Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Ses çıkartmayan klavye tavsiyesi

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Ses çıkartmayan klavye tavsiyesi Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Yazılımcı Online

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Eylül 2008; 0:45:29 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arakdaşlar belki böyle çok konu vardır ama kusura bakmayın açmak zorunda kaldım. Şu kalvyemi değiştirmem lazım geçrkten tuş sesi sinir eder oldu Gece yazı yazıyorum bide hızlı acele yazınca daktilio gibi ses çıkıo valla annem kalkıp yan odadan gelio yavaş yaz olm falan diye

Çok pahalı bişey olmasın ama yumuşak tuşlu olsun siyah tonlarda bişey olması tercihimdir

Şu anda ne kullanıyorsun diye sorarsanız , A4Tech X-slim klavye. estetik falan kullanışlı ama sesi deli etti ya zor yazıyorum bide nedense

Teşekkürler....

edit:

amma yanlış yazmışım ya uykum gelmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 5 Eylül 2008; 0:43:27 >

Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar

Necip Fazıl KISAKÜREK
jnrgndz_798

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

5 Eylül 2008; 1:11:30 

off hocam tam senlik klavye kullanıyorum ben imzamda tuşları öyle yumuşak ve ince ki ve kesinlikle cok sessiz kullanamayanlar var ve notebook klavyesi gibi resmen özellikle bu nedenle almıştım özellikle araba yarışı oynarken ve fps oyun oynarken cok rahat yanlız fiyatı önemsemiyosan al önermek isterim tabi 100-120ytl cıvarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jnrgndz_798 -- 5 Eylül 2008; 1:13:27 >

Creative Inspire M5300|Philips SPE2005CC 120GB|Philips SBH6100

Toshiba Satelitte A200-1VL|Logitech v220 Optical|Toshiba S8|Sony DSC-W17|Samsung S760 4GB SanDisk|Samsung DVD-P365 DivX|Sony Ericsson K550i 2GB SanDisk|GP 2600mAh|Duracell Supreme 2650mAh|Hp Photosmart 3310|Airties AP-301

mascherano*

5 Eylül 2008; 1:50:11 

http://vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32385

Hem ışıklandırmalı hem silikon yani yumuşak ve sessiz fiyatıda link de gizli :)

Yazılımcı Online

Sisteme Gözat

5 Eylül 2008; 2:44:16 

quote:

Orjinalden alıntı: jnrgndz_798

off hocam tam senlik klavye kullanıyorum ben imzamda tuşları öyle yumuşak ve ince ki ve kesinlikle cok sessiz kullanamayanlar var ve notebook klavyesi gibi resmen özellikle bu nedenle almıştım özellikle araba yarışı oynarken ve fps oyun oynarken cok rahat yanlız fiyatı önemsemiyosan al önermek isterim tabi 100-120ytl cıvarı

öyle bi anlattın ki çok heveslendim resmi de süper Sonundaki fiyat biraz uymadı bana

quote:

Orjinalden alıntı: mascherano*

http://vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32385

Hem ışıklandırmalı hem silikon yani yumuşak ve sessiz fiyatıda link de gizli :)

aaa değişik bişeye benziyo vallaha yarın bakim bi media markt 'a falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 5 Eylül 2008; 2:42:13 >

Geçti istemem gelmeni
Yokluğunda buldum seni
Bırak vehmimde gölgeni
Gelme artık neye yarar

Necip Fazıl KISAKÜREK
abdurrahimk

Sisteme Gözat

5 Eylül 2008; 3:14:53 

arkadaşım kusura bakma senin konun fakat aynı tavsiyelerden yaralanmak isterim özellikle laptop klavyesi gibi olsun + sessiz ama silikon falan istemiyorum

cause_of_death

5 Eylül 2008; 3:24:58 

quote:

Şunun marka - model - linkini falan bir alsak, merak ettim doğrusu

jnrgndz_798

Sisteme Gözat

5 Eylül 2008; 13:35:09 

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Şunun marka - model - linkini falan bir alsak, merak ettim doğrusu

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=51&productid=bd47204#tablnk buyrun hocam

Creative Inspire M5300|Philips SPE2005CC 120GB|Philips SBH6100

Toshiba Satelitte A200-1VL|Logitech v220 Optical|Toshiba S8|Sony DSC-W17|Samsung S760 4GB SanDisk|Samsung DVD-P365 DivX|Sony Ericsson K550i 2GB SanDisk|GP 2600mAh|Duracell Supreme 2650mAh|Hp Photosmart 3310|Airties AP-301

RevidaL

5 Eylül 2008; 14:28:40 

Microsoft'un klavyeleri sessizdir. Benim eski klavyemde maşaallah çok sessizdi gerçekten. Ama kablolu diye başka bir klavye aldım ve çok memnunum ve de çok sessiz tuşları...

XTC | RevidaL |
cezve

Sisteme Gözat

23 Eylül 2008; 12:36:44 

İyide canım sevgili üyem ne aldın? Başka yüzlerce klavye var. Burası öneri konusu ve memnun olduğunu söylediğin klavye hakkında bilgi yok. Hasbinallah...

Bir küçük dünyam var içimde benim / Mihnetim ziynetim bana kâfidir / Görenler dar görür geniştir bana / Sohbetim ülfetim bana kâfidir

acayipfazla.org
tarnat1985

Sisteme Gözat

1 Ekim 2008; 19:22:19 

Sessiz klavye, elektrik motorlu arabaya benzer, tad vermez...

SİSTEMİM..:)
İşlemci: AMD X2 5600+ ,Anakart: GİGABYTE MA69G-S3H ,Ram: OCZ 1GB GOLD EDITION DDR2 800Mhz ,Hardisk:WD3200AAKS 16 mb SATA II, DVD-RW: SAMSUNG SH-S203N SATA ,Ekran Kartı: ATI™ Radeon™ X1250(Onboard) ,Kasa:
Termaltake VG8400BNS(400W) ,Monitor:AOC 19" 916Swa ,Vista Ultimate x64 Bit Türkçe.
opentelcll

Sisteme Gözat

1 Ekim 2008; 20:48:30 

quote:

Orjinalden alıntı: tarnat1985

Sessiz klavye, elektrik motorlu arabaya benzer, tad vermez...

huhahahaha

Canon Powershot A720IS 8 MP
Cyber-shot® K800i
Sony PSP Slim TA-85
Yokistant

1 Ekim 2008; 21:43:37 

A4 tech G800 yumuşak bence.Microsofttan sonra...

CS 1.6 Oyuncusu
İsim:DH | Hamtaro !
Favori silah: M4a1- Ak47
impress

3 Ekim 2008; 20:31:47 

quote:

sessizlik olarak iyi olabilir ancak fps oyunlarda yetişememe gibi sorunları var menzili de o kadar iyi değil. hediye olduğu için kullanıyorum yoksa para verip almam ama destop uygulamaları için kullanılabilir

////2007 FIAT DOBLO 1.3 MULTIJET ACTIVE\\\\
////2001 FIAT DOBLO 1.9 D SX\\\\
VALEO İLERİ DONANIM ÜRÜNLERİ İMPRESS KALİTESİYLE SADECE BURADA!!! TIKLAYIN!!!

<---DoBLo TeAm--->
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Klavye, Fare, Joystick, Gamepad >> Ses çıkartmayan klavye tavsiyesi Sayfa: [1]
Buraya git: