Bildirim
150 ytl 2,5inç harici hard disk önerisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben de senin gibiyim 2,5 inc 320gb disklere bakıyorum ancak wd passport essential alacağım galiba... -
XS MARKA LINKTEKI MODELI TAVSIYE EDERIM ARKADAŞLAR HEM FIYATI UYGUN HEM DE KALITELI BIR URUN KENDIMDE KULLANIYORUM GAYET MEMNUNUM
XS 320 GB 2.5"
FİYAT 159 YTL
http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=5863722&shopCategoryId=14502
•KUTU İÇERİĞİ: XS taşınabilir HD, Taşıma kılıfı, USB2.0 kablo, Disk temizleme bezi, Sürücü CDsi ve hızlı kurulum rehberi
•Sessiz teknoloji (Silent SeekTM,NoiseGuardTM)
•Tak çalıştır
•USB''''den beslenir,ek bir güç kaynağı gerektirmez
•3 yıl garantili
•480Mbps transfer hızı
•8MB önbellek,5400RPM,SATAII
BUNUN YANISIRA VATAN 400 GB 2.5 XS ICIN KAMPANYA VAR WORLD VE AXESS E KAMPANYA 169 YTL AKLINIZDA BULUNSUN
-
vatanda kalmamışş yaa alınır bencee xs 400 gb -
-
Codegen diskin içindeki harddisk SATA diye biliyorum ben yanlışım varsa lütfen düzeltin.
quote:
Orjinalden alıntı: guvenarkilic
Codegen 320 gb
http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd700566
-
120 YTL ye Western Digital Passport 160 GB 2.5'' alınabilir. Ama 145 ytl'ye WD My Book Essential 500 GB 3.5'' öneririm. 3 aydan beri kullanıyorum. Onu aldıktan sonra benim passport'u hiç kullanmadım bile. Çok kaliteli ve sağlamdır. -
quote:
Orjinalden alıntı: LionTech16
120 YTL ye Western Digital Passport 160 GB 2.5'' alınabilir. Ama 145 ytl'ye WD My Book Essential 500 GB 3.5'' öneririm. 3 aydan beri kullanıyorum. Onu aldıktan sonra benim passport'u hiç kullanmadım bile. Çok kaliteli ve sağlamdır.
başlıkta 2.5'' deniyor sen 3.5luk tavsiye ediyorsun -
320GB fiyatları düşüşte. 150-200 YTL arası bulabilirsin. Codegen ve Verbatim tercih edilebilir. Biraz daha büyük olması sorun değilse Seagate. -
quote:
Orjinalden alıntı: vertigo_tr
quote:
120 YTL ye Western Digital Passport 160 GB 2.5'' alınabilir. Ama 145 ytl'ye WD My Book Essential 500 GB 3.5'' öneririm. 3 aydan beri kullanıyorum. Onu aldıktan sonra benim passport'u hiç kullanmadım bile. Çok kaliteli ve sağlamdır.
başlıkta 2.5'' deniyor sen 3.5luk tavsiye ediyorsun
Hem 2.5'' hem de 3.5'' tavsiye ettim. Okumuyorsun herhalde. Kör müsün?
quote:
120 YTL ye Western Digital Passport 160 GB 2.5'' alınabilir.
-
quote:
Orjinalden alıntı: br@yn
XS MARKA LINKTEKI MODELI TAVSIYE EDERIM ARKADAŞLAR HEM FIYATI UYGUN HEM DE KALITELI BIR URUN KENDIMDE KULLANIYORUM GAYET MEMNUNUM
XS 320 GB 2.5"
FİYAT 159 YTL
http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=5863722&shopCategoryId=14502
•KUTU İÇERİĞİ: XS taşınabilir HD, Taşıma kılıfı, USB2.0 kablo, Disk temizleme bezi, Sürücü CDsi ve hızlı kurulum rehberi
•Sessiz teknoloji (Silent SeekTM,NoiseGuardTM)
•Tak çalıştır
•USB''''den beslenir,ek bir güç kaynağı gerektirmez
•3 yıl garantili
•480Mbps transfer hızı
•8MB önbellek,5400RPM,SATAII
BUNUN YANISIRA VATAN 400 GB 2.5 XS ICIN KAMPANYA VAR WORLD VE AXESS E KAMPANYA 169 YTL AKLINIZDA BULUNSUN
br@yn xs konusunda uzman. incelemesini forumda yayınlamıştı.
verdiği linkteki fiyatda çok iyi. 320 gb 159 ytl ye zor bulunur.
birde verbatimin 320 gb var. 153 ytl. kargo ile 159 ytl yr geliyor.
forumda okuduğum şikayetlere bakınca
bu iki ürün microbox vs daha iyi ürünler gibime geldi.
br@yn, vertigo ve deejay bu ikisinden birini tavsiye etsede almak için bende karar versem
http://www.webdenal.com/store/verbatim-47564-2-5-320-gb-5400-rpm-8-mb-cache-usb-_fiyat.htm?idProduct=82413&idCategory=63&topnavCategory=37
-
XS aliminyum ve vidalı kasaya sahip. Eğer verbatimin 320 gb bu özelliklere sahip ise kullanıcıların yorumlarını da alıp bu iki üründen herhangi biri tercih edilebilir.
