İnternetim gayet güzel çalışıyordu. Bir anda bütün downloadlar durdu. MSN Messenger kapandı. İnternet sayfaları açılmadı.
Sonra bilgisayarımı kapadım, restart attım.
Bilgisayarı açtığımda ekranın sağ alt köşesinde çıkan internet göstergesi üzerinde sarı üzerine bir ünlem vardı. Hatayı onar dediğimde bilgisayarın bir ip'si yok diyor. MSN'i onar deyincede ağ birşeylerinde hata veriyor.
Acaba sorun PC'de mi internette mi dedim. İlk aptallık ettim direk TTNet'i aradım. Sorun sizde dediler. Sonra Playstation'dan denedim. İnternet mis gibi çalışıyor.
Şimdi ise İnternetli Güvenli Mod'da açtım bilgisayarı. Gayet normal çalışıyor bu şekilde internet ancak normal modda. Modemi PC'ye bağlayan kabloyu taktığım anda oo hatayı görüyorum. Sınırlı ağ ya da ağ yok gibi birşey.
Ramazan günü yardımcı olan arkadaşlardan Allah razı olsun.
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol. Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol. Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol. Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol. Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol. Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol. Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol. Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol. Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
Normal olarak XP'yi açtım. Bir açtım firefox'u tak internet çalışıyor.. Çok Dua ettim kabul oldu heralde...
Bu arada sorunum yukarıdaki linkteki arkadaşlar ile aynıydı. Biri birgün bu sorunu yaşarsa yukardaki gibi çözebilir.