şuan aöf kamu yönetimi 2. sınıf öğrencisiyim , bu bölüm ve derslerinden şuan bıkmış usanmış durumdayım
Bu seneden sonra bu bölümü okumak istemiyorum yani 2 yılım heba olucak ama kafamda bunun muhasebesini bitirdim cidden.
Ben izmir anadolu dış ticaret meslek lisesi mezunuyum öncelikle diploma notumda 3,9 sanırım
Düşündümde benim ingilizcem çok iyi yahu yani ben bu aöfden sevmediğim dersler yüzünden çalışmak istemediğim dersler yüzündenayrılıcam.
İngilizceyi konuşmasını ve ders çalışmasını ciddi anlamda çok seviyorum yani otururum baına saatlerce çalışabilirim.
Şimdisormak istediklerim şunlar yds hakkında bi kaç yerden bilgi edindim
Yds ve öss arasında ikili bir ilişki varmış sanırım :) matematiğin fenin sosyalin yds ilene alakası varsa artık morelimi bozdu en başta yds nin sadece ingilizceolan ve ordan alacağımız iyi notlara göre giriş yapabileceğimizi sanıyordum.
ben örgün veya açık farketmez ingilizce ile ilgili sayısal derslerle işimin olmayacağı bir bölüme girmek istiyorum ingilizce öğretmenliğide olabilir , tercümanlık bölümleride olabilir hiç farketmez
ben ne yapmalıyım yahu acayip kafam karıştı :( ??? yabancı dil sınavını kazanmam için öss de ne yapmam gerekir ,
örgün ingilizce bölümleri ve açıktan okuna bilen ingilizce ile ilgili bölümler arasında ne fark vardır?? bu bölümlere girebilmek için öss de ve yds den ne derecede bir puan almak lazım
yani yds hakkında bilgi sahibi olan veya kazananlardan rica ediyorum yardım edin :( :(
merhaba arkadaşım..benim pek bir bilgim yok fakat sana www.dilforum.com/forum/ u öneririm ben de oraya üyeyim.tam size göre bir forum.orada hem yds forumu hem de bir sürü bilgiye sahip arkadaş var.umarım aradığını bulabilirsin.. bir dost
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackkboyy -- 15 Eylül 2008; 20:19:34 >