Şimdi Ara

HEPSİ BURADA-ADLER 8595TM-2 MANYETİK KOŞU BANDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
11.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum.Hem fiyatı hem de ebatı çok uygun geldi.Ama motorsuz.Bu ürünü yada bu şekilde motorsuz bir ürünü kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.



  • quote:

    Orjinalden alıntı: makine07

    Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum.Hem fiyatı hem de ebatı çok uygun geldi.Ama motorsuz.Bu ürünü yada bu şekilde motorsuz bir ürünü kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.


    yeri çöptür.. motorlusu bile 2-3 hafta sonra usandırıyor.. kullanmıyor kimse.. motorsuz 1 hafta bile gitmez ;)
  • 1 Hafta gitmez derken.Kalitesiz olduğundan dolayımı yoksa; maymun iştahlılıktan dolayımı.Zira ben kullanma amaçlı ama uzun süreli kullanma amaçlı alacağım.O yüzden mal hakkında gerçekten bilgi almak istiyorum.Boşa para da vermek istemiyorum.Zaten bundan fazlasına da bütçem yetmiyor.
  • Motorsuz bir alete o kadar para verilmez çok çabuk yorar ve bıktırır motorlu bir aletin verebileceği randımanın 10 da birini alamassın bu aletten üstelik çok kalitesiz bir görünümü var

    bu tür aletleri alırken ince eleyip sık dokumak gerekli çünkü sağlığınız söz konusu forumda vucutçu antronör bir arkadaş vardı bu konuda size en kapsamlı bilgiyi o verebilir ara sıra uğruyordu buralara bence onun görüşünü almadan acele etmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkseed -- 5 Eylül 2008; 0:21:12 >
  • Aceleci davranmak istemiyorum bende.Zaten bu yorumları okuyunca hevesim azalmaya başladı.O arkadaşın ismini biliyormusunuz.
  • arkadaşın niki flexor miş aşşağıdaki linkte yorumları var

    http://forum.donanimhaber.com/m_24717432/mpage_1/key_flexor//tm.htm#24956992
  • o koşu bantları büyük bir hevesle alınır, 2-3 ay geçmeden odada yer kaplayan ama hiçbir işe yaramayan koca bir alete döner. yazık verilen paralara, onun yerine dışarda yarım saat yürüyüş yapın daha faydalıdır. Nacizane görüşümdür. ( Ben de 5-6 ay önce aldım halen taksitleri devam ediyor.)
  • motorsuz koşu bantlarının eklemlerde problemlere yol açtığını duymuştum. + koşu bandının zemin özellikleride önemli. iyi araştırmak lazım. imkan varsa azda olsa günlük ritimli normal yürüyüşler daha faydalı olur kanatindetim.
  • Bence de en güzeli açık havada yürümek ama;bu imkan kışın olmayacağı için.Sürekli masa başında olduğumuz için iyi bir fikir olarak gelmişti.
  • Çok pahalı.Buna ayırabileceğim en fazla 250 ytl.Bu fiyata da ancak motorsuz alabiliyorum işte.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: makine07

    Aceleci davranmak istemiyorum bende.Zaten bu yorumları okuyunca hevesim azalmaya başladı.O arkadaşın ismini biliyormusunuz.



    Motorsuz koşu bantı kullanımını önermiyorum bacakta ön diye adlandırdığımız Qbiceps bölümü çok az çalışmakta vucudun fiziki gücü ile hareket ettirildiğinde Qtriceps yani arka bölüm fazla etkilnemekte buda simetri bozukluğuna yol açmakta .


    ayrıca motorsuz koşubandı kullananların ileride bel sorunu yaşadığı görülmektedir.
    kalori atımı konusunda motorluya oranla iki kat diyebilirim ama tercihiniz yinede motorlu ve zemini darbe alıccı olmalı


    koşu bantı almaya durumu olmayan yada spor salonuna gitmeye vakti ve durumu olmayanlar için hazırladığım evde çalışma proğramlarını deneyiniz.

    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-dumbell-ile-al-ma-t8554.html

    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-bacak-antreman-yap-l-t12907.html

    http://www.bodyforumtr.com/vbforum/evde-s-rt-al-ma-t10426.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flexor -- 5 Eylül 2008; 18:47:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.