Giriş | |
|
|
|
4 Eylül 2008; 13:00:14
|
|
|
arkadaşlar bir tanıdığımın ilanını yazıyorum: SIFIR (10tane var) TAG HEUER CARRERA REPLİKA SAAT, saat su geçirmez, çelik olmasına rağmen hafif bir kasa, PİLSİZ, hareket enerjisiyle çalışıyor, içindeki mekanizmanın fotoğrafını en kısa sürede ekleyeceğim, kronolar ve takvim çalışmaktadır. kronolardan biri 24 saat sisteminde saati gösteriyor, diğeri haftanın günlerini, bir diğeri ise bulunduğunuz ayı gösteriyor. saat çok ama çok ama çoook karizma kendisi bana bir tane hediye etti, çevremde gören eş-dost-arkadaşların hepsi beğendi ve bikaç tane aldılar. ev arkadaşlarımın -benimle aynı saati takmaktan çekinmeyenlerin hepsi- aldı.inanılmaz karizma bir saat. görme imkanınız varsa Tag heuer in kendi sitesinden bakabilirsiniz, yeterli fotografını çektiğimi sanıyorum. fiyat olarak 75tl fotoğraflara tıklayarak büyütebilirsiniz, istanbulda elden almak isteyenler için telefonum 0505 455 8009 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyr@mid -- 4 Eylül 2008; 15:35:44 >
|
|
|
4 Eylül 2008; 13:26:01
|
|
|
O ELİNDEKİ SAAT ORJİNAL HAUER Mİ? ARKADAŞIM. EĞER ORJİNAL SE HEMEN TAK KOLUNA SES ÇIKARMA. ÇÜMKÜ TAG HAUER İSVİÇRENİN ÖNDE GELEN ÜRETİCİLERİNDENDİR. ORJİNAL OLUP OLMADIGINI SAATİN ARKASINDAKI KOD NUMARASINI RESMİ SİTESİNE KOD ARATTIRMAYA YAZ. FİYATI 1000/1500 €
NERDESİN...? • Sevgilim, belki vefa ve merhametin coşar da, kapıyı açarsın; "Orada, ne bekliyorsun kalk, içeri gir!" diye seslenirsin ümidiyle ben senin kapında oturmuş bekliyorum. • Benzim safran gibi sarardı. Boynum büküldü, çenem düştü. Beden mezarında sıkıştım kaldım. Ey rühu darlıktan kurtaran, rahata kavuşturan! Gel, beni benden, beni bedenden kurtar! • Can bahçesi, sonbahara benzeyen ayrılık gamı ile, hazan gibi sarardı, soldu. Senin baharın ne zaman gelecek de, beni yeşertecek, hayata kavuşturacak? • Sen Hızır'ın çeşmesisin, sen bir kevsersin, ab-ı hayattan bile hoşsun. Senin ayrılık ateşinle yanıp duran ancak benim, neden beni sevmiyorsun? • Senin sevgin can gibi gizlidir. Sevgi mührünün de eseri, izi yoktur. Böyle oldugu halde, neden gönlüme mühürünü bastın; izler, nakışlar bıraktın? Neden kendini bana böyle sevdirdin?
|
|
|
|
|
4 Eylül 2008; 13:35:07
|
|
|
bak benim kolumdada bunun siyah kadranlısı var. sana tavsiyem satma.
Ekteki dosya (1)
NERDESİN...? • Sevgilim, belki vefa ve merhametin coşar da, kapıyı açarsın; "Orada, ne bekliyorsun kalk, içeri gir!" diye seslenirsin ümidiyle ben senin kapında oturmuş bekliyorum. • Benzim safran gibi sarardı. Boynum büküldü, çenem düştü. Beden mezarında sıkıştım kaldım. Ey rühu darlıktan kurtaran, rahata kavuşturan! Gel, beni benden, beni bedenden kurtar! • Can bahçesi, sonbahara benzeyen ayrılık gamı ile, hazan gibi sarardı, soldu. Senin baharın ne zaman gelecek de, beni yeşertecek, hayata kavuşturacak? • Sen Hızır'ın çeşmesisin, sen bir kevsersin, ab-ı hayattan bile hoşsun. Senin ayrılık ateşinle yanıp duran ancak benim, neden beni sevmiyorsun? • Senin sevgin can gibi gizlidir. Sevgi mührünün de eseri, izi yoktur. Böyle oldugu halde, neden gönlüme mühürünü bastın; izler, nakışlar bıraktın? Neden kendini bana böyle sevdirdin?
