Giriş | |
|
|
|
5 Eylül 2008; 6:10:21
|
|
|
Telekomünikasyon sektörünün uzun süredir beklediği 3G ihalesi için Ulaştırma Bakanlığı ilk adımı attı. Telekomünikasyon sektörünün uzun süredir beklediği 3G ihalesi için Ulaştırma Bakanlığı ilk adımı attı. 3G ihale sürecinin başlaması için yetkilendirmeye ilişkin karar Başbakanlığa gönderildi. Önümüzdeki hafta yapılacak Bakanlar Kurulu’nda 3G için ihale sürecinin başlatılması bekleniyor. Süreç başladıktan sonra şartnamesinin hazır olduğu belirtilen ihalenin yıl sonuna kadar tamamlanması ve 3’üncü nesil teknolojisinin hayata geçeceği ifade ediliyor. CEPTEN GENİŞBANT İNTERNET Üçüncü nesil teknolojisinin Türkiye’de uygulanmaya başlanması ile genişband internet teknolojisi cep telefonu olan her yerden kullanılabilecek. Mobil geniş bant tüketicilere, yüksek hızlı olarak interaktif oyun oynama, müzik dinleme, video ve televizyon izleme, resim ve video paylaşma gibi imkânlar tanıyor. Türkiye’de üçüncü nesil ile devreye girecek olan mobil genişbantın veri hızının yaklaşık olarak 1,5 ile 7,2 Mbps arasında olacağı tahmin ediliyor. Sonbahar aylarında yapılması planlanan üçüncü nesil (3G) ihalesine Turkcell, Avea ve Vodafone ayrı ayrı katılacaklarını açıklamıştı. NUMARA TAŞIMANIN BEDELİ 11 YTL 3G’nin öncelikli şartı olan numara taşınabilirliğinde sorun yaşanmaması için ses tonu uygulamasına gidildi. Numara taşınırken aboneler, aradıkları numaranın hangi operatöre ait olduğunu ses tonuyla anlayacak. Turkcell, Vodafone ve Avea’nın hangi ses tonunu kullanacağı belirlendi. Telekomünikasyon Kurumu yetkilileri numara taşımanın bedelinin de belli olduğunu belirtti. 11 YTL’lik ücretin aboneden tahsis edilmesi konusunda operatörlerle görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Vodafone ve Avea’nın bunu kendi üstlenmek istediği ifade edilirken, Turkcell’in ise aboneye yansıtılması gerektiği yönünde görüş bildirdiği öğrenildi. Bugün 05.Eylül.2008 01:14:05
|
|
|
5 Eylül 2008; 8:30:38
|
|
|
hadı bakalım hayırlı olsun bakalım bızı nasıl gunler bekleyecek
|
|
5 Eylül 2008; 8:42:03
|
|
|
yazıda ki bir satır herşeyi anlatıyor...hangi operatörün zihniyeti ne işte bu satırda... 11 YTL’lik ücretin aboneden tahsis edilmesi konusunda operatörlerle görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Vodafone ve Avea’nın bunu kendi üstlenmek istediği ifade edilirken, Turkcell’in ise aboneye yansıtılması gerektiği yönünde görüş bildirdiği öğrenildi
|
|
|
5 Eylül 2008; 9:16:15
|
|
|
Turkcell’in ise aboneye yansıtılması gerektiği yönünde görüş bildirdiği öğrenildi işte bu cümle yüzünden ,9 kasım da elveda turkcell
piri.reis
Uzaklaştırılmış 7 gün cezanın 5 günü kaldı.
|
 |
|
5 Eylül 2008; 9:46:32
|
|
|
turkcele 3 adet
|
|
|
|
|
5 Eylül 2008; 11:28:17
|
|
|
Sen bizi kazıklamaya devam et Turkcell.. Göreceğim ben seni 11 Kasım'dan sonra. Böyle yapmaya devam ederse. 10 yıla kalmadan çöker.
Arda Turan #66
|
|
|
|
|
5 Eylül 2008; 11:40:27
|
|
|
Turkcell mesaj kampanyasıda yaptığına göre hiçbi yere gitmiyorum! :) Forever Turkcell!
|
|
|
5 Eylül 2008; 12:47:06
|
|
|
Ehhh fazla söze ne denir her zaman ki TURKCELL bu oldum olası böyleidi kaşıkla verir kepçe ile alır FOREVER SOYUL TURKCELL HAYATA FOREVER DEVAM VODAFONE 'la
|
|
|
5 Eylül 2008; 15:08:57
|
|
|
nerede turkcelli savunan arkadaşlar...nedense böyle konularda hiç yorumda bulunmuyorlar... neredesen s.volkan?????aşağıdaki satıra yorumun nerede...? yazıda ki bir satır herşeyi anlatıyor...hangi operatörün zihniyeti ne işte bu satırda... 11 YTL’lik ücretin aboneden tahsis edilmesi konusunda operatörlerle görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Vodafone ve Avea’nın bunu kendi üstlenmek istediği ifade edilirken, Turkcell’in ise aboneye yansıtılması gerektiği yönünde görüş bildirdiği öğrenildi
|
|
|
5 Eylül 2008; 15:23:21
|
|
|
hayırlısı olsun
piri.reis
|
 |
|
5 Eylül 2008; 15:46:04
|
|
|
ayarsız turkcell gelenden 11 ytl alacakmış. gelen müşteriye böyle mi davranılı ayarsız. bakalım ben avea ya geçecem diyince gitmemem için bana kaç ytl vereceksin. not: şu numara taşıma ile ilgili çeşit çeşit senaryolar okuyoruz. sadece şunun cevabını bir türlü bulamadım. turkcell hattımdaki 7000 kontör ile aveya geçersem kontör sıfırlanacak mı?
|
|
|
|
|
5 Eylül 2008; 15:56:40
|
|
|
Daha önce bunun cevabını ben forumda vermiştim, denk gelmemişsiniz. Evet sıfırlanacak, şebekeler arası hak/ücret karşılığı alınmış birim transferi mümkün olmayacak. X şebekesine geçen kontörlerinden vazgeçer. Faturalı hatlarda da hat iptalinden sonra ödenecek son fatura için abonenin yükümlülüğü devam eder.(Eski şebekesine) quote:
Orjinalden alıntı: piri.reis ayarsız turkcell gelenden 11 ytl alacakmış. gelen müşteriye böyle mi davranılı ayarsız. bakalım ben avea ya geçecem diyince gitmemem için bana kaç ytl vereceksin. not: şu numara taşıma ile ilgili çeşit çeşit senaryolar okuyoruz. sadece şunun cevabını bir türlü bulamadım. turkcell hattımdaki 7000 kontör ile aveya geçersem kontör sıfırlanacak mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bungee20 -- 5 Eylül 2008; 16:00:48 >
|
piri.reis
|
 |
|
5 Eylül 2008; 16:03:25
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: bungee20 Daha önce bunun cevabını ben forumda vermiştim, denk gelmemişsiniz. Hayır, şebekeler arası hak/ücret karşılığı alınmış birim transferi mümkün olmayacak. X şebekesine geçen kontörlerinden vazgeçer. Faturalı hatlarda da hat iptalinden sonra ödenecek son fatura için abonenin yükümlülüğü devam eder.(Eski şebekesine) kontör sıfırlanıyorsa, fatura da sıfırlansın.
|
|
|
|
|
5 Eylül 2008; 17:20:10
|
|
|
Kendilerine gelecek abonenin ücretini ödeyeceklerse Turkcell'in karşı çıkması anlamsız.Çünkü Turkcell'den Avea'ya ve Vodafone çok geçiş olacaktır. Ama benim şebekemden başka şebekeye geçen abonenin masrafını ben olsam ben de üstlenmezdim.
|
|
5 Eylül 2008; 17:35:09
|
|
|
hayırlı olsun 3g yi merakla bekliyorum
|
|
|
5 Eylül 2008; 18:03:40
|