Şimdi Ara

Hotmail Şifreniz Çalındıgında yapacaklarınız ve Hotmailinizi Çaldırmamak. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
539
Cevap
3
Favori
359.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • benim msn adresim çalındığında kendime parola sıfırlama maili göndermiştim. ama hiçbir mail adresime bu mail gelmedi. şifremi geri aldıktan sonra ikinci mail adresime bakmak istedim ancak öyle bir bölüm bulamadım hesap ayarlarında. ama mutlaka kullandığım mail adreslerinden birini yazmışımdır hesap alırken. nedense bana sıfırlama maili gelmedi. mail adresini değiştirme gibi bi ihtimal söz konusu olabilir mi??
  • Gerçekten Sağol
  • ellerınıze sağlık....
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eda_y

    benim msn adresim çalındığında kendime parola sıfırlama maili göndermiştim. ama hiçbir mail adresime bu mail gelmedi. şifremi geri aldıktan sonra ikinci mail adresime bakmak istedim ancak öyle bir bölüm bulamadım hesap ayarlarında. ama mutlaka kullandığım mail adreslerinden birini yazmışımdır hesap alırken. nedense bana sıfırlama maili gelmedi. mail adresini değiştirme gibi bi ihtimal söz konusu olabilir mi??


    ilk iletime bakarsan, görebilirsin.

    www.passport.net sitesinden oturum actıgın zaman bunu yapabilirsin.




  • the best özellikle keyloger makalen
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TechNiciaN


    quote:

    Orjinalden alıntı: eda_y

    benim msn adresim çalındığında kendime parola sıfırlama maili göndermiştim. ama hiçbir mail adresime bu mail gelmedi. şifremi geri aldıktan sonra ikinci mail adresime bakmak istedim ancak öyle bir bölüm bulamadım hesap ayarlarında. ama mutlaka kullandığım mail adreslerinden birini yazmışımdır hesap alırken. nedense bana sıfırlama maili gelmedi. mail adresini değiştirme gibi bi ihtimal söz konusu olabilir mi??


    ilk iletime bakarsan, görebilirsin.

    www.passport.net sitesinden oturum actıgın zaman bunu yapabilirsin.



    hesap hizmetleri kısmında mı?




  • hesap hizmetlerine girildiğinde bu aralar 2. bir ekran cıkmaya basladı.
    bazı eposta hesaplarında halen eski sayfa cıkıyor.

    ben zaten Live Messenger Kullanıyorum bunun normal eposta ayarlarında da mevcut 2. eposta bölümü.

    bulamadıysan ve passport.net 'e girdiğinde şu ekrana benziyor ise. buradan bakıp değiştirebilirsin.

     Hotmail Şifreniz Çalındıgında yapacaklarınız ve Hotmailinizi Çaldırmamak.


    Hesap hizmetlerine girdiğinde şifre buna benzemiyor ise arayıp bulabilirsin. kişisel bilgiler kısmında olması gerekli.
  • Hiç Tanımadıqınız biri sizi listesine ekliyor ve birkaç dakika içinde msn hesabınız kendiliğinden kapanıyor ve tekrar oturum açmak istediğinizde kullanıcı adı veya oturum açma şifrenzi yanlış girdiniz yardım için cart curt.... yazısı ekrana geliyor...en son ekleyen kişiden sonra bu olay olduguna gore Bu Kişiyi Bence savcılıqa verin suc duyurusu dilekçesi 8 YTl ama sanırım 12 Olmus tam emin deigilim gereken gerekçe yi yazınca o adres incelenmeye alınıyor adam elbette kendi MSN adresinden hack yapmıyor ama sizi hackledikten sonra utlaka kendinin sık kullandıgı msn mail icq v.b dosyaları calıstırıyor buna dayanaraktan vermiş olduqunuz dilekçeye takiben bu kişi takibe alınıyor ve başvuruda bulunmuş oldugunuz kişi denetlenerek son girdiği adresler ve iplerden yeri tespit edilerek bulunuyor..isterseniz kucuk meblağda bir tazminat acabilirsiniz bence bundan korkmayın adalet yerini bulsun ben denedim kazandım....Onemsememezlik YAPMAYIN Ve mutlaka uzerine düşünki bu tarz olaylar azalsın....
    Sayqılar




