Şimdi Ara

Öğrenci Akbil'i yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
8.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdiye kadar hiç akbil kullanmamış bir kişi olarak ne yapacağımı bilmiyorum. istediğim, hani indirimli öğrenci akbil'i varya 55 ytl ödeyip 1 ay sınırsız kullanılan, ondan almak istiyorum. ama sorularım var:

1-sizce internetten mi başvursam, karaköye bizzat gidim mi başvursam?

2-karaköy'e kendim gitsem parayı oraya mı yatıracam yoksa önce vakıf bank'a gidip karaköye dekontla mı başvurucam?

3-internetten başvurursam, başvurmadan önce vakıfbank'a gidip para mı yatıracam?

4- karaköy'ün neresinde bu akbil yeri?(Bakırköyde oturuyorum)

• quote:

Orjinalden alıntı: kapakolsun

şimdiye kadar hiç akbil kullanmamış bir kişi olarak ne yapacağımı bilmiyorum. istediğim, hani indirimli öğrenci akbil'i varya 55 ytl ödeyip 1 ay sınırsız kullanılan, ondan almak istiyorum. ama sorularım var:

2-karaköy'e kendim gitsem parayı oraya mı yatıracam yoksa önce vakıf bank'a gidip karaköye dekontla mı başvurucam?

3-internetten başvurursam, başvurmadan önce vakıfbank'a gidip para mı yatıracam?

öncelikle heyecanlanma

karaköy e gidip kendin başvuruyorsun
    elinde öğrenci belgesi olması lazım
    sana sadece paso veriyorlar 5 lira karşılığında
    sende akbil dolumu ypan yere gidip metal kısmı ( tom deniliyor ) için 8 lira veriyorsun aylık öğrenci mavi kartı için 55 lira veriyorsun ( yine akbil dolduran yere ) 1 ay boyunca 200 kere binme hakkın var binmezsen siliniyor..
    her ayın 1-5 i arası dolduruyorsun öteki ayın 4 ü ne kadar geçerli eğer ayın 5 inden sonra doldurursan yine ayı şekilde öteki ayın 4 ünde bitiyor hakkın..

karaköy de tünel in yanında yeri değişmediyse..

• quote:

Orjinalden alıntı: kapakolsun

şimdiye kadar hiç akbil kullanmamış bir kişi olarak ne yapacağımı bilmiyorum. istediğim, hani indirimli öğrenci akbil'i varya 55 ytl ödeyip 1 ay sınırsız kullanılan, ondan almak istiyorum. ama sorularım var:

akbil kalkıyor, istanbul kart geliyor..............
  • öncelikle sana tavsiyem okulundan seyahat formu al doldur onaylat(sanırm öğrenci belgeside oluyo) (1 adet vesikalık gerek) daha sonra beşiktaşdan kabataş git ordan tranvay ile karaköyde in hemen karşıda iett nin binası var. en fazla 30 dakikada çıkıyo. daha sonra binadan çık tünelin orda akbil gişesi var 6 ytl karşılığında buton basıolar. birde aylık aknil her ayın 28-5 arasında dolduruluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.