Arakdaşlar belki böyle çok konu vardır ama kusura bakmayın açmak zorunda kaldım. Şu kalvyemi değiştirmem lazım geçrkten tuş sesi sinir eder oldu Gece yazı yazıyorum bide hızlı acele yazınca daktilio gibi ses çıkıo valla annem kalkıp yan odadan gelio yavaş yaz olm falan diye
Çok pahalı bişey olmasın ama yumuşak tuşlu olsun siyah tonlarda bişey olması tercihimdir
Şu anda ne kullanıyorsun diye sorarsanız , A4Tech X-slim klavye. estetik falan kullanışlı ama sesi deli etti ya zor yazıyorum bide nedense
Teşekkürler....
edit:
amma yanlış yazmışım ya uykum gelmiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 5 Eylül 2008; 0:43:27 >
off hocam tam senlik klavye kullanıyorum ben imzamda tuşları öyle yumuşak ve ince ki ve kesinlikle cok sessiz kullanamayanlar var ve notebook klavyesi gibi resmen özellikle bu nedenle almıştım özellikle araba yarışı oynarken ve fps oyun oynarken cok rahat yanlız fiyatı önemsemiyosan al önermek isterim tabi 100-120ytl cıvarı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnrgndz_798 -- 5 Eylül 2008; 1:13:27 >
off hocam tam senlik klavye kullanıyorum ben imzamda tuşları öyle yumuşak ve ince ki ve kesinlikle cok sessiz kullanamayanlar var ve notebook klavyesi gibi resmen özellikle bu nedenle almıştım özellikle araba yarışı oynarken ve fps oyun oynarken cok rahat yanlız fiyatı önemsemiyosan al önermek isterim tabi 100-120ytl cıvarı
öyle bi anlattın ki çok heveslendim resmi de süper Sonundaki fiyat biraz uymadı bana
arkadaşım kusura bakma senin konun fakat aynı tavsiyelerden yaralanmak isterim özellikle laptop klavyesi gibi olsun + sessiz ama silikon falan istemiyorum
Şunun marka - model - linkini falan bir alsak, merak ettim doğrusu
Şunun marka - model - linkini falan bir alsak, merak ettim doğrusu
Microsoft'un klavyeleri sessizdir. Benim eski klavyemde maşaallah çok sessizdi gerçekten. Ama kablolu diye başka bir klavye aldım ve çok memnunum ve de çok sessiz tuşları...
İyide canım sevgili üyem ne aldın? Başka yüzlerce klavye var. Burası öneri konusu ve memnun olduğunu söylediğin klavye hakkında bilgi yok. Hasbinallah...
sessizlik olarak iyi olabilir ancak fps oyunlarda yetişememe gibi sorunları var menzili de o kadar iyi değil. hediye olduğu için kullanıyorum yoksa para verip almam ama destop uygulamaları için kullanılabilir