Not: Yukarıda yazdıklarım her iki ürünün de özelliklerinin aynı olması şartı ile geçerlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi br@yn -- 10 Eylül 2008; 9:16:35 > -
wd-codegen-
2-3 marka daha war
ama alıcan ozellikler 5400 mü 7200 mü olcak sahseb ben 5400 ve USB den güç alanları tavsie ederim yanımda fiş felan taşıdıktan sonra yada denizde laptomuma takamadıktan sonra benim pek işime yaramaz 1tb lik yada 250 gb lık harici hdd(Ztn laptoplar 5400 rpm oldugu için 5400 harici hdd yeterli gelir)
Bunun dısıda zaten arkadaslar fiat ve marka tavsiesinde bulunmuslar.Holsn simdiden! -
bugün electro worldu gezdim. 2 güzel kampanya. maxtor basics 2.5 inç 250 gb 139 ytl
maxtor basics 2.5 inç 320 gb 159 ytl idi iyi fiyat gerçekten. worlcard a 5 taksit. diğer kartlara +10 ytl ile 12 taksit.
xs verbatim derken bide maxtor çıktı karşıma. bende iyicene kararsız kaldım -
philips 2.5 inç 160 gb piyano kasa da 100 ytl idi -
smartdisk 120liği var bende çok güzel ve sağlam bir hdd ben tavsiye ederim 320gblığını -
quote:
Orjinalden alıntı: hrnayn
smartdisk 120liği var bende çok güzel ve sağlam bir hdd ben tavsiye ederim 320gblığını
evet 2 gündür mağazaları gezdim neredeyse tüm modellere baktım. smartdisk gerçekten hoş alet.
aluminyum kasa. içinde samsung disk var. ve ürünün ithalatçısı kont bilişim. -
Bugun Kdv dahil 159YTL ye Maxtor 2.5" 320 GB aldım.
İçinden 2 uçlu Usb kablsu çıkıyor.
Test degerleri:
HD Tune 2.55: Maxtor Basics Portable Benchmark
Transfer Rate Minimum : 19.6 MB/sec
Transfer Rate Maximum : 24.1 MB/sec
Transfer Rate Average : 22.0 MB/sec
Access Time : 22.9 ms
Burst Rate : 16.3 MB/sec
CPU Usage : 25.6%
Merak ettiğiniz birşey varsa bakabilirim.
Harddisk maxtor marka heralde Aygıt yoneticisinde Maxtor Basics Portable Usb Device yazıyor.
SATA mı bilmiyorum.
Dışı verbatim e benziyor, fot. makinam yok ama linkteki resim benzer:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/31gxtzF6K3L._SL500_AA280_.jpg
-
quote:
Orjinalden alıntı: unermu
Bugun Kdv dahil 159YTL ye Maxtor 2.5" 320 GB aldım.
İçinden 2 uçlu Usb kablsu çıkıyor.
Test degerleri:
HD Tune 2.55: Maxtor Basics Portable Benchmark
Transfer Rate Minimum : 19.6 MB/sec
Transfer Rate Maximum : 24.1 MB/sec
Transfer Rate Average : 22.0 MB/sec
Access Time : 22.9 ms
Burst Rate : 16.3 MB/sec
CPU Usage : 25.6%
Merak ettiğiniz birşey varsa bakabilirim.
Harddisk maxtor marka heralde Aygıt yoneticisinde Maxtor Basics Portable Usb Device yazıyor.
SATA mı bilmiyorum.
Dışı verbatim e benziyor, fot. makinam yok ama linkteki resim benzer:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/31gxtzF6K3L._SL500_AA280_.jpg
elektro world den mi aldın.
-
evet ordan aldım
Benzer içerikler
- diski kullanabilmek için önce biçimlendirmeniz gerekli
- önemli bir cihaz donanım hatası nedeniyle istek başarısız oldu
- araç kamerası hafıza kartı tavsiye
- dosya veya dizin bozuk ve okunamaz durumda
- ayırma birimi boyutu nedir
- ntfs nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X