yardımcı olursanız sevinirim.Bugün ayın 4ü ve kota 3gb oldu.Ne film indirdim,ne şarkı indirdim nede video syrettim.Sadece haber sitesine girdim.Ufak kızım 1,2 flaş oyun oynadı.Bugün hemen hemen hiç bilgisayarı açmadım.saat 2,de 1,75 gb iken saat 9 da 2,85 oldu. ortak kullanım yok.Varsa nasıl anlarım veya virüs'se nasıl temizlerim.Bilg. bit defender kurulu yeterli mi? yardımlarınız için teşekkürler
Büyük ihtimalle virüs bulaşmış. İmzamda Avira Premium Security Suite 3 aylık kampanyası var. Programı ve lisansı indirin. Bitdefender ı kaldırıp bu programı kurun. Ayrıca aşağıdaki linkten SuperAntiSpyware'ı indirip kurun. Bu arada TTnete telefon etmenizi öneririm. Onlardan da sorun olabilir.
"Yabancı bir devletin koruyup kollayıcılığını kabul etmek, insanlık vasıflarından yoksunluğu, güçsüzlük ve miskinliği itiraftan başka bir şey değildir. Gerçekten de bu seviyesizliğe düşmemiş olanların, isteyerek başlarına bir yabancı efendi getirmelerine asla ihtimal verilemez. Halbuki, Türk'ün haysiyeti, gururu ve kabiliyeti çok yüksek ve büyüktür. Böyle bir millet esir yaşamaktansa yok olsun daha iyidir!..O halde, ya istiklal ya ölüm!".
Wireless modemin var ise şifre koymayı dene ama Superdeve arkadaşımızın dediği gibi virüs olabilir ama bir virüsün bu kadar download yapacağını sanmıyorum.
birkaç arkadaştada aynı sorun var sanırım tt net kotaları şişirmeye çalışıyor böylece kullanıcıları sınırsıza geçmeye zorlayacak herhalde
ASUS 400W PSP KASA ASUS P5LD2SE ANAKART CORE2DUO 1.8 ISLEMCI 4*1GB KINGSTON RAM 320*2 WD + 250 WD HDD ASUS EAX1650 512-HP-1024MB EKRANKARTI AVERTV A700 DVB-S ASUS 1814BLTDVDRW LG DVDRW PHILIPS 20'' LCD MONİTÖR SONY STRDG500 EV AMFİSİ 600W 8'' LCD TV VESTEL DVD PLAYER ARTİES RT 205+WUS300 2*50W SUBWOOFER