Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
2 günde 3gb kota

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> 2 günde 3gb kota Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
lefkelim

4 Eylül 2008; 0:31:38 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

yardımcı olursanız sevinirim.Bugün ayın 4ü ve kota 3gb oldu.Ne film indirdim,ne şarkı indirdim nede video syrettim.Sadece haber sitesine girdim.Ufak kızım 1,2 flaş oyun oynadı.Bugün hemen hemen hiç bilgisayarı açmadım.saat 2,de 1,75 gb iken saat 9 da 2,85 oldu. ortak kullanım yok.Varsa nasıl anlarım veya virüs'se nasıl temizlerim.Bilg. bit defender kurulu yeterli mi? yardımlarınız için teşekkürler

Superdeve

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

4 Eylül 2008; 0:43:48 

Büyük ihtimalle virüs bulaşmış. İmzamda Avira Premium Security Suite 3 aylık kampanyası var. Programı ve lisansı indirin. Bitdefender ı kaldırıp bu programı kurun. Ayrıca aşağıdaki linkten SuperAntiSpyware'ı indirip kurun. Bu arada TTnete telefon etmenizi öneririm. Onlardan da sorun olabilir.

http://rapidshare.com/files/138576936/SuperAntiSpywarePro.rar

Bir sorun olursa PM atman yeterli.

"Yabancı bir devletin koruyup kollayıcılığını kabul etmek, insanlık vasıflarından yoksunluğu, güçsüzlük ve miskinliği itiraftan başka bir şey değildir. Gerçekten de bu seviyesizliğe düşmemiş olanların, isteyerek başlarına bir yabancı efendi getirmelerine asla ihtimal verilemez. Halbuki, Türk'ün haysiyeti, gururu ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür. Böyle bir millet esir yaşamaktansa yok olsun daha iyidir!..O halde, ya istiklal ya ölüm!".
Mustafa Kemal Atatürk
ozan387

4 Eylül 2008; 11:43:51 

Arkadaşım bence wireless'tan sömüyorlar.

Wireless modemin var ise şifre koymayı dene ama Superdeve arkadaşımızın dediği gibi virüs olabilir ama bir virüsün bu kadar download yapacağını sanmıyorum.

elektronik__manyak

5 Eylül 2008; 3:56:19 

birkaç arkadaştada aynı sorun var sanırım tt net kotaları şişirmeye çalışıyor böylece kullanıcıları sınırsıza geçmeye zorlayacak herhalde

ASUS 400W PSP KASA ASUS P5LD2SE ANAKART CORE2DUO 1.8 ISLEMCI 4*1GB KINGSTON RAM 320*2 WD + 250 WD HDD ASUS EAX1650 512-HP-1024MB EKRANKARTI AVERTV A700 DVB-S ASUS 1814BLTDVDRW LG DVDRW PHILIPS 20'' LCD MONİTÖR SONY STRDG500 EV AMFİSİ 600W 8'' LCD TV VESTEL DVD PLAYER ARTİES RT 205+WUS300 2*50W SUBWOOFER
lefkelim

7 Eylül 2008; 1:48:54 

evet üst kattaki komşu çekiyormuş kotaları yakalandı sonunda

cok_yasa_kamil

Sisteme Gözat

7 Eylül 2008; 1:59:06 

quote:

Orjinalden alıntı: lefkelim

evet üst kattaki komşu çekiyormuş kotaları yakalandı sonunda

nasıl bildiniz?

------------------------------------www.dahianlamındakideayrıyazılır.com------------------------------------
F klavye ve Uyduruk Q Türçe klavye karşılaştırması için tıklayın
eski kullanıcı adım: exxxplorer ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• Dh 2006 Üyeleri
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> 2 günde 3gb kota Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cebit 2008: ArtWin.Net Yazılım Standı
ArtWin.Net yazlımdan Sedat Bey bizleri ürünleri hakkında bilgilendiriyor.
Cebit 2008: Turksat KabloTV Dijital Yayın!
Kablo TV üzerinden HDTV yayınları geliyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar