Şimdi Ara

...:::BIKTIM BU SORUNLA DEBELEŞMEKTEN EY ATİ:::...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorun aşağıda varsa yaşayan ve u sorunu çözen burada bizimle paylaşırsa şimdidedn çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s333 -- 4 Eylül 2008; 1:45:32 >

• Ekran kartın ile ilgili problemin var anladıgım kadarıyla format at veya sistemin vistayı destekliyomu kontrl et ekran kartının sürücünü falan kaldır tekrar kur..
  • denedim ama olmadı yani vista 64 sistem hotfix bile kurdum core hızlarına ellemedim ama nafile yinede olmuyo nedir ya
  • atikmdag.sys diye googledan arat birçok karşılaşan var çözüm yollarına bak
  • kartta oc varsa (ki imzandan anladığım kadarıyla var) geri al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer_Sam -- 4 Eylül 2008; 2:56:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: daemonica

kartta oc varsa (ki imzandan anladığım kadarıyla var) geri al.

Kartta o.c yok gibi, Vista x64 te biraz zor o.c yapmak.

Ayrıca bende Vista x64 kullanıyorum. Sitesinden Windows Vista x64'ü seçip yükledim driveri. Hotfix felan yüklemedim yani, birde böyle dene istersen.
  • ati tool yuklumu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni Şu Dertten Kurtarin LüTfeN
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • benim kartımdada cıkıyo bu sorun asırı oc yapınca cıkıyo sadece sizdede oledir büyük ihtimal
  • atitool yüklü biraz araştırdım şunları buldum aeroyu kapatın falan vista updateleri vardı indirdim sisteminize uygun değildir falan dedi aeroyu kapattım bioshock denetim hata almadım ama vista zaten oyuna girerken aeroyu otomatik kapatmıyo mu sizde deneyin isterseniz yorumları burdan paylaşırız ve bu sorundan müzdarip baya insan var sanırım ama tahminim sorun donanımsallıktan öte yazılımsal
  • Aero kapanmıyor oyunlarda. Aynı sorunu bende arada bir yaşıyorum, bana oyun esnasında sadece 1 kere oldu, masaüstünde birkaç kez başıma geldi. Bu sırf atiye özgüde değil, nvidia da da oluyormuş böyle şeyler. Sürücülerle ilgili bir durum bana kalırsa.
  • servislik bir durum yoktur değil mi şuana kadar çıkan sonuç böyle sanki
  • atikmdag in su anda cozumu yok.yabanci forumlarda yazilan herkes kartini degistirmis
  • bu arada imzamızda kural dışıymış öğrendiğimiz iyi oldu
  • Aynı durum benim kartta da (G92-8800GTS) oluyor arada bir. Ben hala her iki üreticinin driver özürlü olduğunu düşünüyorum !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel.The.Heart -- 4 Eylül 2008; 8:54:13 >
  • Nedir bu sorunlardan çektiğimiz ya şöyle sorunsuz bişey gelmiyo.
  • bende de formatsız vista64 te 1 kere crysis te olmuştu. veryhigh da direk aksiyon içindeyken. takıldı kaldı sonrada bu uyarı
  • tamamen driver sorunları çakışmalar aero ile
  • Kart İade Etceksiniz..Driver'la Alakalı Bir Sorun Değil..Kartta Bir Sorun Var...

garantiyede Durumu Açık Hiza Edin yoksa Geri Yollarlar..
  • Benim 9600 XT de zaman zaman oluyor. Cift monitor kullanmaya basladiktan sonra oldu. Tahmnimce isinma yada asiri yukleme sonucu oluyor. Karti degistiricek bir sorun olarak gormedim zira hem nadiren oluyor hemde calismasi ile ilgili bir sıkıntı yok.
  • bugün kartı götürcem vatanda arkadaşım var bakalım burdan yazarım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.