Giriş | |
|
|
|
11 Eylül 2008; 15:24:14
|
|
|
benimkinide bilgisayar görmüyor, bir çok usb girişi denedim hepsinde ışığı yanıyor ancak bilgisyarımda çıkmıyor? dün sorunusuz çalışıyordu, bilgisayar üzerinden deneyebileceğim bişeyler varmı acaba şimdiden teşekkürler
|
|
11 Eylül 2008; 15:30:40
|
|
|
Mikrobox 320 gb harici belleği bilgisayarıma bağladım ışığı yandı ama bilgisayarım bölümüne baktığımda gözükmüyor, daha dün gökükürken hemde.. diğer usb girişlerinide denedim bi değişiklik yok, bilgisayarıma takılıyken restart yaptım , başka bi bilgisayarda denedim yinede olmadı ,yapabileceğim bişeyler varsa?? şimdiden teşekkürler
|
|
14 Ekim 2008; 17:41:16
|
|
|
ürününüz nasıl çıktı, memnun musunuz? quote:
Orjinalden alıntı: beyhan44 quote:
Orjinalden alıntı: civalı sokak lambası mikrobox lar hayatımda gördügüm en dandik diskler bir tane 320 lik , bir tane de 250 lik almıştım ikisi de bozuldu kesinlikle ama kesinlikle mikrobox almayın sanırım aynı kutudan smalldisk diye de piyasa sürmüşler Çünkü çok benziyordu mikrobox un yanından bile geçmeyin......................... Bende bugün hepsiburada sitesinde ürünle ilgili güzel yorumları okudum ve sipariş ettim.Keşke daha önce uyarınızı okusaydım.bakalım nasıl bişey..
|
|
26 Ekim 2008; 11:24:07
|
|
|
Arkadaşlar geçen gün Mikrobox 250 gb harici disk aldım. Bilgisayarımda çift işletim sistemi var , XP ve VISTA. Ürün XP de sorunsuz çalışmasına rağmen VISTA yı ilk açtığımda sorunsuz görüyordu fakat benden ürünün driver'ını kurmamı istedi. Bende seçenekler arasında "bu cihaz için bir daha bunu gösterme" olan seçeneği seçtikten sonra Vista altında diski görmemeye başladı. Aygıt Yöneticisine girip disk le ilgili ünlem işaretli gözükenleri kaldırıp tekrar arattığımda her seferinde benden ürün için driver kurmamı istiyor ve çözüm ara seçeneğide işe yaramıyor. Bu seferde ürünün driver cd sini takın diyor.. Driver cd si de yokki normalde otomatik görmesi lazım XP deki gibi... Sonuç şu: http://img76.imageshack.us/my.php?image=66299474ep6.jpg (bir kere daha tıklayınca tam ekran) Ne yapabilirim , lütfen yardım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savate -- 26 Ekim 2008; 11:26:29 >
|
|
26 Ekim 2008; 11:37:56
|
| | | |