Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: HOTMAIL ŞİFRESİ ÇALINDIGIN DA YAPILMASI GEREKENLER.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Cevap: HOTMAIL ŞİFRESİ ÇALINDIGIN DA YAPILMASI GEREKENLER. Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 4 5 6 [7] 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
by.manevra

14 Ağustos 2007; 12:58:30 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Hello Atakan,

Thank you for writing to Windows Live ID Technical Support. This is Salie and I understand that you need help regaining access to your ---------------@hotmail.com account, as you suspect someone has compromised it. I know how important it is to resolve your concern and I am here to provide the assistance you need today.

Atakan, I would like to help you regain access right away, but because we value our members’ security and privacy, we will need your cooperation in verifying the account ownership. When we receive and verify the necessary information, we can give you the link that will allow you to reset your password. Please provide the following completely and accurately:

1. Your Windows Live ID or the account you are having problems with
2. Your First and Last Names
3. Date of Birth (Month/Date/Year)
4. Country or Region
5. State (if applicable)
6. Zip or Postal Code
7. Your IP address. List the IP addresses from each computer that you use to access your account. You can go to http://www.whatismyip.com to find this information. The numbers that appear at the top of this page will be your IP address.
8. Answer to your Secret Question (if applicable)
9. Alternate email address associated with the account (if applicable)
10. Your Internet Service Provider. An ISP is a company that provides an end user with a connection to the Internet and other similar services, such as e-mail. Examples include MSNIA, EarthLink, and Comcast.
11. Last date and time you successfully signed in

For Windows Live Hotmail or MSN Hotmail customers

12. Any folders you created (aside from the default folders)
13. Contacts in your address book (please include the e-mail address)
14. Subjects of any old mail that is in your Inbox or mail folders

For Windows Live Messenger or MSN Messenger customers

15. A list of Contacts in your buddy list (please include the e-mail address)
16. Your Windows Live Messenger or MSN Messenger Nickname (your Messenger display name)

Your patience and cooperation on this matter are greatly appreciated. We look forward to your reply.

Sincerely,

Salie
Windows Live ID Technical Support

If you are currently located in United States, find out how easy all-in-one PC care can be with the 90-day free trial of Windows Live OneCare. To get started, paste this link in your browser: http://www.windowsonecare.com/?sc_cid=SPT_ppt

dostum böyle bir mesaj geldi yardımcı olurmusunuz biraz ne olur mail adresimi geri almam gerek..

MaviAteş
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Ağustos 2007; 14:15:08 

1. Çalınan eposta adresin
2. Adın ve soyadın
3. Doğum tarihin (Ay/Gün/Yıl)
4. Ülke
5. Şehir
6. Posta kodu
7. IP adresin. http://www.whatismyip.com adresinden öğrenebilirsin
8. Eski gizli sorun ve cevabın (if applicable)
9. İkincil eposta adresin (if applicable)
10. İnternet servis sağlayıcın. Burya TTnet,Smile,Superonline ya da KabloNet gibi servis sağlayıcılardan uygun olanını seçin.
11. Yaptığınız en son başarılı girişin tarihi

Eposta kullanıyorsanız bu soruları yanıtlayın

12. Varsayılan dizinlerden (Gelen kutusu,önemsiz,taslak) başka kişisel bir dizin oluşturdunuz mu?
13. Adres defterinizden bir kaç kişinin bilgisi(Eposta adresi içersin) (Arasıra eposta gönderdiğiniz kişilerden birileri mutlaka bu listededir.)
14. Size gelen epostalardan birkaç tanesinin başlığını yazın.

Messenger kullanıyorsanız bu soruları cevaplayın.

15. Kişi listenizden bir kaç kişiyi söyleyin (Eposta adresini ekleyin)
16. Messenger yazılımında kullandığınız ekran ismini, diğerlerinin sizi gördüğü ismi söyleyin.
by.manevra

14 Ağustos 2007; 14:33:22 

çok teşekkür ederim

mlke

14 Ağustos 2007; 15:55:47 

Şifrenin çalınmaması için yapılması gerekenlerde bir kaç arkadaş otomatik giriş yapmayın demiş.Bunun gerçeklik payı nedir?Kendi bilgisayarımda msn devamlı 'parolamı anımsa' konumunda duruyor.Şifremi sürekli girmediğim için de Keylogger klavye hareketinden şifreyi yakalayamıyor.Otomatik giriş daha faydalı olmaz mı bu durumda?Ya da şöyle sorayım otomatik girişin ne gibi bir eksisi var?
Ayrıca şiddetle ekran klavyesi kullanmanızı öneriyorum.Bilgisayarımda Keylogger var mı yok mu bilmiyorum ama her türlü şifremi , tc kimlik numaramı bile ekran klavyesiyle giriyorum..Bu arada bilgisayarda keylogger olup olmadığını öğrenebiliyor muyuz antivirüs programlarıyla falan?

by.manevra

14 Ağustos 2007; 16:02:03 

dostum benim sözlük düzgünçevirmiyo en çok sevdiğim öğretmen nasıl yazılır

MaviAteş
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

14 Ağustos 2007; 16:33:09 

quote:

