quote:
Orjinalden alıntı: yalkie Kolay gelsin benden sana bir tavsiye macun ve zımpara işinde en önemlisi zımpara bana kalırsa ön panelin macunlu halinin boyandıktan sonraki fotoğraflarına baktım maşallah mayına basmış gibi o bölge ön taraftaki zamazingolarla uğraşmak yerine bence macunladığın yeri zımparayla uğraşsan daha yararlı olur senin için hem elin alışır ustalaşırsın Bu arada bu dremel de ne dremelmiş kardeşim bende mi alsam bi tane diye düşünmeden edemedim modun yarım kalacak demiyorum ama bu kadar uğraşman gereken yerlerle uğraşmayıp acele edersen bu da yarım kalır. Bu arada supra kasanın fotolarını da görmek isteriz @yalkie son yaptığım macun bayağı güzel olmuştu. Senin kasayı aldığın Ali Şen abiden bende bu kasayı almıştım ama hem kasa dayanıksız olduğundan hemen eğilip büküldü. İskeletinden alıcam cumartesi büyük ihtimal. Cumartesi pleksi alığ lazer kesim yaptırcam sol tarafa. Sonra piano black, musteeker, xpeaker v.s v.s