediyor...şimdi bir kez daha gurur duydum Fenerbahçeli olmakla...
mauahahhahah süper diyolog
komik
sevgili admin arkadaşlar benim yazdığım cevap herhangi bir küfür yada ayıp laf içermemesine rağmen neden silindi?