Giriş
DsgnrYgt
İkinci el mesajı:63
Katılım zamanı: 4 Kasım 2007; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
6 Eylül 2008; 16:06:00
Anakart sıfırdır. Faturası, kutu içeriği tamdır. Garantiden bugün geldi, sadece deneme amaçlı takılmıştır. Hiçbir sorunu yoktur. En ucuz 183YTL ye bulunabilir. Sıfır anakartı 140YTL nakit fiyatıdır. Takas olarak MSI P45 Platinum yada Biostar T Power I45 düşünüyorum. Herkese iyi günler. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
_____________________________TAKASLIK Q6600 G0
6 Eylül 2008; 16:12:46
hayırlı satışlar öncelikle; sadece meraktan soruyorum, anakartı nasıl bozmuştunuz acaba? ben ne kadar voltaj verdiysem hiçbişi olmadı şuana kadar. bozulabiliyormu diye merak ettim..
_____________________________Alışverişlerim: SpeedTwelve, Falex, necropotance, bicontac, ozzzy222, topalsolucanxD, acs_00, baho8282, fara, ilkerboylu, RdvnKsgn, buraksavtekin, yellowrock, ankara1234, pir, shanke, Lacrymatoire, ebenlier, Tocak, mahapurusha, ShaRLooT, VISION, BeFeD, benign2004, Darth Vader RSi, MOYKAN, bmurat07, buyuksoy39, Adnan Ak, m134, alitopal, eagle66, YUSUFHAN06, FASTandFAST (pm! ), mkoyuncu, falling, nekropsi, vgulgec, sweet81, AMFİBİ, aykhut, nbu, phobia, muzeg, doriath, sharkatk, wenigma A.K.A. Paranoid Android
DsgnrYgt
İkinci el mesajı:63
Katılım zamanı: 4 Kasım 2007; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
6 Eylül 2008; 16:51:33
Voltajdan değil zaten. Biosu sorun verdi her açılışta bios recovery yapmaya çalışıyordu.
_____________________________TAKASLIK Q6600 G0
Donanım Haber Video İnceleme
Yeni mesajlar
Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan