Giriş | |
|
|
|
3 Eylül 2008; 22:16:03
|
|
|
kasanın daha çok işi var yapılacak, yeniden boya, uv takviye,kabloların düzenlenmesi falan... başlangıç olarak bu videoyu vereyim dedim ilerledikçe eklerim foto... ön ve arka fanlar sese duyarlı hale getirildi vu-meter eklendi ufak bi bora yazısı eklendi kasa yan kapağı kesildi ve plexi değiştirildi... ELEKTRONİK KONUSUNDA YARDIMLARINI ESİRGEMEYEN NECOINSIDE KADEŞİME DE SONSUZ TEŞEKKÜRLER... (az uğraştırmadım bu nasıl yapılır, nereye bağlanır, direnç mi bağlicam o ne die) grafik lcd ekrana masaüstü standı plexi ile;) ufak bi kaza sonrasında boyamak zorunda kaldığım logitech s510 klavyem (zorunlu mod) bu da evde boş otururken can sıkıntısından yaptığım ufak bi plexi işleme örneği;) (cep telle çekildi o ara fot. makinası yoktu elimde)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squall144 -- 4 Eylül 2008; 21:56:30 >
|
|
4 Eylül 2008; 1:16:05
|
|
|
hocam öncelikle eline sağlık. bu lcd işini nası yapıosunuz??
|
|
|
4 Eylül 2008; 1:41:10
|
|
|
valla çok güzel açıklamış işi ama aklıma takılan bi kaç şey var 1-bnde notebook var ona böle bişi yapma şansım varmı?? 2-varsa eğer siz o kabloyu nereye takıyosunuz??
|
|
|
4 Eylül 2008; 1:46:42
|
|
|
eski yazıcıların kullandığı ltp porta takılıo, sanırım laptop da ltp port yok bu lcdleri usb üzerinden de bağlayabiliyorsun ama baya karışık bi iş pic falan bilmek gerekiyor sanırım... bu lcd yi yapması kolay dediğim gibi, kendin yaparsın bi tane. bi tanede ltb to usb arayüz kartı alırsın (forumda bi arkadaş satıyodu) o şekilde laptop da kullanabilirsin...
|
|
4 Eylül 2008; 1:51:20
|
|
|
cevabın için teşk. dostum...bi araştırıyım onu...
|
|
|
4 Eylül 2008; 1:52:15
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: ultraslan911 cevabın için teşk. dostum...bi araştırıyım onu... reca ederim
|
|
4 Eylül 2008; 16:04:50
|
|
|
gerçekden güzel duruyor, tebrikler
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
|
|
|
|
|
4 Eylül 2008; 17:41:44
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: BODYGUARDS gerçekden güzel duruyor, tebrikler teşekkürler;)
|
|
4 Eylül 2008; 18:25:55
|
|
|
en sonunda DH halkı ile paylaştın demek modunu (: ben zaten canlı olarak biliyorum her yönünü ama içindeki yazıyı ön tarafı felan da resimleyeydin.. youtube videosu herkesde açılmayabilir( biliyorsun benim pc seçiyor videoları. ) devamı gelecek tabi bundan kuşkum yok (: inş psp ekranını da bi şark köşesine yerleştirecez..
|
|
|
4 Eylül 2008; 21:46:51
|
|
|
kazıdıgın araba harbiden guzel olmus.fabrikadan cıksa bu kadar guzel olamazdı
|
|
4 Eylül 2008; 22:03:28
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: necoinside en sonunda DH halkı ile paylaştın demek modunu (: ben zaten canlı olarak biliyorum her yönünü ama içindeki yazıyı ön tarafı felan da resimleyeydin.. youtube videosu herkesde açılmayabilir( biliyorsun benim pc seçiyor videoları. ) devamı gelecek tabi bundan kuşkum yok (: inş psp ekranını da bi şark köşesine yerleştirecez.. ewt paylaştım wala;) seni mi kıracam ekledim iki tane foto... ewt psp ekranıda olursa yeme yanında yat yani:):)
|
|
4 Eylül 2008; 22:12:33
|
|
|
quote:
Orjinalden alıntı: akakivanc kazıdıgın araba harbiden guzel olmus.fabrikadan cıksa bu kadar guzel olamazdı teşekkürler yorumun için...
|
|
5 Eylül 2008; 0:04:25
|
|
|
Nazar değmesin işallah ,emeğinize sağlık çok şık olmuş. birşey sorucam sese duyarlı fanları nereden aldınız acaba ? bendede armor+ var bende ufaktan modlara başlamaya düşünüyorum fanlar çok hoşuma gitti.
|
|
5 Eylül 2008; 0:06:07
|
|
|
sese duyarlı fan ne yazıkki piyasada bulunmuyor.. kendin imal etmen gerek..
|
|
|
5 Eylül 2008; 0:13:18
|
| | | |