Şimdi Ara

II [_VanLi_] Lw 90 Full İnt Nuker Char satıLıktır. II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesin Bilgidi forumun Tanıdıgı Ve Marsın gözdesi Olan _VanLi_ Charımı satıyorum.Kendisi marsta Efendiligi olsun kestigi Uniquelerle olsun Tanınmış Bir chardır.

Charı Satmamın nedeni Yeni servere Geçmem yoksa charımdan çok Memnundum ,Satmak gibi bir niyetim yoktu.Charın serverde kimse İle bir Sorunu yoktur kimseye Küfür , Aşşagılayı, igneleyici Vs. Lafları olmamıştır dedigim gibi Efendiligi ile Tanınır.Alacak kişiden Ricam Saygıdan kusur etmemesidir bu böyle devam etsin ve Aldıgınız zaman Size olan saygıyı Göreceksiniz herşey karşılıklı Sonuçta.

Size charın Özelliklerini İtemlerini Sunayım.

# Nick : VanLi
    #Server : Mars
    #Build : Light/Cold/Heuksal
    #Job : Yok -
    #Guild : Serverin en Sıcak Kanlı guildindedir merakınız olmasın :)
    #Fiyat : 400 Ytl
    #İletişim : underboy_c09@hotmail.com Lütfen Ciddi olan alıcı olan arkadaşlar eklesin ramazan ayında Dalga geçmeyin kaldıracak Gücümüz yok

İtemleri
    Spear

Not:Gördügünüz Üzere Üstündeki İtemlerin Biri SoS digeri İse serverde Kimsede olmayan Lw 89 Legstir.

Takılar

Buildler

Light

Cold

Heuksal

Not:Charın Farmı bitmemiştir, işlerim dolayısı İle yarım kaldı.Ama 1 ay İçinde farmını Kolayca bitirebilirsiniz..

Ayrıca eklemeyi Unuttum Charda2 Tanede Dress Bulunmaktadır Ve sincap Gibi İtemler Bulunmaktadır

Char hakkında Eleştiriye açıgım ama lütfen aşırıya kaçmayın..
    Herkese başarılar Diliyorum ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royalty* -- 5 Eylül 2008; 23:15:11 >

• Up Hayirli Satişlar kanka sunu satta gaiya tam anlamiyla başla artik sende ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cmos1903

Up Hayirli Satişlar kanka sunu satta gaiya tam anlamiyla başla artik sende ^^

Hayırlısı Ufugum Biz kapıyı araladık satılsın diye bakalım kim açacak Kapıyı Zaten fiyatıda ucuz verdim satılsın ...
  • Kimse yokmu up :D
  • bi up da bende hayırlı satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: insaflılar_dernegi

bi up da bende hayırlı satışlar

Sağolasın Hocam ^^
  • hayırlı satışlar süper bi chara benziyor bence satma 400 de emeginin hakkı deil ama naparsın kımse almıo daha fazlasına bu arada up up up bu charı alan yaşadı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • @gsliyim
    Sag olasın kardeşim aslında illa Satılsın diyenlerden degilim satılmasada saglık Olsun yeni servere geçtim satılmassa yine VanLi ile devam ederim dedigim gibi Ben chardan memnundum :)
    Up diyen ve Yorum yazan Tüm arkadaşların eline Saglık....

UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Royalty* -- 6 Eylül 2008; 10:21:08 >
  • senin dediğin gibi farm lazım bide heruksal bölümünde Ghost-Spear kitapları var herkesizn dediği şekilde dönme onu ndn acmadın acaba inginç onun dışında iii çar hayırlı satışlar Çaktırıp çaktırmama durumunda karasızım ama UP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoreaN_PridE -- 6 Eylül 2008; 10:40:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoreaN_PridE

senin dediğin gibi farm lazım bide heruksal bölümünde Ghost-Spear kitapları var herkesizn dediği şekilde dönme onu ndn acmadın acaba inginç onun dışında iii çar hayırlı satışlar Çaktırıp çaktırmama durumunda karasızım ama UP

Aslında bu charda fire açıktı heuksal Kapalı idi fireyi kapattım heuksala yüklendim bu seferde yeni server açıldı ..Ben farmını bitiririm bunun satılmassa :)
  • hayırlı satışlar kardeş up up
  • Mrb. ben H3RO nun eskı sahıbı sattım o charı sımdı uranusteyım force blade kasıyorum hayırlı satıslar up...
  • ÇoK GüZel char hayırlı satışlar upppp
  • UuuuUUuuUUuuUUp

• Gaia için satıyosun sanırsam..

Süper char ben cok uğraşmıştım elinden bi isu alabilmek için

Ama olsun h. satışlar

Up!
  • Evet arkadalar Gaia'ya geçmem nedeni ile satıyorum inanın fiyat yüksek deil üzerinde 2 Tane dressi Kedisi vardır itemmaldan alınmış.Chara harcanan Silk daha fazladır aldıgınız zaman göreceksiniz.
    I----->UP<-----I
  • UP
  • Ya bende heuksal da ghost spear serisi ile soul spear serisi acık ama heuksal spear serisini acmadım açmamı tavsiye edermsn?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZzWitchzZ

Ya bende heuksal da ghost spear serisi ile soul spear serisi acık ama heuksal spear serisini acmadım açmamı tavsiye edermsn?

Tabii ki Açmalısın Heuksalı Kullanıyorsan . Heuksal Spear Serisi en Önemli vuruş türlerindendir hem PvP yaparken hemde kasarken Nedeni İse ''Dull Status'' özelligi vardır bu Heksulda bulunan en önemli skillerden biri Olmazsa olmazlardan
    ...UP...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.