anycool telefonum var internete avea ve turkcelklden giriyorum ayarlarını yaptım fakat cihazda video indirip msn e giremiyorum bana bununla ilgili yardımcı olabilecek paylaşımcı arkadaş varsa sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chell -- 6 Eylül 2008; 21:00:51 >
Öncelikle jawa değil, java olacak. Daha sonra aldığınız telefonda java yoktur. Hiçbirşey yüklyemezsiniz. O şekilde kullanmaya devam edin. Ancak şunuda belirteyim. Garantili almadıysanız imei numaranız eski dandik telefonlardan klonlanmıştır. Onlardada GPRS vs. olmadığından nete girerseniz bir süre sonra telefonunuzu kapatırlar.
Öncelikle jawa değil, java olacak. Daha sonra aldığınız telefonda java yoktur. Hiçbirşey yüklyemezsiniz. O şekilde kullanmaya devam edin. Ancak şunuda belirteyim. Garantili almadıysanız imei numaranız eski dandik telefonlardan klonlanmıştır. Onlardada GPRS vs. olmadığından nete girerseniz bir süre sonra telefonunuzu kapatırlar.
Malesef.Java olmayan bir telefona ne yaparsanız yapın Java yükleyemezsiniz