Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: BATMAN BEYOND başlıyor(davutsad farkıyla)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Sergi >> Cevap: BATMAN BEYOND başlıyor(davutsad farkıyla) Sayfa: <<   < önceki  1 [2]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
davutsad

25 Eylül 2008; 7:23:26 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: yalkie

Kolay gelsin benden sana bir tavsiye macun ve zımpara işinde en önemlisi zımpara bana kalırsa ön panelin macunlu halinin boyandıktan sonraki fotoğraflarına baktım maşallah mayına basmış gibi o bölge ön taraftaki zamazingolarla uğraşmak yerine bence macunladığın yeri zımparayla uğraşsan daha yararlı olur senin için hem elin alışır ustalaşırsın
Bu arada bu dremel de ne dremelmiş kardeşim bende mi alsam bi tane diye düşünmeden edemedim

modun yarım kalacak demiyorum ama bu kadar uğraşman gereken yerlerle uğraşmayıp acele edersen bu da yarım kalır. Bu arada supra kasanın fotolarını da görmek isteriz

@yalkie son yaptığım macun bayağı güzel olmuştu. Senin kasayı aldığın Ali Şen abiden bende bu kasayı almıştım ama hem kasa dayanıksız olduğundan hemen eğilip büküldü. İskeletinden alıcam cumartesi büyük ihtimal. Cumartesi pleksi alığ lazer kesim yaptırcam sol tarafa. Sonra piano black, musteeker, xpeaker v.s v.s

Intel Core 2 Quad 2.4 @3.0 ghz I ASUS P5N-E SLI I Kingston 4 GB DDR 800 RAM I Palit 8600 GT Sonic I Modifiyeli FEEL Hurricane 550W
yalkie

25 Eylül 2008; 7:37:25 

Valla sana göre güzel olabilir ama karanlık çekim makrosuz fotoğraf çekiminden bile gözüküyo macun üstündeki girinti çıkıntılar. Bu arada feel kasayı niye modlarsınız dicem tüm forum linç edicek beni

davutsad

25 Eylül 2008; 17:53:32 

quote:

Orjinalden alıntı: yalkie

Valla sana göre güzel olabilir ama karanlık çekim makrosuz fotoğraf çekiminden bile gözüküyo macun üstündeki girinti çıkıntılar. Bu arada feel kasayı niye modlarsınız dicem tüm forum linç edicek beni

Abi Allah aşkına daha önce bu feelin bu modelini hard mod yapan gördün mü? Nie sorusunun cevabı basit 40 ytl bu kasaya göre fena fiyat değil soğutmasıda iyi daha ne olsun

Intel Core 2 Quad 2.4 @3.0 ghz I ASUS P5N-E SLI I Kingston 4 GB DDR 800 RAM I Palit 8600 GT Sonic I Modifiyeli FEEL Hurricane 550W
yalkie

25 Eylül 2008; 21:44:04 

ya yapma gözünü sevem bnim ilk modumdaki kasa aopen server kasa hatta projelerde de var konusu. Feel kasalar sanki 0-12 yaş arası başlangıç lego seti izlenimi veriyor adam 40 ytl ye feel alıyo 2 katı fiyatına da dremel sonra başlıyo parçalamaya kasayı madem modifiye böyle bişey bn de 10 tane feel aliim ozaman helikopter yapayım mantıklı mı??

davutsad

25 Eylül 2008; 23:10:34 

Fikrine saygı duyarım. Ama bu Dremeli sırf bu kasa için almadım. Bu ne ilk ne son modum olacak

.Uğur.

