Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Köpeğimi yuvasına nasıl alıştırabilirim?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Hobi Forumları >> Evcil Hayvanlar >> Köpeğimi yuvasına nasıl alıştırabilirim? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Şikayetname

4 Eylül 2008; 14:38:56 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar.Daha önce köpeğimi bodrum katında yatırıyordum sıcak ve kapalı bir yerde.Şimdi dışarıya etrafı çit ile çevrili bir bahçe yaptım.Köpeğimi(2.5 aylık) orayada koydum ama ağlayıp duruyor.Özellikle akşam üstü ve geceleri çok ağlıyor.Bahçesi bayağı büyük oyuncak top kemik felan ne bulduysam verdim canı sıkılmasın diye.Ne yapsam yinede ağlıyor benim eve girdiğimi görmeden rahat etmiyor galiba.

Şimdilik yemeğini sadece orda yediriyorum ve orada oyun oynatıyorum ona.Başka fikirleriniz varsa paylaşırmısınız?

ByMeanMachine

4 Eylül 2008; 15:01:30 

Köpeğin oraya alışana kadar sen de ağlama sesine alışmalısın 1hafta sonra alışır.benimde en büyük sorunum köpeğimin ağlamasıydı sonra alışınca sustu artık ağlamıyor.

MeanMachine Legal Information
Thermaltake

4 Eylül 2008; 15:50:41 

Senın yaptığını yan komşumuz yaptı. Köpek dediğin gibi her gece ağlıyor ve tüm komşular küfür ediyor gecenın 3 ünde 4 ünde ve 1.5 ay oldu hala ağlıyor. Dua et seninki çabuk alışsın.

Samsung 40A616 - PLAYSTATION 3 60GB PAL - Logitech Z-5450
PSN: Vaelastras
Şikayetname

4 Eylül 2008; 16:04:17 

Ah şu komşular olmasa ben dayanıyorum köpek sesine ama...Neyse artık yavaş yavaş alışır belki.

ByMeanMachine

4 Eylül 2008; 17:15:10 

Zaten en büyük sorun komşular

MeanMachine Legal Information
not important

5 Eylül 2008; 21:58:26 

quote:

Orjinalden alıntı: Şikayetname

Ah şu komşular olmasa ben dayanıyorum köpek sesine ama...Neyse artık yavaş yavaş alışır belki.

köpeğine çift bul başka bi köpekle oynarsa daha çabuk alışır

sky__walker

6 Eylül 2008; 2:51:26 

Daha çok küçükmüş, sahibini istiyor yanında ondan ağlıyor, ben hayatta bahçede köpek bırakamam o yüzden, ağlayınca kıyamıyorum.

XBOX360 PRO PACK @ PAL -- SONY PS3 60GB @ U -- SONY Bravia KDL-32V2000 HD Ready
Live: AirjordanTR .. PSN: skywalker_tr ---
Tomacro limHD 310S
... Toyota Auris 1.6 Elegant Multimode SR...
Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.4ghz (günlük) / Asus Maximus Formula SE X38 / 4gb G.Skill PC28000 @1005mhz / Sapphire HD4850 x2 CrossFire / Recom Gaming Engine 1050W / 250gb + 500gb +500gb 32mb Harddisk / Cooler Master RC-690 / Sunbeam Rheobus Extreme / Creative X-Fi Extreme Music / Logitech Z5500 / Logitech VX Revolution / HP W2207H / Airties Rt-205

Forum Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || SMS Onay Sistemi || Öneri ve Şikayetleriniz
Şikayetname

6 Eylül 2008; 16:01:35 

quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

Daha çok küçükmüş, sahibini istiyor yanında ondan ağlıyor, ben hayatta bahçede köpek bırakamam o yüzden, ağlayınca kıyamıyorum.

Olabilir kızmasam eve kadar girecek balkonda yatıyor geceleri birde terlikleri kaçırıp kemiriyor

Ata

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Eylül 2008; 17:18:04 

2.5 aylık köpeğin tek başına dışarıda kalması bence uygun değil.Hem zaten aşılarıda tamamlanmamıştır.Dolayısıyla hastalanabilir ve ölebilir.Ağlamasını engellemek için şöyle bir yöntem uygulanabilir: Yemeği verilir, 20-30 dk. oynatılır ve tuvaleti yaptırılır.Sonra yine oynatılır.Sonra hayvan yorulur ve uyur.Etrafta dikkatini çekecek sesler olmadığı sürece sabah 5-6 'ya kadar mışıl mışıl uyur.

.:ÖzGüN:.

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

7 Eylül 2008; 4:30:31 

Aynısını bizim köpekdede olmuştu bu komşular bodrumda baktığım köpeğim çok havluyor diye istememişlerdi.Bahçede bakmaya başladık 4 aylık falandı.Bi tane kedi yeni doğurmuş bizim köpekde merak etmiş bakmaya gitmiş tabii anne kedi yavrularına zarar gelecek diye bizim köpeği dövmüş köpek şuan 3 yaşında ve hala kedilerden korkuyor O yüzden uyuz olurum böyle komşulara

₪овє ỳоцѓ мάѕтєѓ .:ÖzGüN:.™
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Konu Dışı / Off Topic] >> Hobi Forumları >> Evcil Hayvanlar >> Köpeğimi yuvasına nasıl alıştırabilirim? Sayfa: [1]
Buraya git: