Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Hotmail Şifreniz Çalındıgında yapacaklarınız ve Hotmailinizi Çaldırmamak.

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: aytekoutt
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Cevap: Hotmail Şifreniz Çalındıgında yapacaklarınız ve Hotmailinizi Çaldırmamak. Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6 7 8   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
eda_y

6 Ağustos 2006; 13:37:27 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

benim msn adresim çalındığında kendime parola sıfırlama maili göndermiştim. ama hiçbir mail adresime bu mail gelmedi. şifremi geri aldıktan sonra ikinci mail adresime bakmak istedim ancak öyle bir bölüm bulamadım hesap ayarlarında. ama mutlaka kullandığım mail adreslerinden birini yazmışımdır hesap alırken. nedense bana sıfırlama maili gelmedi. mail adresini değiştirme gibi bi ihtimal söz konusu olabilir mi??

S_E_V_G_İ_Y_L_E K_A_L_I_N
.Uqu®.

8 Ağustos 2006; 10:10:46 

Gerçekten Sağol

Biz Türkler, bütün tarihimiz boyunca hürriyet ve istiklâle timsal olmuş bir milletiz.
[M.Kemal Atatürk]
akrep
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Ağustos 2006; 10:27:39 

ellerınıze sağlık....
MaviAteş
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

8 Ağustos 2006; 11:35:13 

quote:

Orjinalden alıntı: eda_y

benim msn adresim çalındığında kendime parola sıfırlama maili göndermiştim. ama hiçbir mail adresime bu mail gelmedi. şifremi geri aldıktan sonra ikinci mail adresime bakmak istedim ancak öyle bir bölüm bulamadım hesap ayarlarında. ama mutlaka kullandığım mail adreslerinden birini yazmışımdır hesap alırken. nedense bana sıfırlama maili gelmedi. mail adresini değiştirme gibi bi ihtimal söz konusu olabilir mi??

ilk iletime bakarsan, görebilirsin.

www.passport.net sitesinden oturum actıgın zaman bunu yapabilirsin.
prenss_1118

10 Ağustos 2006; 18:16:56 

the best özellikle keyloger makalen

CPU:INTEL CORE 2 DUO E6420@3000 MHZ(Dual Core 2*2 Mb Cache) ANAKART:GIGABYTE GA-P35C-DS3R (rev. 2.1)Express Chipset,64bit Ready with Intel® EM64T,Gigabit lan 1000mb/s C.I.A. 2,
M.I.B. 2,R.G.B,Xpress Recovery 2,Intel® High Definition Audio 8 Kanal, i-Cool High DRR2 and DDR3 Support Overclock Settings
RAM:1 Gb Kingston DDR2 800+1 Gb Kingston DDR2 800
EKRAN KARTI:SAPPHIRE ATI X550 512 Mb PCI EXPRESS 16
MONİTÖR:PHILIPS 107 S66 REAL FLAT BLACK HARDDİSK:SEAGATE Barracuda 320 Gb Serial Ata2 16 mb Cache.
OPTİK SÜRÜCÜ:LG 20X H55N DVD-RW SAMSUNG 16 X DVD ROM-SAMSUNG 52-32-52 CD RW
KASA:rAIN X 5 fanlı 400W Atx Platform
eda_y

10 Ağustos 2006; 18:22:23 

quote:

Orjinalden alıntı: TechNiciaN

quote:

Orjinalden alıntı: eda_y

ilk iletime bakarsan, görebilirsin.

www.passport.net sitesinden oturum actıgın zaman bunu yapabilirsin.

hesap hizmetleri kısmında mı?

S_E_V_G_İ_Y_L_E K_A_L_I_N
MaviAteş
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

11 Ağustos 2006; 1:46:26 

hesap hizmetlerine girildiğinde bu aralar 2. bir ekran cıkmaya basladı.
bazı eposta hesaplarında halen eski sayfa cıkıyor.

ben zaten Live Messenger Kullanıyorum bunun normal eposta ayarlarında da mevcut 2. eposta bölümü.

bulamadıysan ve passport.net 'e girdiğinde şu ekrana benziyor ise. buradan bakıp değiştirebilirsin.

