ustalar kayınçoya 3g iphone aldık tabi Türkiye de olmadığımız içn telefon herşekli ile yasal kırılmamış yani bende de normali olduğu için hemen getirmiş (ama bendeki kırılmış durumda) şuna msn felan at diye bi baktım instaler felan yok bunda apple store var bir tek onda da kayıt olmak için illa kredi kartı istiyor bu installeri nasıl yükleyebiliriz saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 5 Eylül 2008; 20:28:35 >
installer veya cydia yüklemen için telefonu jailbreak yapman gerekir. yanlız jailbreak yaptiginizda cihazin garantisi varsa garanti dışı kalır. garanti sorunu yok ise jailbreak başlıgından telefona installerleri yükleyebilirsiniz
Kou dışı arkadaşlar. Benim bu jailbreak ve garanti konusunda anlıyamadığım bir şey var. Bu adamlar yaılıma garanti veriyor demektir buda benim telefonumda apple storeden aldığım programlar dahil herşey cihazım değiştiğinde yada bozulduğunda garanti dahilinde olacak ve geri verilecek demek olması gerekiyor. e hali ile garanti koşulları içersinde kullanırken içersinde değerli bir şerleriniz varsa onlarında size geri verilmesi gerekiyor. (verilemiyorsa zarınızın karşılanması gerekiyor.) KOmedi :) HP yeni laptoplarında Recovery bölümü oluşturuyor ve windows vistayıda garantiye dahil ediyor yazılımlarda EULA sözleşmesi var ve bir sorun olduğunda sorumluluk almıyacağına dair sizi uyarıyor yok ben kabul etmem dersenizde zaten kurmuyor. Yazan adam kendisi garanti vermezken yazılım'ı başka bir şirketin garanti kapsamına sokması saçmalık olmuyormu bu durumda. Elbette bunu tartışmanın yeri burası değil biliyorum ama bu yazılıma şunu yaparsan garanti kapsamı dışında kalır ın arkasında yapmazsanda bunun karşılığı olarak bizde seni yazılımsal olarak garanti kapsamınaalıyoruz demeleri gerekmiyormu. Bunu diyorsa bunuda demesi gerekli!!
amacım tatışma yaratmak değil jailbreak olayı konusunda bence biraz baskı uygulamalıyız. ayrıca arkadaşlar burası türkiye :) garanti tamirini yapan adamların bunu anlıyabileceğini hiç sanmıyorum yanı bir çoğu jailbreak nedir onu bile bilmiyordur bence (BİR ÇOĞU) Bir arkadaşım 3g aldı bakalım yarın onun cihazını jailbreak yapıcaz yemişim garantisini. Sanki bu güne kadar arızalı hangi cihazımızı götürdüğümüzde kullanıcı hatası değildir dendiki ?? ben daha ona denk gelmedim birşey olsun zaten hata sizin olucak e hal böyle oluncada yapın derim ben jailbreak ı en azından bozulana kadar aleti hakkıyla kullanmış olursunuz :) Hocam yap gitsin jailbreak ı rahat rahatta kullan ben nerdeyse 7-8 aydır yurt dışından gelme cihaz kullanıyorum bozulursada verir parasını yaptırırsın (Donanımsal bozulursa değilse yazılımı mutlaka yüklersin bir ton konu var bir çoğuda işe yarıyor emin olabilirisn İmei sorunudna yok turkcell den almışsın aleti)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecarpar -- 6 Ekim 2008; 0:42:15 >
_____________________________
GA-P35-DS3L Gigabyte - Q6600 İntel Cpu - zotac 8800 GTM AMP - Termaltaje Bigtype CPU fan - 4 Gb Corsair - 2 x 250 2x 500 gb Hdd Samsung - Xilence 650 W PSU - CMSTACKER Kasa (Modlu, yapandan Allah razı olsun) 22" AGneovo lcd.