Arkadaşlar.. Masaüstü ile laptop arasında ethernetle ağ bağlantısı kurdum ana makineyi masaüstü yaptım ve neti paylaşıma açtım. Fakat laptopu bağlayınca net kopuyor ve modem tekrar nete bağlanmıyor(usb). Bağlanması için masaüstünü resetlemem gerekiyor. Modemin kablolarını çıkarıp taksam bile sağ altta simgesinde hala bağlı görünüyor..Tamamiyle pc yi resetlersem düzeliyor Başka türlü olmuyor bağlanmıyor nete. Ya da masaüstünden herhangi bir OYUNa girince yine net kopuyor ve bağlanmıyor..
Sorun nedir? Nerdedir? Nasıl Çözülür? Ne yapmam gerekiyor? yardımcı olur musunuz..
modem nasıl dosya paylaşımı yapıyor? :S o zaman direk ethernet kablosunu taktığımda neden karşı pcyi göremiyorum? karşı pcden dosya almak istedğimde ağda paylaşıma açık görünmüyor... bu yüzden açıyorum..
Tamam dosya paylaşımını o şelikde yaptık diyelim.. Benim sorunum o değildi yani dosya görememe gibi bişey değil.. Bu modem bağlantısının kopmasında herhangi bir virüs trojen etkisi varmıdır varsa nasıl çözebilirim?
Bunu dene aynı sorun devam ederse o zaman trojen veya virüsten bahsedebiliriz. Belkide donanımsal birşey. Konuşmak için erken.Bunu yapmana rağmen yine sorunların devam ederse modem kaynaklı virüs bulaşmış olabilir. Bu arada USB bağlantılarda böyle sorunlar yaşanabiliyor.
Dediğiniz şekilde de olmadı... Pc de virüs mü var onu da bilmiyorum nod32 ile taratıyorum bişey bulamıyor.. Spyware doctor yüklemeye çalışıyorum, izin vermiyor yüklemesinde hata çıkıyor.. Modem kaynaklı virüsten kastınız nedir? Modem cdsinin içine virüs yerleştircek değillerdir sanırım :S
Yok öyle birşey değil. Cümle düşüklüğü oldu orada. Sadece olay modem kaynaklıda olabilir virüs kaynaklıda olabilir demek istedim kusura bakma. Ben sana tavsiye olarak hijackt diye bir program onu öneririm. Onunla bir dene o daha kaliteli bu forumda da bulabilirsin gerekli açıklamaları.