Arkadaşlar bugün ya da yarın Anakart, PSU ve EKRAN KARTI siparişimi vereceğim. Anakart ve PSU kararımı verdim. Fakat Ekran Kartında bir türlü seçim yapamıyorum. Aslında bıktı herkes bu hangisini alayım konularından fakat gerçekten çok kararsızım
55nm 9800gt muhtemelen buralara uğramayacaktır...o yüzden ihtiyacınız ne ise ona göre karar verin hocam.teknolojide beklemek diye bir şey yoktur.ihtiyaçlar ve çözümler vardır:)ihtiyacınıza cevap verecek olan kartı seçip satın almanız sizin için daha uygundur.
55nm 9800gt muhtemelen buralara uğramayacaktır...o yüzden ihtiyacınız ne ise ona göre karar verin hocam.teknolojide beklemek diye bir şey yoktur.ihtiyaçlar ve çözümler vardır:)ihtiyacınıza cevap verecek olan kartı seçip satın almanız sizin için daha uygundur.
Zaten beklemeye niyetim yok.. Yarın kısmetse siparişimi vereceğim Sadece 9600GT'nin üzerine 46 Lira koyup neden 9800GT almalıyım sadece bunun cevabını arıyorum aslında.. Bir de araya Nanometre olayını soktum acaba mühim bi özellik mi diye fakat pek kafaya takılacak bi durum yok sanırım ortada.. 9800GT için 8800GT'nin kopyası deniliyor.. 220Liraya Sıfır 8800GT almak mutlu eder sadece beni.. Kararımı %90 oranında 9800GT'den yana kullanacağım.. %10'luk payı da ekonomik durumlara veriyorum.. Hayırlısı olur inşallah..
Bu arada bahsettiğim PSU bu ekran kartı için yeterlidir değil mi??
psu yeterlidir;işinizi görecektir... evet 9800gt,8800gt nin kopyasıdır.bios güncellenip piyasaya sürülmüştür. 9800gt ise 9600gt den daha iyi bir karttır.9600gt orta segment kartıdır.8800gt ise geçen yıl üst orta segmente hitap eden bir karttır.hala güncel ve iyidir:)9800gt almanız size uzun vadede bir kaç ay kazandıracaktır