benim msn adresim çalındığında kendime parola sıfırlama maili göndermiştim. ama hiçbir mail adresime bu mail gelmedi. şifremi geri aldıktan sonra ikinci mail adresime bakmak istedim ancak öyle bir bölüm bulamadım hesap ayarlarında. ama mutlaka kullandığım mail adreslerinden birini yazmışımdır hesap alırken. nedense bana sıfırlama maili gelmedi. mail adresini değiştirme gibi bi ihtimal söz konusu olabilir mi??
benim msn adresim çalındığında kendime parola sıfırlama maili göndermiştim. ama hiçbir mail adresime bu mail gelmedi. şifremi geri aldıktan sonra ikinci mail adresime bakmak istedim ancak öyle bir bölüm bulamadım hesap ayarlarında. ama mutlaka kullandığım mail adreslerinden birini yazmışımdır hesap alırken. nedense bana sıfırlama maili gelmedi. mail adresini değiştirme gibi bi ihtimal söz konusu olabilir mi??
ilk iletime bakarsan, görebilirsin.
www.passport.net sitesinden oturum actıgın zaman bunu yapabilirsin.
ilk iletime bakarsan, görebilirsin.
www.passport.net sitesinden oturum actıgın zaman bunu yapabilirsin.
Hiç Tanımadıqınız biri sizi listesine ekliyor ve birkaç dakika içinde msn hesabınız kendiliğinden kapanıyor ve tekrar oturum açmak istediğinizde kullanıcı adı veya oturum açma şifrenzi yanlış girdiniz yardım için cart curt.... yazısı ekrana geliyor...en son ekleyen kişiden sonra bu olay olduguna gore Bu Kişiyi Bence savcılıqa verin suc duyurusu dilekçesi 8 YTl ama sanırım 12 Olmus tam emin deigilim gereken gerekçe yi yazınca o adres incelenmeye alınıyor adam elbette kendi MSN adresinden hack yapmıyor ama sizi hackledikten sonra utlaka kendinin sık kullandıgı msn mail icq v.b dosyaları calıstırıyor buna dayanaraktan vermiş olduqunuz dilekçeye takiben bu kişi takibe alınıyor ve başvuruda bulunmuş oldugunuz kişi denetlenerek son girdiği adresler ve iplerden yeri tespit edilerek bulunuyor..isterseniz kucuk meblağda bir tazminat acabilirsiniz bence bundan korkmayın adalet yerini bulsun ben denedim kazandım....Onemsememezlik YAPMAYIN Ve mutlaka uzerine düşünki bu tarz olaylar azalsın.... Sayqılar
ben başta technician arkadaşımızın verdiği olaya göre hareket etmenin uzun olduğunu ve yine de alınamayacağını düşünüyordum denemekte fayda var dedim mailler attım 1 2 gün arayla cevaplar geldi bi de baktım ifremi sıfırlama maili o an mutluluktan uçtum çaldıran arkadaşlar kesinlikle denesin alacaklardır.
Foruma yeni üye oLdum ve Bu Konu Hakkinda Biraz geri kaLdim sanirim o kadar net anlatiLmasina raqmen kar$i tarafdan qelen maiL' bu oLdu biraz yardimci olursaniz sevinirim arkada$lar .... This is an unmonitored mailbox .... $imdiden thanks ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proqressive -- 14 Eylül 2006; 20:38:02 >
Orjinalden alıntı: salpyilmaz Güzel çalışma TechNiciaN Ellerine sağlık...
Artık Takma ismim MaviAteş
quote:
Orjinalden alıntı: Erdem ÇINAR sağol kardeşim teşekkürler.Ama biri girip benim bütün adreslerimi silmiş,onu geri getirme imkanımız var mı?Şimdiden teşekkürler.
Maalesef sadece adresinizi geri alabilirsiniz. silinen epostalar ve kişi listeniz ile ilgili yapabilecek birşey bilmiyorum.