Orjinalden alıntı: mlke

Şifrenin çalınmaması için yapılması gerekenlerde bir kaç arkadaş otomatik giriş yapmayın demiş.Bunun gerçeklik payı nedir?Kendi bilgisayarımda msn devamlı 'parolamı anımsa' konumunda duruyor.Şifremi sürekli girmediğim için de Keylogger klavye hareketinden şifreyi yakalayamıyor.Otomatik giriş daha faydalı olmaz mı bu durumda?Ya da şöyle sorayım otomatik girişin ne gibi bir eksisi var?
Ayrıca şiddetle ekran klavyesi kullanmanızı öneriyorum.Bilgisayarımda Keylogger var mı yok mu bilmiyorum ama her türlü şifremi , tc kimlik numaramı bile ekran klavyesiyle giriyorum..Bu arada bilgisayarda keylogger olup olmadığını öğrenebiliyor muyuz antivirüs programlarıyla falan?

Bilgisayarınıza bulaşacak olan bir trojanın içinde kayıtlı şifreleride okuyup sahibine göndermek gibi bir özelliği olacaktır. Bu sebeple bir eksi yönü var.
Ancak bilgisayarınızı korumaya özen gösteriyorsanız yani girdiğiniz web sitelerine dikkat ediyorsanız, yetişkinlere özel ve yasa dışı işler çeviren sitelere girmiyorsanız bence pek sorun yok.

@by.manevra İngilizce'den Türkçe'ye özellikle teknik konularda çeviri yapabiliyorum ama şimdi bunu çeviremeyeceğim galiba. :))
Yardım edecek bir arkadaş vardır mutlaka. Olmazsa Konu dışına bir konu açarak yardım isteyin.

Şimdi hotmail'e kaydol dedikten sonra adres satırındaki tr-tr 'yi en-us yaparak kaydolma sayfasını ingilizce olarak açtıktan sonra gizli sorulara baktım.
Favorite teacher

olarak yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviAteş -- 14 Ağustos 2007; 16:43:37 >
mlke

14 Ağustos 2007; 16:46:05 

quote:

Orjinalden alıntı: MaviAteş

Bilgisayarınıza bulaşacak olan bir trojanın içinde kayıtlı şifreleride okuyup sahibine göndermek gibi bir özelliği olacaktır. Bu sebeple bir eksi yönü var.
Ancak bilgisayarınızı korumaya özen gösteriyorsanız yani girdiğiniz web sitelerine dikkat ediyorsanız, yetişkinlere özel ve yasa dışı işler çeviren sitelere girmiyorsanız bence pek sorun yok.

Cevabın için teşekkürler..

javaopera

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

14 Ağustos 2007; 20:01:06 

hangi adrese cevaplari gönderiyoruz ?
bana söyle bir adres geldi : LV_ID.WNLV.NA.US.EN.SYK.MNL.TS.T01.SPT.00.EM@css.one.microsoft.com

yanitla işe yaramiyor

HP Pav. DV6299 1
Asus A6jc notebook 2

MaviAteş
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

15 Ağustos 2007; 0:29:18 

quote:

Orjinalden alıntı: javaopera

hangi adrese cevaplari gönderiyoruz ?
bana söyle bir adres geldi : LV_ID.WNLV.NA.US.EN.SYK.MNL.TS.T01.SPT.00.EM@css.one.microsoft.com

yanitla işe yaramiyor

Benim saatlerimi harcayıp hazırladığım bu konunun ilk iletisini 5 dakikanızı harcayıp okusaydınız, orada yazıyordu.
by.manevra

15 Ağustos 2007; 16:31:38 

çok saol

b5t7

19 Ağustos 2007; 15:45:28 

yaa ben msnimi geri aldm arkdşlar bu yöntemden şaşmayn teskrler mvatş:

:(
Saydam

Sisteme Gözat

20 Ağustos 2007; 18:29:31 

yillardir yapiyorum bunu

emegine saglik

Alfredo

20 Ağustos 2007; 22:48:09 

Çalışma için teşekkür ederiz.

Merakım formu doldurup gönderdim. Bana yanıt ne zaman geleceği bilgisi verilmemiş. Örneğin, 10dk için amabazen hemen olabiliyor veya 1 gün sonra gibi....

Şu an yanıt bekliyorum ama daha sonra gelececk bir yanıt mı bu?

Alfredo

23 Ağustos 2007; 12:33:04 

gelen maili yanıtladığımda,

Bir veya daha fazla adres doğru e-posta biçiminde değil veya kişi listenizdeki bir grupla eşleşmiyor. (Lütfen şu biçimi kullanın: ad@example.com).
Geçersiz e-posta adresleri: "lv_?d.wnlv.na.us.en.syk.mnl.ts.t01.spt.00.em@css.one.microsoft.com".

hatayı veriyor.

narsess

26 Ağustos 2007; 8:49:58 

teşekkür

qokceR_!sT

28 Ağustos 2007; 2:06:36 

eyw. dostum saoLAsın..
NOAGANOSİE
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Ağustos 2007; 2:26:01 

teşekkürler...
MavimsiDünya

28 Ağustos 2007; 11:12:20 

çok güzel topic ellerine sağlık

Ay tutulduğunda Kurtadam olan adam

Qcu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git