Hesap hizmetlerine girdiğinde şifre buna benzemiyor ise arayıp bulabilirsin. kişisel bilgiler kısmında olması gerekli.
bzldzk
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Eylül 2006; 3:13:31 

Hiç Tanımadıqınız biri sizi listesine ekliyor ve birkaç dakika içinde msn hesabınız kendiliğinden kapanıyor ve tekrar oturum açmak istediğinizde kullanıcı adı veya oturum açma şifrenzi yanlış girdiniz yardım için cart curt.... yazısı ekrana geliyor...en son ekleyen kişiden sonra bu olay olduguna gore Bu Kişiyi Bence savcılıqa verin suc duyurusu dilekçesi 8 YTl ama sanırım 12 Olmus tam emin deigilim gereken gerekçe yi yazınca o adres incelenmeye alınıyor adam elbette kendi MSN adresinden hack yapmıyor ama sizi hackledikten sonra utlaka kendinin sık kullandıgı msn mail icq v.b dosyaları calıstırıyor buna dayanaraktan vermiş olduqunuz dilekçeye takiben bu kişi takibe alınıyor ve başvuruda bulunmuş oldugunuz kişi denetlenerek son girdiği adresler ve iplerden yeri tespit edilerek bulunuyor..isterseniz kucuk meblağda bir tazminat acabilirsiniz bence bundan korkmayın adalet yerini bulsun ben denedim kazandım....Onemsememezlik YAPMAYIN Ve mutlaka uzerine düşünki bu tarz olaylar azalsın....
Sayqılar
runo84

13 Eylül 2006; 17:20:52 

arkadaşlar benim yahoo hesabımın şifresi bu yolla geri alınabilirmi acaba?
ve ya yahoo da şifreyi sıfırlatmanın bir yolu varmı?

Sınırlı internete hayır!!!
semih1990

13 Eylül 2006; 21:30:55 

ben başta technician arkadaşımızın verdiği olaya göre hareket etmenin uzun olduğunu ve yine de alınamayacağını düşünüyordum denemekte fayda var dedim mailler attım 1 2 gün arayla cevaplar geldi bi de baktım ifremi sıfırlama maili o an mutluluktan uçtum çaldıran arkadaşlar kesinlikle denesin alacaklardır.

demircibu

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

14 Eylül 2006; 6:13:41 

güzel çalışma yapmışsın @TechNiciaN

Şampiyonluk= 6 Maç Seyircisiz + 6 Hafta Hocasız + 6 Yabancısız + 6 Puan Fark + 6 Gol Averajı + 6'ncı Aziz Yıldırım Şampiyonluğu
MAHŞERİN 3 ATLISI:LİNCOLN&BAROS&KEWELL
Proqressive

14 Eylül 2006; 20:36:05 

Foruma yeni üye oLdum ve Bu Konu Hakkinda Biraz geri kaLdim sanirim o kadar net anlatiLmasina raqmen kar$i tarafdan qelen maiL' bu oLdu biraz yardimci olursaniz sevinirim arkada$lar .... This is an unmonitored mailbox .... $imdiden thanks ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proqressive -- 14 Eylül 2006; 20:38:02 >

XxxXxxX
Erdem ÇINAR

11 Ekim 2006; 23:24:11 

sağol kardeşim teşekkürler.Ama biri girip benim bütün adreslerimi silmiş,onu geri getirme imkanımız var mı?Şimdiden teşekkürler.

Hitman
Bilgin

13 Ekim 2006; 1:04:35 

sık kullanılanlara ekledim

Serdar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Ekim 2006; 18:20:57 

Güzel çalışma TechNiciaN

Ellerine sağlık...

Tierarzt
eski isim / salpyilmaz
blog / www.serdar.ws
Bilgi Paylaşım Platformu / www.cxcx.org
MaviAteş
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

19 Ekim 2006; 22:25:11 

quote:

Orjinalden alıntı: salpyilmaz
Güzel çalışma TechNiciaN
Ellerine sağlık...

Artık Takma ismim MaviAteş

quote:

Orjinalden alıntı: Erdem ÇINAR
sağol kardeşim teşekkürler.Ama biri girip benim bütün adreslerimi silmiş,onu geri getirme imkanımız var mı?Şimdiden teşekkürler.

Maalesef sadece adresinizi geri alabilirsiniz. silinen epostalar ve kişi listeniz ile ilgili yapabilecek birşey bilmiyorum.
s