Trident DSR-5303 pek birşey bilmiyorum uydu hakkında ne soracağımıda bilemedim onun için bilen arkadaşlar açıklarlarsa sevinirim yani sizce alınır mı iş görür mü yada en fazla 100-110 ytl kadar başka bir makine tavsiyesi(bu makine işe yaramaz diyorsanız)
TŞK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainboy1991 -- 7 Eylül 2008; 15:06:26 >
Türk Milleti bağımsız yaşamış ve bağımsızlığı varolmalarının yegane koşulu olarak kabul etmiş cesur insanların torunlarıdır. Bu millet hiçbir zaman hür olmadan yaşamamıştır, yaşayamaz ve yaşamayacaktır.
Trident DSR-5303 pek birşey bilmiyorum uydu hakkında ne soracağımıda bilemedim onun için bilen arkadaşlar açıklarlarsa sevinirim yani sizce alınır mı iş görür mü yada en fazla 100-110 ytl kadar başka bir makine tavsiyesi(bu makine işe yaramaz diyorsanız)
TŞK
sakın alma pişman olursun.20-30 ytl daha koy next 2000 fta usb al.kayıt bile yapıyor.bir az araştır.fiyat ve özelliklerini.
Next YE 2000 Cıs Super Plus USB-(Tek Çanakta Üç Uydu)-19.2 E -13 E -5 E - |Astra 19.2 | Hotbird 13|Sirius 5 |Turksat 42|KINGSTON 4 GB-KINGSTON 1 GB-PHILIPS 1 GB- WESTERN DIGITAL 2.5'' 120GB PASSPORT USB 2.0