Şimdi Ara

nero programını pc den kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben nero programını yuklemıstım sımdı kaldırmak ıstıyorum.kaldırmıyor soyle bır uyarı cıkıyor shellmanager verı tabanı bozulmus veya eksık .neroyu kadırmam ıcın ne yapmam gerek..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Sanırım program filesden falan dosyalarını silmişsiniz yada birşekilde silinmiş... Doğal olarakda eksik dosya olduğu için kaldıramıyor ve böyle bir hata alıyorsunuz..
    Şöyle yapabilirsiniz;
    Kaldırmaya çalıştığınız sürümü tekrar yükleyin daha sonra Denetim Masası/Program Ekle Kaldır kısmından sorunsuz bir şekilde kaldırın..

Yada your uninstaller v.s programlar ile kaldırmayı deneyin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eMr... -- 7 Eylül 2008; 0:20:56 >
  • kardes kurmaya calıstım tekrar kurmadı gene aynı uyarıyı verdı.baska bır yontem ıle kaldıramazmıyız.
  • Evet o şekilde kaldırabilirsin olmazsa bide program yoluyla kaldırmaya calıs Uninstaller die program var free işine yarıyacaktır kolay gelsn..
  • Nero'nun kendi uninstall aracı olan General Clean Tool ile kaldırman gerek:

nero programını pc den kaldıramıyorum

ftp://ftp6.nero.com/tools/General-CleanTool.zip
  • Nero yazılımlarınızı hiçbir iz bırakmayacak şekilde bilgisayarınızdan kaldırmak için: Nero'nun kendi özel kadırma arcaını kullanmalısınız. Çeşitli sorunlar nedeniyle Nero yazılımlarını yeniden kurmanız gerektiğinde veya başka bir yazılıma geçiş yapmak istediğinizde bu araç ile Nero'nun tüm kalıntılarını silebilirsiniz. Özellikle bir sorun nedeniyle yeniden kurmanız gerektiğinde tüm kalıntıları silmeniz, başarılı bir yeni kurulumun ilk aşaması olacaktır. İşlemin başarı ile sonuçlanmasını istiyorsanız, silme işlemine başlamadan önce bilgisayarınızı Güvenli Mod'da başlatmanız yerinde olacaktır.

Nero'dan tümüyle kurtulmak istiyorsanız bu araç ile kolaylıkla kurtulabilirsiniz:)).

ftp://ftp6.nero.com/tools/General-CleanTool.zip
    Ayrıca; Başlat -> çalıştır -> regedit (yazıp-tamam) Kayıt Defteri Düzenleyicisi penceresinde F3 veya ctrl+f ile "nero" diye arat ne kadar Nero ile ilgili kayıt varsa sil vermez o uyarıyı bi daha..

• arkadaslar tesekkurler yardımınız ıcın verdıgınız programla sılmeye calıstım olmadı nıhat arkasdın verdı regedıtten bulup sıldım sımdı kaldırmıs pc tesekkur edrım ..forumları sevırıyorum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dosyayı USB'den silemiyorum!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.