mercury usb modemim var. ama cd si yok elimde acilen lazım.bana driverini bulabilecek biri olursa çok teşekkür ederim. allah aşkına yardım edn çok zor durumdayım.şuan şirkette başka pc den yazıyorm. ethernet kartım bozuk usb den girmem gerek nete o yüzden modemin driveri lazım allah rızası için yardım edin.bi link verirseniz çok iyi ol ulur. elinde cd si olan bri upload edebilirmi
yok kardeş bu deil benim modem dik duruyor. altında bi palet gibi bişey var onun üstünde dik duruyor. bakıyım yinede bunu indiriyim ptesi günü deneyeyim saol yinede ilgilenmişssin allah razı olsun senden
resim bu modeli bu arkadaş olurmu ki acaba senin verdiğin driver acaba ben yinede indircem ptesi günü onu işyerinden diğer pc den bu resmede bi bak istersen
çok sağol arkadaşım. indirdim oldu şuan usb den bağlanıyorum nete.allah razı olsun walla. çok iyi oldu forum donanım haber iyi ki varsın iyiki paylaşımın gözünü seveyim walla. driver sitesine ulaşılmıyodu
birde ethernetten bağlanmayı denermisin modemın sadece usb mı yoksa usb + ethernet mi ?
ethernet ve usb ama yukarda belırtmedım mı bılmıyorum ethernet yani lan driverini bulamıyorum cok karısık bı ethernet kartı bende anlamadım cozdum olayı zaten usbden hallettım. ethernet kartı nforce falan anlamadım zaten ama usb den halletim sagolsun arkadas upload etmiş çözdüm sorunu. ilgine teşekkür