pc yi yenı aldım cahılım bıraz.arkadaslar bende bazı vıdeolar var.fakat bu vıdeoların ozellıklerıne baktıgım zaman fvl,mp4,avi gıbı formatlar yazmıyor.özelliklerinde sadece dosya diye yazıyor.video çeviricide wmv formatına çevirmeye çalısıyorum.çeviricide gözükmüyor.wmv formatına çevirebilmem icin ne yapmam gerekir. arkadaslar bırde vısta kullanıyorum sureklı guncellemeler gelıyor bu guncellemelerın yararı var mı?arastırdım bazı arkadaslarlar pek onemı yok dıyolar bazılarıda önemli diye yazmışlar.tereddutte kaldım guncelleme yapıyım mı dıye.bılgılendırırsenız sevınırım..
Videoları wmv yapmak çiçn gerekli prgramlar var. Bunları googleden arattırırsan bulabilirsin ki hatta donanım haber program arşivinde de mutlaka vardır. Güncelleştirmeler tabiki önemli. Önemsiz olduğunu düşünen nasıl olur anlamıyorum.
Peki normalde dosyaların uzantılarını gösteriyor mu ? Eğer göstermiyorsa bilgisayarım/araçlar/klasör seçenekleri / görünüm dedğinde karşına açılan ekranda bilinen dosyalar için uzantılarını gizle diye bir seçenek var onu kaldır. Bu şekilde dosya uzantılarını görmüş olursun. Bu sana videonun uzantısınıda gösterir . Burdan yola çıkarsak daha kolay olur. Birde güncelleştirmeler her zaman önemlidir. Yüklemende yarar vardr.