  • arkadaşlar benim yahoo hesabımın şifresi bu yolla geri alınabilirmi acaba?
    ve ya yahoo da şifreyi sıfırlatmanın bir yolu varmı?
  • ben başta technician arkadaşımızın verdiği olaya göre hareket etmenin uzun olduğunu ve yine de alınamayacağını düşünüyordum denemekte fayda var dedim mailler attım 1 2 gün arayla cevaplar geldi bi de baktım ifremi sıfırlama maili o an mutluluktan uçtum çaldıran arkadaşlar kesinlikle denesin alacaklardır.
  • güzel çalışma yapmışsın @TechNiciaN
  • Foruma yeni üye oLdum ve Bu Konu Hakkinda Biraz geri kaLdim sanirim o kadar net anlatiLmasina raqmen kar$i tarafdan qelen maiL' bu oLdu biraz yardimci olursaniz sevinirim arkada$lar .... This is an unmonitored mailbox .... $imdiden thanks ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Proqressive -- 14 Eylül 2006; 20:38:02 >
  • sağol kardeşim teşekkürler.Ama biri girip benim bütün adreslerimi silmiş,onu geri getirme imkanımız var mı?Şimdiden teşekkürler.
  • sık kullanılanlara ekledim
  • Güzel çalışma TechNiciaN

    Ellerine sağlık...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: salpyilmaz
    Güzel çalışma TechNiciaN
    Ellerine sağlık...


    Artık Takma ismim MaviAteş



    quote:

    Orjinalden alıntı: Erdem ÇINAR
    sağol kardeşim teşekkürler.Ama biri girip benim bütün adreslerimi silmiş,onu geri getirme imkanımız var mı?Şimdiden teşekkürler.


    Maalesef sadece adresinizi geri alabilirsiniz. silinen epostalar ve kişi listeniz ile ilgili yapabilecek birşey bilmiyorum.
  • Mavi ateş kardeşim.Dediğin herşeyi yaptım.Hemde aynısını.Kendi bilgilerimi gönderdim.Bana böyle bir mesaj geldi.Şimdi karşı taraf benm mağduriyetimi anlamışmı oluyor yoksa başka bir şey mi anladılar.
    Arkadaşlar ing. çok iyi değildir.Yardımlarınızı bekliyorm.... SAYGILARIMLA


    Hello Volkan,


    Thank you for writing to Windows Live ID Technical Support.

    My name is Catherine and based on your e-mail message, your prog_volkan@hotmail.com account has been hacked. I know how important it is to have your concern addressed immediately.

    I have checked your prog_volkan@hotmail.com account, and I did not find any traces or evidences that your account may have been compromised.

    Please be advised that Windows Live ID understands your need for security, privacy and convenience by allowing you to reset your own password. This will prevent Microsoft employees from knowing your password and regaining access to your account becomes faster and easier.

    For your convenience, I have provided you the steps on how you can reset your password. Before attempting to reset your password, I suggest that you first clear your browser's cache and delete cookies. The "Temporary Internet Files" folder stores information your computer exchanges with the websites you visited. These files facilitate the communication between your computer and the websites. As time passes, these files become cluttered and can adversely affect communication. The clutter will have to be regularly cleaned to ensure seamless communication. To do this, please follow these steps:

    For Internet Explorer 6

    1. On the Tools menu, click Internet Options.

    2. Click the General tab.

    3. Click Delete Cookies, and then click OK.

    4. Click Delete Files, select the Delete all Offline content check box, and then click OK.

    5. Click Clear History, and then click Yes.

    6. Click OK.

    To reset your password by providing your account information and answering your secret question, please do the following:

    1. Visithttps://account.live.com and then click the Windows Live ID that appears on the page, even if that Windows Live ID is not yours.

    2. Click "Forgot your password."

    3. Type the Windows Live ID of the account for which you want to reset the password.

    4. Type the characters that you see in the box in the picture or click the speaker icon and type the numbers that you hear.

    5. Click "Continue."

    6. Click "Use my location information and secret answer to verify my identity."

    7. Enter the appropriate account information, and then answer your question.

    8. Click "Continue."

    9. Type your new password two times, and then click "Continue."

    10. Click "Sign in to Windows Live."

    You are a valuable customer to MSN and we are glad to give you consistent and effective service.

    Thank you for using Windows Live ID.

    Sincerely,

    Catherine
    Microsoft Passport Network Technical Support

    If you are currently located in United States, find out how easy all-in-one PC care can be with the 90-day free trial of Windows Live OneCare. To get started, paste this link in your browser:http://www.windowsonecare.com/?sc_cid=SPT_ppt



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maniavolkan -- 21 Ekim 2006; 17:41:09 >




  • ya bana ilk o mail geldi.işte bana sorular sordu.yani ıp adresim ismi,m soyismim sonra gizli sorun falan.eee ben bu soruların cevaplarını onlara maille atcammı
  • Güzel çalışma tşk
  • ya bana ilk o mail geldi.işte bana sorular sordu.yani ıp adresim ismi,m soyismim sonra gizli sorun falan.eee ben bu soruların cevaplarını onlara maille atcammı
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.