arkadaşlar 2002 model otomatik civic ls aldım. İlk etapda bu arabayı pek tanımıyorum, otomatikde kullanmadım, halamın oğlu önerdi(Süreyya İzgi), arabayıda beğendi al dedi bende aldım.
Şimdi yakıt olarak nasıldır beni üzer mi?Bu arada ben öğretmenim günde okula git gel 8 km yaparım (artı diğer ufak çarşı pazar işleri olabilir).Birde hanımın memleketine gideriz yılda bir kaç kez.LPG taktırmalı mıyım.Ben otomatik vitesli arabaların çok yaktığını duymuştum.
benım arac 2004 ls otomatık, bu sınıfdakı araclara gore ekonomık dıyebılırız hatta surada uzun yolculukdakı yakıt tuketımınden bahsettım bıraz fıkır verebılır
okudum yazınızı teşekkürler.Bende istanbul'dan geldim ilk orada depoyu gulledim.305 km gittim sonra bir daha fulledim 70 ytl'lik benzin aldı (tabanca attı) böldüm km'ye 23 ykr yakmış.Otobandan geldim tabii hızda 130 km (artı eksi 10 km falan).Nasıl bu yakıt değerleri sizce.Ben önceden hep lpg'li broadway kullandım.O yüzden beni sarsar mı diyede düşünüyoru.
Birde lpg taktırınca bazı sorunlarla uğraşmakda istemiyorum.Kafam karıştı açıkcası.