28 Eylül 2008; 16:27:32 

güzel gidiyor fakat fotoğraflar gerçekten çok kötü daha güzel çekmelisin bence

davutsad

6 Ekim 2008; 16:40:21 

Arkadaşlar lazer kesimciye gittim sol kapak için adam bugün yaparım yarın gel al dedi yanlız bu boya yanabilir falan dedi öyle birşey olabilir mi yani kasayı yakmasın sakın . Bu arada AutoCADde çizdiğim BATMAN BEYOND grillerini düzettiği için İlker abi(Weekend Warrior)ye sonsuz teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davutsad -- 6 Ekim 2008; 17:43:14 >

davutsad

8 Ekim 2008; 21:43:36 

Lazer kesimciye gitmiştim adam bana dedi bu sol kapak galvaniz sacı olduğu için kesilmiyor. Bende tamam pleksiden yapalım dedim. Siyah pleksiye hemen yapmış. Bunların dışında Batman Beyond Grill ve BATMAN BEYOND yazısı çıkardım. Kusura bakmayın gece olduğu için resimler berbat gündüz fena çekmiyorda gece kötü çekiyor meret

Biliyorum yorumluk fotolar değil ama yinede yorumlarını bekliyorum. İyi forumlar...

davutsad

11 Ekim 2008; 20:20:13 

Kasa ön paneline 1 kat daha macun attım ama bu sefer özenerek yaptım zımparalayarak yani daha güzel oldu tabi o yalkienin değişiyle mayınlı yerlerin %95i yok oldu. Çok az kaldı çok uğraştım ama en fazla bu kadar oldu zaten oralara sticker gelcek sorun değil oralar

davutsad

12 Ekim 2008; 12:09:14 

Gündüz çekimi yapim dedim hazır kamerada bulmuşum .

Bir oto moddingciden zamanında sticker almıştım onu nereye taksam diye düşünürken aklıma geldi böyle takmak nasıl olmuş

Kasa ön paneline macun atmıştım onun gündüz-güneşsiz çekimleri bu arada 2. resimde kamera iyi çekememiş

davutsad

27 Ekim 2008; 20:54:36 

Arkadaşlar internetim olmadığından ve yoğun olduğumdan modum biraz kesintiye uğradı. Şimdi geldik kasanın elektroniğine… Yapılış aşamasını çekemedim ama yaptıklarımı yazayım…

1. HDD ledi altın sarısına Power ledi ultra parlak kırmızıya çevirdim…

2. Karaköy Selanik pasajından 5 tane power led 5 tane switch aldım araba kontağı bulamadım zaten supra modumda araba kontağı kullanmıştım bence bunlar daha iyi…

3. Bu arada kasa ön panelindeki 5”25 yerlerinin olduğu alanı klavyeden arta kalan yılan derisi ile kapladım ve bence güzel oldu. Ayrıca ön panele bir neon açma kapama tuşu ekledim…

4. Vee gelelim bugün yaptıklarıma… Önce gittim bilgisayar teknik servisciden power led power sw reset sw hdd led v.s v.s gibi birsürü kablo aldım. Sonra power sw ile reset swyi karaköyden aldığım butonlara lehimledim…

Bunlarda belki ilerde işime yarar…

Sıra geldi power ve reset tuşlarını kasanın uygun bir yerine montajlamada. Önce kumpasla butonun çapını ölçtüm…

Sonra matkapla kasanın ön kapağındaki uygun bir yere 2 delik açtım ve butonu oturtum. Bence süper oldu…

adnn

27 Ekim 2008; 21:55:47 

oooooo davut abi manyak olmuş son halini dört gözle bekliyorum

SnCrhn

28 Ekim 2008; 2:14:52 

Çabuk bitir merak ettim

INTEL Mİ????? :0
ÇILGINLIK!!!!!!!!!!!!!!!!!
_______MSI k9a2platinum 790fx____AMD x2 4000_2.1ghz@3003mhz(günlük_stok fan)____A-DATA 1gbX3 800@763mhz____HIS 4670 iceq 750/1000@800/1050____750gb hdd_maxtor+wd____FSP BluestormII 500W____dvd-rw___thermaltake m9d____Vistasp1_______
davutsad

28 Ekim 2008; 7:54:51 

Arkadaşlar bugün kasaya iskelet alıcam. Astar boyam açılmamış bi kutu var. Kasa içini mat siyah düşünüyorum. Onun dışında iskelete pleksiden kabloların toplandığı bir alan yapacam. Bakalım şimdilik bu kadar ama ön kapağa bunun kadar güzel bir planım daha var

yalkie

28 Ekim 2008; 8:30:08 

Bence kasayı toplamadan o deri kaplamayı bidaha elden geçir derim

davutsad

28 Ekim 2008; 8:57:18