Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
vıdeo ve guncelleme

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> vıdeo ve guncelleme Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
scalera

6 Eylül 2008; 19:59:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

pc yi yenı aldım cahılım bıraz.arkadaslar bende bazı vıdeolar var.fakat bu vıdeoların ozellıklerıne baktıgım zaman fvl,mp4,avi gıbı formatlar yazmıyor.özelliklerinde sadece dosya diye yazıyor.video çeviricide wmv formatına çevirmeye çalısıyorum.çeviricide gözükmüyor.wmv formatına çevirebilmem icin ne yapmam gerekir.
arkadaslar bırde vısta kullanıyorum sureklı guncellemeler gelıyor bu guncellemelerın yararı var mı?arastırdım bazı arkadaslarlar pek onemı yok dıyolar bazılarıda önemli diye yazmışlar.tereddutte kaldım guncelleme yapıyım mı dıye.bılgılendırırsenız sevınırım..

serdar selen

6 Eylül 2008; 20:04:20 

Videoları wmv yapmak çiçn gerekli prgramlar var. Bunları googleden arattırırsan bulabilirsin ki hatta donanım haber program arşivinde de mutlaka vardır. Güncelleştirmeler tabiki önemli. Önemsiz olduğunu düşünen nasıl olur anlamıyorum.

bilgi paylaşmayı bilenindir
scalera

6 Eylül 2008; 20:06:24 

vallha kardes bende bır cevırıcı var.cevırıcede cevırecem vıdeoyu gustermıyor.bunun ıcın cevıremedım.pc yenı aldım pek bılgılı degılım.arastırdımda forumlardan guncellmelerı bazıları kapattım dıyo.onemsız yazmıslar bende bılenlerden sorayım dedım.

serdar selen

6 Eylül 2008; 20:11:41 

Peki normalde dosyaların uzantılarını gösteriyor mu ? Eğer göstermiyorsa bilgisayarım/araçlar/klasör seçenekleri / görünüm dedğinde karşına açılan ekranda bilinen dosyalar için uzantılarını gizle diye bir seçenek var onu kaldır. Bu şekilde dosya uzantılarını görmüş olursun. Bu sana videonun uzantısınıda gösterir . Burdan yola çıkarsak daha kolay olur. Birde güncelleştirmeler her zaman önemlidir. Yüklemende yarar vardr.

bilgi paylaşmayı bilenindir
scalera

6 Eylül 2008; 20:16:04 

normalde gorterıyor fotmatlarını avı,mp4,3gb dıye fakat bazılarınınkınde sadece dosya dıye yazıyor.normalde cevırıcıyı herzamankullanırım mp4 e cevırmek ıcın fakat o dosyaları cevıremedım.arkasım herlde youtebeden ındırmıs bana oyle dedı.fakat cevıremedım bende bılenlerden souyum dedım yardımların ıcın tesekkurler..

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> vıdeo ve guncelleme Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: AlisVerisX Standı
AlisVerisX ile nasıl internette bir günde işimizi kurabileceğimiz üzerine konuşuyoruz.
PES 2009 Lansmanı Röportajı
Merakla beklenen PES 2009 hakkında, bilmek isteyeceğiniz herşey bu röportajda.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar