Ram ve disk Takılması Kullanıcı tarafından hasar verilmediği sürece vida oynamasına garanti dışı gibi bir işlem alınmaz. Olaki Takılcak durumda Ram yuvasına slotlara zarar verilirse garanti dışıdır.
bende de 3000 n100 modeli var, ilk başta 1gb ram vardı bende sonradan gidip üstüne tekrar Kingston 1gb ddr2 667mhz notebook ram i aldım gayet te performansta fark ettiriyor ram takılması almanı öneririm
teşekkürler, 1 tane sipariş verdim umarım yarın elimde olur. Takınca sorunu ortadan kaldırırmı bilemiyorum ama düzelirse buraya yazarım. Unutmadan belirteyim dün iyicene sıkıntıyı takip ettim. Filmi seyrederken birden takılma, işlemciler %100 oluyor ve yüksek bir sesle sanırsam fanlar çalışmaya başlıyor. 3-4 markadan virüs temizleme işlemi yaptım ama herhangi bir sıkıntı bulamadı. kafayı yiyeceğim....
benim laptopumdaki slotlarda 512mb+512mb iki tane ram var... ben 1 tane 1gb ram alıp toplamda 1556 mb gibi birşey oluyor :) öyle kullansam da performans farkeder mi :)
benim laptopumdaki slotlarda 512mb+512mb iki tane ram var... ben 1 tane 1gb ram alıp toplamda 1556 mb gibi birşey oluyor :) öyle kullansam da performans farkeder mi :)