Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
3g İphone aldık yasal ama bazı problemlerimiz var

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> 3g İphone aldık yasal ama bazı problemlerimiz var Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
fubo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Eylül 2008; 19:32:43 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ustalar kayınçoya 3g iphone aldık tabi Türkiye de olmadığımız içn telefon herşekli ile yasal kırılmamış yani bende de normali olduğu için hemen getirmiş (ama bendeki kırılmış durumda) şuna msn felan at diye bi baktım instaler felan yok bunda apple store var bir tek onda da kayıt olmak için illa kredi kartı istiyor bu installeri nasıl yükleyebiliriz saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fubo -- 5 Eylül 2008; 20:28:35 >

buda benim site arkadaşlar bakmak istermisiniz
EPOX 9NDA3j + amd 3000+64bit venice[1800 mhz@2005mhz) ASus 9550 128bit vga 120 seagate baracuda NCQ 512*2 twinmoss
serkanaspirin

5 Ekim 2008; 17:45:16 

installer veya cydia yüklemen için telefonu jailbreak yapman gerekir. yanlız jailbreak yaptiginizda cihazin garantisi varsa garanti dışı kalır. garanti sorunu yok ise jailbreak başlıgından telefona installerleri yükleyebilirsiniz

serkan
MuttFTS.

5 Ekim 2008; 18:12:25 

iTunes'a kaydolun. AppStore'dan bedava veya paralı uygulamalardan alabilirsiniz..

Mesela MSN için IM+

Letz get high.
ecarpar

6 Ekim 2008; 0:45:55 

Kou dışı arkadaşlar.
Benim bu jailbreak ve garanti konusunda anlıyamadığım bir şey var. Bu adamlar yaılıma garanti veriyor demektir buda benim telefonumda apple storeden aldığım programlar dahil herşey cihazım değiştiğinde yada bozulduğunda garanti dahilinde olacak ve geri verilecek demek olması gerekiyor.
e hali ile garanti koşulları içersinde kullanırken içersinde değerli bir şerleriniz varsa onlarında size geri verilmesi gerekiyor. (verilemiyorsa zarınızın karşılanması gerekiyor.)
KOmedi :) HP yeni laptoplarında Recovery bölümü oluşturuyor ve windows vistayıda garantiye dahil ediyor yazılımlarda EULA sözleşmesi var ve bir sorun olduğunda sorumluluk almıyacağına dair sizi uyarıyor yok ben kabul etmem dersenizde zaten kurmuyor. Yazan adam kendisi garanti vermezken yazılım'ı başka bir şirketin garanti kapsamına sokması saçmalık olmuyormu bu durumda.
Elbette bunu tartışmanın yeri burası değil biliyorum ama bu yazılıma şunu yaparsan garanti kapsamı dışında kalır ın arkasında yapmazsanda bunun karşılığı olarak bizde seni yazılımsal olarak garanti kapsamınaalıyoruz demeleri gerekmiyormu. Bunu diyorsa bunuda demesi gerekli!!

amacım tatışma yaratmak değil jailbreak olayı konusunda bence biraz baskı uygulamalıyız. ayrıca arkadaşlar burası türkiye :) garanti tamirini yapan adamların bunu anlıyabileceğini hiç sanmıyorum yanı bir çoğu jailbreak nedir onu bile bilmiyordur bence (BİR ÇOĞU)
Bir arkadaşım 3g aldı bakalım yarın onun cihazını jailbreak yapıcaz yemişim garantisini. Sanki bu güne kadar arızalı hangi cihazımızı götürdüğümüzde kullanıcı hatası değildir dendiki ?? ben daha ona denk gelmedim birşey olsun zaten hata sizin olucak e hal böyle oluncada yapın derim ben jailbreak ı en azından bozulana kadar aleti hakkıyla kullanmış olursunuz :)
Hocam yap gitsin jailbreak ı rahat rahatta kullan ben nerdeyse 7-8 aydır yurt dışından gelme cihaz kullanıyorum bozulursada verir parasını yaptırırsın (Donanımsal bozulursa değilse yazılımı mutlaka yüklersin bir ton konu var bir çoğuda işe yarıyor emin olabilirisn İmei sorunudna yok turkcell den almışsın aleti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecarpar -- 6 Ekim 2008; 0:42:15 >

GA-P35-DS3L Gigabyte - Q6600 İntel Cpu - zotac 8800 GTM AMP - Termaltaje Bigtype CPU fan - 4 Gb Corsair - 2 x 250 2x 500 gb Hdd Samsung - Xilence 650 W PSU - CMSTACKER Kasa (Modlu, yapandan Allah razı olsun) 22" AGneovo lcd.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Firmware, Unlock, Jailbreak, vb. >> 3g İphone aldık yasal ama bazı problemlerimiz var Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: TTN Mobile Standı
3 sim kartlı cep telefonu! Projeksiyon fonksiyonlu cep telefonu! Kullan at cep telefonu! bu standda görülmesi gereken bir çok şey var!
Monster T2-REX M860U
nVidia 9800GTS ekran kartlı taşınabilir oyun canavarı!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar