Şimdi Ara

Konsoltürk'den xbox360 paketleri,3k tamiri,teknik servis,Lite-On Fw

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
0
Favori
31.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Konsoltürk'den xbox360 paketleri,3k tamiri,teknik servis,Lite-On Fw

XBOX 360 yeni fw ixtreme 1.5 elimize ulaşmıştır Ban dalgalarınan en etkili koruma fw updateleridir ilgilenenlere duyurulur!!!!!

selamlar
    Uzunca bir süredir Xbox 360 tamirleri yapmaktayız .forumdan takip edenler doriath nickli arkadaşla ortaklaşa birçok teknik konuda yazılarımızı görmüşlerdir...

Yenilenmiş web sitemize www.konsolturk.com dan ulaşabilirsiniz

çeşitli zamanlarda uygun fiyatlarda Arızalı olarak piyasadan aldıgımız xbox 360ların tamiri yapılıp sogutma modu monte edilip ,live üzerinden oynayabilmeniz için son Fwler ile güncellenerek
    kasa içi ve lens temizliği yapıldıktan sonra satışa sunmaktayız
    3 ay 3kırmızı ışık sorununa karşı garanti ile satılan bu konsollar bansızdır,hiçbir problemleri bulunmamaktadır. konsolun tmair görüp görmediği her satışta belirtilmektedir...

Bizden alacağınız 2. el konsollarda garanti süresi bittikten sonra bile bir sorun yaşarsanız %100 teknik destek verilmekte ve herhangi bir arızasında işçilik ücreti alınmamaktadır(garantisi biten yada garanti dışı bir arıza oluştugunda sadece malzeme ücreti alınmaktadır)

fiyatlar:
    xbox 360 NTSC/J konsol,+çevirici+orjinal microsoft kablolu kol,görüntü kabloları ve 64 mb memory card ile verilecektir.3kırmızı sorununa karşı 3 ay garantilidir fwli ve bansızdır.fiyat:310 ytl

Not:bütün konsollar soğutma modlu ve 3kırmızı sorununa karşı 3ay garantilidir.

xbox 360 aksesuarları
    64 mb memory stick 2.el 15 ytl

Xbox 360 oyunları
    Pes 2008 15 ytl pal
    Ghost Recon Advanced Warfighter 20 ytl region free
    Beijing 2008 25 ytl region free
    Mass Effect 25 ytl region free
    Nhl 2k8 10 ytl pal

ürünler orjinal ve kullanılmıştır,hepsi temiz ve sorunsuz kitapçıklı ve kutuludur...

Servis Hizmetleri Ve Fiyatları:

Not:artık Falcon bordlu konsolların tamiri de yapılmaktadır.

Kırmızı ışık ve görüntü hataları

xbox 3k hatası tamiri+soğutma modu+lens temizliği 3 ay garantiyle 100 ytl

ayrıntılar:

3k tamiri

xbox360 2k hatası tamiri+soğutma modu+lens temizliği 3 ay garantiyle 100 ytl

xbox360 1k hatası(E74;1022) tamiri+soğutma modu+lens temizliği 3 ay garantiyle 100 ytl

(bu sorunun uzun ömürlü çözümü türkiyede ilk kez tarafımızdan yapılmıştır...)

xbox360 görüntü ve/veya sesin gelmemesi hatası tamiri+soğutma modu+lens temizliği 3 ay garantiyle 100 ytl

(bu sorunun uzun ömürlü çözümü türkiyede ilk kez tarafımızdan yapılmıştır...)

XBox 360 Sogutma modu: Olan fanlara güç arttırımı,kasa içine takılan ve kesinlikle dışardan gözükmeyen ekstra fan,önemli noktalara ramsink montesi,hava dolaşımını arttıracak önlemlerden oluşan hizmettir.

Xenon ve Zephyr kasalarda 50ytl

Falcon boardlarda 50 ytl ücretle yapılmaktadır.
    Bu sogutma moduyla kasa içi sıcaklık 20-25 derece düştüğünden 3k başta olmak üzere birçok soruna önlem niteliğindedir...
    Fakat bilindiği üzere su sogutma takılmış bir konsol bile 3k vermiştir bunun sebebi su sogutmanın yeterli olmaması değil o monte yapılana kadar zaten belli bir hasar oluşması ve bunun patlayacak zamanı kollamasıdır.
    bu sebeble bu modu yaptıran arkadaşlar herhangi bir zaman 3k hatası görürlerse moda verdikleri ücret tamir ücretinden düşülecektir....

Ayrıntılar:

soğutma modu

Dvd Rom işlemleri,Arızaları ve Tamir Ücretleri :

Lite on DVD Rom değişim yapılmaktadır(Lite on FW)

Lite on Dvd Rom değiştirme işlemi(yeni Dvd Rom sizden olmak üzere):50ytl

Lite on Dvd rom değiştirme işlemi(yeni Dvd Rom bizden olursa ):100-120ytl*

*Not:Lite on Dvd Rom değişimlerinde yeni takılacak Dvd Romun markası fiyatta küçük değişiklikler yapabilir,100-120 ibaresi bu yüzden kullanılmıştır)

Oyunlarda takılma,unreadable,clean the disc hataları:

1-1.5 yaşının altındaki bir gözde bu sorunlar başlamışsa lens temizliği +yavaşlatılmış fw atımı işlemiyle %90 sonuç sağlanır

Lens temizliği + yavaşlatılmış fw atımı ücreti:30 ytl

bu işlemlerin sorunu çözmemesi durumunda toplam 60 ytl ücretle yeni lens takımı yapılır...

Open tray Sorunu:yeni chip/dvdrom takımı yapılır :70 ytl

Samsung Dvd Romlarında ki Sıkışma Problemi: 20 ytl

Benq drivelarda bazı oyunlarda görünen Unreadable disc hatası:
    Her oyunu okuyan birkaç aylık konsolunuz bazı oyunlarda hep aynı noktada unradable disc veriyorsa bu sorunla karşılaşmışsınız demektir
    türkiyede ilk kez tamiri 30 ytl ücretle tarafımızdan yapılmaktadır

Dvdrom problemleri ve çözümleriyle ilgili ayrıntılar:

Dvd-Rom Tamiri

Fw Atma ve Güncelleme İşlemleri:

Tüm Samsung,Benq modelleri ve Hitachinin çıkış modellerinde 25 ytl

Hitachi v78 modelince 35 ytldir.

Ankarada ilk kez tarafımızdan fw atılabilen hitachi 79fl modelinde 60 ytldir.
    ayrıntılar:

firmware

Atölyemiz Gaziosmanpaşa/Çankaya Ankaradadır
    Diğer şehirlere kargo yoluyla çalışıyoruz...

İletişim için:
    MSN:
    arashsleman@hotmail.com
    drahangazhule@hotmail.com

Tel:
    05554616336

atölyemizden küçük bir kare:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 20 Ocak 2009; 18:58:55 >

• 3k görmüş makineleri satın alıyormusunuz ?
  • Zuhahahaha resimdeki atmosfer inanilmaz derecede urpertici iki cilgin bilimadaminin odasi gibi olmus bu odayi gece dusunemiyorum bile ne diyelim Allah inis takimlariniza zeval vermesin calismalarinizda basarilar forever ps3
  • Evet tabi fiyatına göre ve kesinlikle daha önce tamir görmemiş olması lazım ,durumuna göre alabiliriz.

akıllardaki soruları azaltmak adına daha önce yaptığımız bazı açıklamaları buraya yeniden ekliyorum...

Özellikle xbox360 tamiri konusunda uzmanlaşmış teknik servis ekibimiz tarafından,bu konsolun çıkartabileceği hemen hemen her türlü sorununun garantili tamiri yapılır.
    Her xbox360 sahibinin korkulu rüyası haline gelen 3 kırmızı ışık hatası bunların en başına gelmektedir,bildiğiniz üzere bu sorunun internette çeşitli çözümleri olduğu gibi,malesef hemen hemen hiç biri kalıcı bir çözüm olmamaktadır,örneğin havlu yöntemi,ısı tabancası vs..gibi yöntemler sadece konsolun kısa süreler için hayata dönmesini sağlarlar.

Teknik servisimizde bu sorunun üzerinde uzun zamandır araştırmlar yapıyoruz,çeşitli denemelerimiz oldu ve bunların sonunda bize göre en iyi ve en kalıcı yöntemleri bulduğumuzu düşünuyorum..

Unutmayın ki Microsoft gibi büyük bir firma bile bu sorunu tamamen ortadan çıkarmayı başaramamış,malesefki hala bu sorunu yeni Falcon boardlarında bile görmekteyiz.Yani her elektronik aletin bozulma riski olduğu gibi bu aletlerinde bozulma riski vardır,Bizim tamir ettiklerimiz hiç bir zaman bozulmaz desem gerçekten abartmış olurum,bu yüzden satacağımız her konsol stikerli şekilde üzerinde tarih atarak ve seri numarası alınarak 3 ay garanti kapsamına girer(tamir gördüğü hatanın tekrarlaması halinde).

İşimizde ne kadar başarılı olduğumuzun kanıtı da sattığımız konsolların hiç birinde en ufak bir problem çıkmadan şu ana kadar sorunsuzca çalışmalarıdır.Burdan bir diğer noktaya değinmek istiyorum,Genelde bize sorulan sorular arasında bu soruya sık sık rastlıyorum;

-Neden tamir ettiğiniz konsolları nerdeyse ikinci el 3k görmemiş konsolların fiyatına veriyorsunuz?

Bu soruya şöyle bir cevap veriyoruz,Bildiğiniz üzere çıkış konsollar yani 2006 ve öncesi Xenon adlı boardu kullanıyorlar,bu boardun özellikle 90 nm de çalışan cpu ve gpu,ve diğer boardlara göre en kötü soğutma önlemlerine sahip (hatta soğutma önlemleri yok diyebiliriz)boardlardır.

Bu konsolların hemen hemen hepsi bozulmuş ve bozulmaya devam etmekteler,bozulma oranları okadar yuksek ki bu seri kökten hatalı diyebiliriz,3k hatası herkesin korktuğu gibi ölümcül ve çözümu olmayan bir sorun değildir,her hangi başka bir elektronik aletin bozulduğu ,bozulabileceği gibi bu konsolda bozulabilir,Eskiden bu sorunun çözümu yoktu ve bu yüzden özellikle türkiyede resmi satışı olmadığı için insanların korkulu rüyası haline gelmişti,her sorunun bir çözümu olduğu gibi,bu sorunun da çözümü vardı ve zaman içinde bulundu.burda üstünde durmak istediğim konu tarafımızdan tamir edilmiş konsolların içinde bir çok önlem alınmışır,bu yüzden kesinlikle normal bir Xenon boardlu 2006-2005 konsoldan çok daha sağlıklı çalışmaktadır,normalde 2006 -2005 üretim Xenon boardlu bir makina her an bozulma riski taşıyor,adeta patlamaya hazır bir bomba gibidir!

forum üzerinden satış yaptığımız tüm konsollar halen çalışmakta ve referanslarımdan onlara ulaşabilirsiniz.

Burdan hemen bir konu hakkında açıklama yapmak istiyorum,belki takip edenler vardır geçenlerde Bad-Company arkadaşımıza konsol satmıştık ve sorunlarla karşılaşmıştı,olayın özeti şöyle:
    Bad-Company arkadaşımıza sattığımız 2 konsol da 2 saat oynadıktan sonra bozuldu!2 konsolun peş peşe ve bu kadar kısa bir süre içerisinde bozulması çok sıradışı ve garip olurdu, bu yüzden geri gelen konsolları incelemeye aldık,voltaj değişmeleri yüzünde anakarttaki bazı devreler zarar gömüş ve yanmıştı,sorunun power supply ve ya arkadaşın kullandığı prizle veya oturduğu semtle alakalı olduğunu tesbit ettik(voltaj değişmeliri sık sık yaşanan semtlerde kessinlikle voltaj koruyucu kullanınız!
    Ama buna rağmen arkadaşın parası soru sormaksızın hemen iade edildi,tabi Bad-Company den de sonsuz teşekkur ediyorua çok anlayşlı ve efendi bir arkadaşımız.yanlış anlaşılmaması için bu açıklamayı yapmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 30 Eylül 2008; 2:21:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: DeliMemo3.5

Zuhahahaha resimdeki atmosfer inanilmaz derecede urpertici iki cilgin bilimadaminin odasi gibi olmus bu odayi gece dusunemiyorum bile ne diyelim Allah inis takimlariniza zeval vermesin calismalarinizda basarilar forever ps3

