Başlat /çalıştır/regedıt yaz kayıt defteri geliyormu bir bak ?
evet,dene bakalm,ve başlığı değişdir
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
Eğer açılmazsa masa üstünde bir not defteri aç ve içine hiç bir şey yazmada regedıt.exe olarak kaydet. Sonra bu dosyayı çalıştırmya çalış bakalaım olacak mı ?
Arkadaşlar cevaplarınız için sağolun. Sanırım sorun, kardeşimin bilgisayara internet kafeler için hazırlanmış bir xp3 kurmasından kaynaklanıyor. Dediklerinizi yapmam rağmen birşey değişmedi. Şimdi diyeceksiniz ki sende başka bir xp kur. Ama bilgisayaramız çok enteresan davranışlar sergiliyor: orjinal xp dahil olmak üzere başka işletim sistemi kurduğumuzda inanılmaz yavaşlıyor ve bir süre sonra kullanılmaz hale geliyor.
Kardeşimiğn bilgisayar konusunda bilgisi az olduğundan; Kafeler için hazırlanmış bu işletim sistemini kalması iyi olur. Sizden karşılaştığım birkaç sorun için yardım rica ediyorum.