Şimdi Ara

İptal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 GB hafıza kartı ile birlikte 250 YTL... İstanbul - Bahçelievler

Genel Bakis

Is amaçli iletisimin güvenli olarak yürütülebilmesi için güçlü, dünya genelinde ileti alisverisi saglayan bu aygit en son kablosuz iletisim teknolojisini sunuyor. Entegre HP Photosmart Fotograf Makinesi ve GPS Konum Belirleme Sistemi ile is disinda da yaninizda. 1

1 GPS Konum Belirleme yazilimi yalnizca belirli ülkelerde sunulmaktadir. Bazi özelliklerin etkinlestirilmesi veya belirli bölgelerde konum belirleme hizmetinin alinabilmesi için ek harita ve/veya yazilim satin alinmasi gerekebilir. Haritalarin kullanilabilirligi sinirlidir.

Özellikler

Windows Mobile™ 5.0 için Ileti Alisverisi ve Güvenlik Özellik Paketi, diger uygulamalara ait lisanslara gereksinim olmadan e-posta gibi Outlook bilgilerinin güvenli sekilde iletilerek teslim edilmesini saglar. 1,2

Dört bantli GSM teknolojisi dünya genelinde mobil ses ve veri hizmetlerine, ahize modu, hoparlör ile ahizesiz kullanim modu veya kablolu ya da kablosuz kulaklik kullanarak ulasmanizi saglar. 1

Entegre 1.3 MP HP Photosmart Fotograf Makinesi ile özel anlari yakalayin ve sevdiklerinizle paylasin, Windows Media Player 10 Mobile ile MP3 ve video indirin, Internet radyolarini dinleyin.

Entegre Wi-Fi (802.11b) ofiste, evde veya sik bulundugunuz noktalarda yüksek hizli Internet erisimi imkani saglarken, GPRS/EDGE teknolojileri hareket halindeyken baglanti kurmaniza olanak tanir. 1,2

En yeni GPS Konum Belirleme yazilimi ve haritalar, sokak sokak görsel ve sesli uyarilarda bulunarak Avrupa'daki herhangi bir adrese ulasmanizi saglar. 3

İptal

İptal

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _yakari_ -- 27 Eylül 2008; 19:56:43 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu cihaz icin fiyat cok cok iyi..ihtiyacim olsa kesinlikle kacirmazdim..hayirli satislar
  • Teşekkürler...

• pm
  • PM attım.
  • pm
  • pm attim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPTAL...
    5 ay önce açıldı
    İptal
    5 yıl önce açıldı
    İPTAL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cihazın garantisi ve faturası varmı
  • bende ikinci el aldım... kutusu ve kitapları tam

• Güncel...

PSP slim ile takas olunur

• pm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.