Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
windowsun acılısına şifre konmus acil kırmam gerek yardımmm..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> windowsun acılısına şifre konmus acil kırmam gerek yardımmm.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gakgosss23

6 Eylül 2008; 18:46:22 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

beyler baslıktanda anlasılacağı gibi pc nin acılısına sifre konmus nasıl kırabilirim lütfen yardım şifre siyah ekranda gelmiyor acılıs sırasında geliyor...

mrt0392

6 Eylül 2008; 18:52:39 

Güvenli modda başlatarak şifreyi kaldırmayı dene Güvenli modda başlatmak için bilgisayar ilk açıldığında F8'e basın çıkan menüden Güvenli modu seçin.

dejaay

Sisteme Gözat

6 Eylül 2008; 18:56:26 

bilgisayarı güvenli kipte baslat ..açıldıktan sonra administrator sekmesine gel..sonra windows acılacak baslat-ayarlar-denetim masası-kullanıcı hesapları--oradan sifreni kaybettiğin kullanıcı girisinin şifresini yeniden yaz..
Eger administratora sifre konmamissa sifre istedigi yerde ctrl+alt+del(2 defa hizli)'e bas acilan yerde kullanici adina administrator yaz. bilgisayar acilacaktir. Acildiktan sonra kullanici hesabi bölümünden sifreli kullanicinin sifresini iptal edebilirsin...

gakgosss23

14 Eylül 2008; 12:22:58 

yardımlarınız için tesekkürler.. biraz gec oldu kusura bakmayın.. deneyecem insallah olur.. tesekkürler

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

34_gurcangurel

14 Eylül 2008; 13:26:40 

quote:

Orjinalden alıntı: gakgosss23

beyler baslıktanda anlasılacağı gibi pc nin acılısına sifre konmus nasıl kırabilirim lütfen yardım şifre siyah ekranda gelmiyor acılıs sırasında geliyor...

Nasıl bir soru bu? PC kimin? Kim koymuş? Neden koymuş? Sen neden kırmaya çalışıyorsun?

Bu PC nerde? iş mi ev mi? Çalıntı mı?
34_gurcangurel

14 Eylül 2008; 13:43:09 

quote:

Orjinalden alıntı: PMD

acil !!! 6 eylülde yazmışsın--14 eylülde bakmışsın

Bence zaten hatalı olan bu kilitlenmeli. Biri bilgisayar çalsa açamasa soruyu buraya sorsa... vs.

Anlamsız. Haklısın @PMD
JANT!

14 Eylül 2008; 13:51:55 

Konuyu anlamsız yerlere çekmeyin.
Babası bilgisayarı açamaması içinde koymuş olabilir.vsvs Herzaman kötü yönden bakmayın.

@pmd
Burası konu dışı değil. Yardım edeceksen yorum yaparsın. Etmeyeceksen alakasız ayrıntılar konuyu kirletmekten başka birşeye yaramaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JANT! -- 14 Eylül 2008; 13:49:24 >

G33 DS3R - E6300@3.48GHZ - CM HYPER 212 - Corsair 2*1 @1150MHZ CL5 - POV 9600GT EXO@750/2300/1900 - SAMSUNG BW2232 22' LCD - LOGITECH X-530 - MAXTOR250ONETOUCH - SONY ERİCSSON W810i
34_gurcangurel

14 Eylül 2008; 14:00:04 

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

Babası bilgisayarı açamaması içinde koymuş olabilir.vsvs Herzaman kötü yönden bakmayın.

@pmd
Burası konu dışı değil. Yardım edeceksen yorum yaparsın. Etmeyeceksen alakasız ayrıntılar konuyu kirletmekten başka birşeye yaramaz.

Sevgili Umut, iyi de olabilir kötü de. Araştırmak sormak lazım. Sen o üyeyi tanıyor musun?

PMD'yi es geç.
JANT!

14 Eylül 2008; 14:03:12 

quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

@pmd

Sevgili Umut, iyi de olabilir kötü de. Araştırmak sormak lazım. Sen o üyeyi tanıyor musun?

PMD'yi es geç.

Sevgili Gürcan abi, bu konuda haklısınız ama bizle bir alakası var mı?
O kadar ayrıtıya girersek...
Öyle mi?

G33 DS3R - E6300@3.48GHZ - CM HYPER 212 - Corsair 2*1 @1150MHZ CL5 - POV 9600GT EXO@750/2300/1900 - SAMSUNG BW2232 22' LCD - LOGITECH X-530 - MAXTOR250ONETOUCH - SONY ERİCSSON W810i
34_gurcangurel

14 Eylül 2008; 14:14:10 

quote:

Sevgili Gürcan abi, bu konuda haklısınız ama bizle bir alakası var mı?
O kadar ayrıtıya girersek...
Öyle mi?

Sende haklısın. Doğru söze ne denir?
AbazukA

14 Eylül 2008; 16:17:03 

en basit yol şifre ekranında ctrl+alt+del gelen ekrana administrator yaz admin olarak gir

Suya sabuna dokunmadan temiz olunmaz,
Klavye'ye dokunmadan yazılımcı olunmaz.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> windowsun acılısına şifre konmus acil kırmam gerek yardımmm.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın!
Kablo TV üzerinden HDTV yayınları geliyor!