Şimdi Ara

HUSUSİ YUK TASIMA KOCA BİPPER (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
0
Favori
61.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • benim aracım comfort plus.
    outdoor pluslardaki gibi ön tampon altı ilave çıta(gri) nereden taktırabiliriz? servis haricinde bir yer var mı bunu satan ve monte eden?
  • Beyler,

    Bu az yakıyor çok yakıyor muhabbeti motor tipine bağlı sanırım. Şöyle ki; Bipper satan birini aradım, adam aracı satmış ve o anda müşteriye teslim etmek için Ordu'dan Ankara'ya seyahat etmekteydi. "Ben sattım hemşerim ama eğer düşünüyorsan bu araçtan al. Fiorino'da 1300 motor var ama şaseyi kaldıramıyor ve dolayısıyla bu araçltan daha fazla yakıyor. Şu an uzun yoldayım ve hesaplarıma göre 160 krş. yakıyor, hem de 110 civarı hızla gidiyorum. FAKAT HEMŞERİM ALACAKSAN KESİNLİKLE HDI 1,4 OLANINDAN AL" dedi. Belki de bazı arkadaşlarda çok yakıt harcaması bu HDI olup olmadığına bağlıdır.

    Herneyse. Ben de şu an araç alma arefesindeyim. Ama yukarıdaki yorumları takip edince korkmaya başladım. İşin aslı ben 3 model arasında kaldım. Fiorino - Bipper - Partner Tepee. Berlingo da çok güzel duruyor. Şu siyah Bipper çok hoşuma gidiyor fakat kararsız kaldım. Biraz daha araştıracağım gibime geliyor.

    Bir de bazı arkadaşlar Bipper alacağına otomobil al, en azından muayene 2 senede bir olur, bagaj hacmi olarak taksi gibi demişler. Bu yorum da beni düşündürmüyor değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanali2048 -- 29 Ağustos 2012; 11:41:21 >
  • arkadaşlar yakalaşık 10 gündür bipper comfort plus sahibiyim. araçtan ziyadesiyle memnum ancak yaşadığım bir problem var. Aracın anahtarını kontağa yerleştirdiğimde direksiyon kilitli olmasa bile anahar dönmüyor ve marş konumuna gelmiyor. aldığım günden beri hep aynı şeyi yaşıyorum. bir püf noktası var da ben mi bilmiyorum ??
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-peugeot-acil-satilik-peugeot-bipper-134217853/detay

    Bu araç için düşünceleriniz nedir arkadaşlar? İki kişilik aile için yeterli gibi. Fiyatı nasıl, kronik sorunları vs. var mı?

    Araç hakkında bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa memnun olurum. Teşekkürler
  • Bipper 1,4 hdi aldım . 2.el 70 000 km de. 3 aydır kullanıyorum Şu an 76000 oldu . Bunun kadar az yakan bir araç daha görmedim . Uzun yol testini 2500 km ile denedim. Toplam 400 tl lik mazot ile şehiriçi ve şehirlerarası karışık olarak (Tatil yolu). İki yetişkin bir çocuk Yolcu vardı araçta. Mazot şu anda 3,76 tl . Bir yerde 3,64 tl den aldım. Fulle git fulle ile hesaplama yaptım. Km de 18 kuruş gibi yaktığını gördüm. Toplamda ise 16 kuruş gibi yakıt yaktığını hesapladım. Yolun büyük bölümü dağlık inişli çıkışlı şekilde. Yolda uzun inişlerde boşa attım. Klima hiç kapanmadı ki zaten temmuz ayı 40 derece sıcaklık var. Hız olarak uzun yolda 120 km gibi bir ortalama ile gittim. Araç rüzgardan çok etkileniyor ondan 140 tan sonra biraz riskli olduğundan fazla basmadım. Araç Full depo 900 km menzil veriyor. Bire bir dediğini yapıyor. Gittiğin km ile yol bilgisayarı eşit. Tam kaç paraya doluyor bilemiyorum . 140 tl den fazla koyma fırsatım olmadı. İçindekini uzun yolda sıfırlamak mümkün değil. Ancak İstanbul dönüşü 50 tllik mazot alıp bir kez denemiştim. Yakıt gerekiyor dedikten sonra 20 km daha gittim ama ödüm koptu. Zaten Ben daha hiç 35 - 40 km kaldı gibi ibare görmedim. O zamandan önce yakıt koyun dedi. Sarı bitti ışığı çok erken yanıyor. Çeyrek depoda yanıyor. yokuşlarda araç 5 ten 4 e düşmeyi istiyor. Çok dik yokuşlarda ise 3 mecburi. Ama can sıkıcı değil . Bu vitesler acayip güçlü. Yol bilgisayarı düz yolda klima açık yüksüz 90 km ile 3,9 - 4,4 Arası yakıt tüketimi gösteriyor yokuşta ise max 19 lt gördüm. Asla 2 litreden aşağı göstermiyor. Duruken ----- şeklinde gösteriyor. Ancak bir şekilde bilgisayar tam birebir. Hararet milim oynamıyor . Yolda yükselme ısınma falan gibi bir sorun yapması imkansız gibi geldi bana. Azcık devirli kullanmak istiyor . ben 5000 devire kadar hiç sorun hissetmedim 5000 den sonra denemedim . Sessiz bir motor. İçeride biraz gürültü oluyor ama daha çok lastik gürültüsü. Aracın rolanti çalışmasında gram ses yok diyebilirim. Yani bir dizel motora göre... Çok konfor yok ama yakıt çok iyi. Ekmek yedirir. Aldığımda tüm ağır bakımını serviste yaptırdım. Trigeri ve diğer kayışı keçeleri yağını filitrelerini daha bissürü şeyini değiştirttim 1200 tl bir para ödedim. Fiyatlar oldukça uygundu . Fatura kesip arabayı iyice parlatıp verdiler. Demek istediğim Servisinden memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.