abi sen neye el atsan sorun oluyor diyecekler var şimdi linksys ve asus modemlerdede sorunsal yaratmıştık.
herkese selam
şimdi elimde birkaçtane anycool T838i modelinin resmi var. tabii hepsi birbiri ile alakasız. bunlardan bazıları sahte muhtemelen. açıklık getirirsek 838 alacak herkese faydası olur sanırım.
ılla bu ucunden bırıyse evet alttakı yuvarlak tuslu ama pıyasa cak daha ıyı cok daha sorunsuz cın telefonu kaynarken t838 ler artık alınmaz... hıcbırı...
2. ve 3. resim benziyor, baskı yazılar farklı muhtemelen söylediğin gibi içi aynı olabilir. fakat ilk model sonuncuya benziyor biraz. diğerlerine benzemiyor. ama içleri aynı olabilir belki sen kullanmışsındır
4. deki modelin dediğin gibi alınabilirliği daha yüksek gibi resimden malzeme kalitesinin farkı bile belli oluyor.
Değerli arkadaşlarım (SAMETLE, YÜZBAŞI, Vs.) ben foruma yeni katıldım. benim tel ile ilgili önemli bir sorunum var. ben anycool t 838i tel.i aldım 5 gün oluyor. Tel.in sorunu şu tel.de mesaji yazdiktan sonra gönder diyosun ya ozaman telefon soruyor sim 1 denmi sim 2 denmi göndereyim die herhangi birini secip tel numarasını seçmek için ara deyip tel. rehberine giriyorsun oradan isim seçip tamam diyorsun sonra tekrar onaylatmak için soruyor ya işte sorun orda başlıyor. Seçilen numara benim göndermek istediğim kişi çıkmıyor. Örneğin ben Ahmet'e göndermek için onu seçiyorum ama tel rastgele listemden birisinin numarasını seçiyor oda Hasan. Ve dolayısıyla mesajı hasana gönderiyor.:) Yani kısacası mesajı göndermek için rehberden seçtiğim kişi ve numarası , mesajı gönderirken başkası bir isim ve numara oluyor. Bu bir sizce tel.in yazılım hatasımıdır. Yani tel.in beyninde bir sorun mu var?. Yoksa tel.de herhangi bir ayarı yapmam mı gerek acil yardımcı olursanız sevinirim.
Değerli arkadaşlarım (SAMETLE, YÜZBAŞI, Vs.) ben foruma yeni katıldım. benim tel ile ilgili önemli bir sorunum var. ben anycool t 838i tel.i aldım 5 gün oluyor. Tel.in sorunu şu tel.de mesaji yazdiktan sonra gönder diyosun ya ozaman telefon soruyor sim 1 denmi sim 2 denmi göndereyim die herhangi birini secip tel numarasını seçmek için ara deyip tel. rehberine giriyorsun oradan isim seçip tamam diyorsun sonra tekrar onaylatmak için soruyor ya işte sorun orda başlıyor. Seçilen numara benim göndermek istediğim kişi çıkmıyor. Örneğin ben Ahmet'e göndermek için onu seçiyorum ama tel rastgele listemden birisinin numarasını seçiyor oda Hasan. Ve dolayısıyla mesajı hasana gönderiyor.:) Yani kısacası mesajı göndermek için rehberden seçtiğim kişi ve numarası , mesajı gönderirken başkası bir isim ve numara oluyor. Bu bir sizce tel.in yazılım hatasımıdır. Yani tel.in beyninde bir sorun mu var?. Yoksa tel.de herhangi bir ayarı yapmam mı gerek acil yardımcı olursanız sevinirim.
Mühendiss_bey abicim aynı sorun değiilsede benzeri benim telefonda da vardı.Telefon rehberinden bir ismin üstüne gelip arama tuşuna bastığımda numaranın başına çeşitli rakamlar eklenmiş olarak arıyordu.Önce bunu trkcll'in telesekreter yönlendirmesi zannettim.Fakat abuk subuk numaralar çıkmaya başladığını farkettim.Tlfonu kurcalarken arama ayarları içindeki IP numarası içindeki seçili numara ile ,rehberden aranan numaranın başına eklenen numaranın aynı olduğunu farkettim.Bu numarayı Türkiye'nin uluslararası erişim kodu olan 009 ile değiştirip OK'leyince sorun çözüldü. Birde yeni numara eklerken veya mevcut olan bir numarayı düzenlerken ev numarası seçeneğinden sonraki şirket adı boşluğuna numara yazarsanız bu numarayı aramıyor Bunlarla belki sorunununuz çözülür.