merhaba arkadasla ben yazıcı alıcam.daha cok siyah beyaz kullanıcağım için renkli baskısının cok ekstra olmasına gerek yok.kartuş dolumu kolay ve ucuz olan,kolay bulunan bi yazıcı tavsiye eder misiniz?fiyatı da 100 ytl yi gecmesin lütfen simdiden tşkler
bu sadece siyah ve tonerli. tabi lazer olduğu için daha uzun kullanımlık. renkli hiç yazmayacaksanız bunu alın. ama renkli ve dolum kartuş kullanacaksanız piyasada en ucuz ve iyi dolum hp ürünlerinde oluyor.
özellikle epsondan uzak durun çünkü birçok modelin kartuşları tek seferlik ve doluma müsade etmiyor.
öncelikle ilgilendiğiniz için tşkkr ederim hepinize... aslında ben de arastırdığımda samsung uygun görmüştüm ama sonra electroworld de bakarken cok fonksiyonlu yazıcılar gördüm ve beni cezbetti acıkcası.fakat daha önce yazıcı kullanmadığım için onların aylık kartuş masrafı ne kadar olur onu bilmiorum.mesela fotoğraf basarım belki diye düşündüm ama onlar da kartuşu sömüryormuş adeta.sürekli kartuş derdiyle de uğrasmak ve astarının yüzünden pahalıya gelmesini istemiyorum.