|
|
|
|
|
4 Eylül 2008; 13:35:10
|
|
|
hocam sanırım yanlış okudun; replikası elimdeki, yoksa tr satış fiyatı 4.657 tl imiş. keşke orjinal olsa :) bu tanıdığım replika saat alıp-satıyor, genelde arap ülkelerine ve rusyaya satıyormuş. yoksa ben de biliyorum TAG heuer i, kendisi f1 in resmi kronometresiydi eskiden, bilmiyorum hala öylemi. tr de alabileceğiniz linkler (hem de slikon kayışla bu fiyata ) sanırım ürünlerin bire bir aynı http://www.delmaresaat.com/product_info.php?products_id=612&osCsid=a48c66c3b68b6cb48100623ddc1c6c1b zaten kolumdakini satmıyorum arkadaşlar, tanıdık ikinci el sayfasına bakınırken görüp, ilan açmamı istedi.saygılar büyüyünce orjinalini alacağım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pyr@mid -- 4 Eylül 2008; 13:34:51 >
|
|
|
4 Eylül 2008; 13:43:27
|
|
|
peki bi saatin replika oldugu göz ile nasıl anlarız bi bilgin varmı bu konuda.
|
|
|
|
|
4 Eylül 2008; 13:54:07
|
|
|
zerogs ben de onu diyorum, eğer aynı saatse yuh oha çüş falan diyorum.bunu da şuradan çıkarıyorum; sirkecide bir gözlükçü tanıdığım var, çinden 4-5$ a getirdiği gözlük çerçevelerine yine 5-10$ lık camları takıp dükkanlara ve aracılara 30-50$ a veriyor, onlar da 60-70$ magazalara satıyor, oradan da sizler bizler 100-200$ a alıyoruz.yani bendeki saatin 75tl, sitedekinin 225tl olmaşına hiç şaşırmam.faiş kazançlar oluyor.tabii kimsenin günahına girmeyim belki farklı bir kalitedir ama tanıdık da toptan olarak 50$a falan satıyormuş (onun yalancısıyım :) #gece# hocam nette "how i can validate my tag heuer with serial number" yazdım, çıkan sonuçlarda çok bişey bulamadım.fakat tag heuerin resmi sitesinde bu saati bradcim tanıtıyor (brad pit :) yani bendekinin orjinal olmadığını anlamak için çok nedenim var; tanıdık o kadar sevmez beni , adamın işi replika , ben o kadar etmem :) saygılar
|
utkuzu
İkinci el mesajı:48
Katılım zamanı: 6 Mart 2005; Şehir: İzmir Durum: Forumda değil
|
 |
|
4 Eylül 2008; 15:30:34
|
|
|
pm attım
|
|
4 Eylül 2008; 15:36:23
|
|
|
gece bi saatin replilka olup olmadığını forumda aratıp bilgileri araştırıp öğrenebilirsin. eta mekanizmalı saatler vs.. bunların orjinalliği çok zor anlaşılıyor diye bilgim var. yani her önüne gelen anlayamaz.ama bu fiyat aralığında genelde anlaşılıyor replika olduğu çünkü belli başlı hatalar göze çarpıyor diye okumuştum. forumda detaylı bilgiler mevcut. konuyu açan arkadaşta çok yardımcı oluyor bilgi vermede.saygılar
Her Zaman belirli bir düşüncede olma, hayallerini ve hedeflerini yüksek tut ve elinden geldiğince gayret etmeye çalış, sonucunda başarılı olacaksın bunu sakın UNUTMA .Ayrıca kalbini temiz tut ALLAH Her zaman sana yardım eder.
|
|
|
|
|
4 Eylül 2008; 15:38:04
|
|
|
cevapladım hocam
|
|
|
4 Eylül 2008; 15:47:10
|
|
|
arkadaşlar sanırım yanlış anlaşılıyor; bu üründen 10 adet ve sıfır olarak mevcut elimde.istediğim dakika alabilrim yani tanıdıktan :) detaylı foto isteyenlere çekebilirim ama macro lensim yok, olan varsa macro zoom satsın bana :) saygılar
|
|
|
10 Eylül 2008; 18:36:54
|
|
|
up up!
|
TAG Heuer
İkinci el mesajı:781
Katılım zamanı: 9 Nisan 2003; Şehir: İstanbul,Kadıköy Durum: Forumda değil