Ehehe,evet atölyemiz biraz dağınlık yani öyle oluyor ne yaparsanız yapın atölyenin hali hep böyle ,yine bu düzgün hali yoğun zamanlarda görmeniz lazım

• walla sıfır arcade alıcaktım. şubatta askere gidicem. Sonra yatıcak konsol. 650 ytl vermektense 390 ytl vermek değermi acep ? karar veremiyorum.Bununda 3 ay garantisi varmış...hiç 3 k vermemiş aynı fiyata olsa garantisi olsa alırdım aslında :D buldum kıllısını arıyorum bende :P
  • peki 3k lı boardlara nasıl bir tamir yöntemi izleniyor servisinizde?kullandığınız yöntem nedir?şu bulduğunuz yöntem ben çalışma alanınızda lehim tabancasından başka bişe görmedim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: aftermath666

peki 3k lı boardlara nasıl bir tamir yöntemi izleniyor servisinizde?kullandığınız yöntem nedir?şu bulduğunuz yöntem ben çalışma alanınızda lehim tabancasından başka bişe görmedim...

Tabiki her tamircinin kendine ait yöntemleri vardı ve bütün bu aşamaları açıklaması mümkün olmayabilir,web sayfamıza gerekli açıklamalar yapılmıştır diye düşünuyorum..
  • aha buLdum aLsammıki
    Ustam taksit varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: churl

aha buLdum aLsammıki
    Ustam taksit varmıdır?

Gittigidiyor üzerinden taksit de yapabiliriz GG nin masraflarını siz karşılarsanız.
  • Sitenize bakmak için girdim , yalnız kopya oyunları görünce direkt kapattım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Sitenize bakmak için girdim , yalnız kopya oyunları görünce direkt kapattım.

site üzerinde kopya oyuna dair hiçbir yazı yoktur zaten herhangi bir fiyat belirtilmemiştir,bunlar orjinal olarak temin edebileceğimiz oyun listesidir
    arasından istedikleriniz varsa adlarını söyleyip fiyat alabilirsiniz birkaç gün içinde getirebiliriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiQelangelo -- 4 Eylül 2008; 20:00:24 >
  • Cry of cyrus çok güzel açıklamış yinede birkaç ayrıntıyıda ortağı olarak ben ekleyeyim

Bütün işlemlerimiz,satışlarımız hemalhemsat.com üzerinden %10 farkla 6-12 ay arası taksitlendirilebilir...

Atölyenin durumuyla ilgili yorumlara gelince bu çok toplanmış bir zaman bazen konsollardan ve aksesuarlarından içerde adım atacak yer bulamıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 4 Eylül 2008; 20:26:45 >
  • Makine henüz 3k görmedi, sanırım sadece kasa'yı alıyorsunuz değil mi ?

İçinden HDD yi alıcam, HDD siz alıyormusunuz. (öylesine soruyorum, eğer 3k verirse diye)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ScRyedd

Makine henüz 3k görmedi, sanırım sadece kasa'yı alıyorsunuz değil mi ?

İçinden HDD yi alıcam, HDD siz alıyormusunuz. (öylesine soruyorum, eğer 3k verirse diye)

Konsol alımı yaparken full paket almaya öncelik veriyoruz
    paket içeriği dışında satış yapılmak istedndiğinde eksik parçaları fiyattan düşüyoruz.
    Not olarak belirteyim son dönemdeki tamir yogunlugu sebebiyle 3klı konsol almayı en azından su sıralar için durdurduk
    iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konsolturk -- 5 Eylül 2008; 0:48:26 >
  • keşke bir de fiyat listesi hazırlasaydınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

keşke bir de fiyat listesi hazırlasaydınız.

Haklısın,en kısa zamanda bir fiyat listesi hazırlayacaz
  • görüntü yok ses var sorununa çözüm buldunuzmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kevinsert

görüntü yok ses var sorununa çözüm buldunuzmu?

Tabiki,tamirini yine 3 ay garantili olarak yapıyoruz
  • Burada benim adım geçmiş

Evet doğrudur.3k verdi nedenini bende anlamadım "şanssızlık" dedim ama Kendileri çok dürüst satıcılar.Öyle olmasa para iadesi yapmazlardı.3K versede para iadesi yaparlar.Böyle dürüst satıcılar görmek çok güzel burada.

Allah(c.c)sizden razı olsun.

Ramazanınız mübarek olsun
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.