Windows xp sp3 lü kullanıyorum. http://shiftdelete.net/site/200809065605/En-Iyi-Antivirus-Hangisi/Iste-O-Liste.html shiftdeletenin son haberini okuyarak ücretsizler arasında sonucu en iyi olan avira nın son sürümünü indirdim ve full kurdum. XP güvenlik duvarını kapatabilirmiyim ? daha doğrusu antivir güvenlik duvarı görevini görüyormu ? not: lütfen bilgiyi kesin emin olarak verin, ona göre güvenlik duvarını devre dışı bırakacağım!!!!!!!!!!!!!!!
kesinlikle aviranın hangisini kurduğun fark etmez sen pc nin kasılmaması için güvenlik duvarını kapat ama avira her zaman açık olsun
Sanırım BURADAKİ YAZI işine yarayacaktır. Kısaca,içeriden dışarıya ve dışarıdan içeriye giren bütün paketleri kontrol eder ve seni saldırılardan uzak tutar.Yani senin bilgisayarın karargah ise o da nöbetçidir.
Sanırım BURADAKİ YAZI işine yarayacaktır. Kısaca,içeriden dışarıya ve dışarıdan içeriye giren bütün paketleri kontrol eder ve seni saldırılardan uzak tutar.Yani senin bilgisayarın karargah ise o da nöbetçidir.